Vrtno cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 43> |
Korisnik | |
giga ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Eritrea Status: Offline Bodovi: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da zaista je zahvalna biljka,sadim je uvijek u grupi po cijelom cvijetnjaku,bijelu sam nabavila ove godine,hvala,sada joj konačno znam i ime
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
giga ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Eritrea Status: Offline Bodovi: 20 |
![]() |
|
ikrokar ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 04 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 121 |
![]() |
|
Hvala na savjetu,slijedeće godine kada ću fotkati ukloniti ću ocvale cvijetove,kada bih znala složiti kolaž,tada bih i ja stavila fotke bez ocvalih cvijetova.Ova fotka je stavljena iz razloga što sam molilia za savjet.Hvala
|
|
![]() |
|
Gordana102 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 06 Studeni 2010 Lokacija: Slatina Status: Offline Bodovi: 244 |
Hvala na dobrodošlici, a što se tiće fotkanja , vrlo rado .prvo moram sina natjerati da mi pofotka mobajem ,jer aparat je stariji odnio u Pulu .
|
|
![]() |
|
ikrokar ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 04 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 121 |
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Draga Ita, hvala za ovu prekrasnu sliku mamine bugenvilije. Neznam zašto, ali ja sam je uvijek slikala iz dvora, a ovako iz kale mi je prekrasna.
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Ovakvu divnu predivnu bouganvillu ja jos nisam vidjela !
![]() |
|
![]() |
|
Jadranka___ ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 26 Studeni 2010 Status: Offline Bodovi: 1 |
Hej!
Nova sam na forumu pa se odmah ispricavam ako sam fulala temu. Imam pitanje vidjela sam da spominjete web adresu bakker.si , htjela bi si naruciti katalog, ali mi ne ide od ruke . Stalno mi javlja da provjerim unos i ne mogu ga naruciti, moze li mi netko pomoc? Hvala! |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Jadranka, lijepp pozrdav. Možda ne šalju katalog u Hr?
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
![]() |
|
suzana1 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 07 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1 |
ima ih mnogo
|
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
ikrokar prekrasan cvijetić svaka cast a ljubice su predivne :))))
|
|
![]() |
|
draganisanja ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2010 Status: Offline Bodovi: 1 |
OVO MI SE SVIDA
![]() |
|
![]() |
|
Tanja 20 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 20 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 294 |
Ma meni je sve što cvjeta prekrasno, ne mogu dočekati proljeće i prve pupove u svom vrtu, jest da je malen jer stvarno imam jako malo mjesta u dvorištu, ali kad sve nabuja pogled je očaravajuć...Jedva čekam da podijelim s vama svoje vrtne biljčice, pozz
|
|
"Velika srca vole, dok mala traže da budu voljena"
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Prekrasna cvijetna bajka! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
turski karanfil ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1 |
Haj trebam pomoć!
Doselila sam se u svoju kucicu nakon udaje i sada imam puno posla oko sredivanja dvorišta.zamislila sam niske kalice kao kamene posuđen široke staviti oko terase. No, znam i cvijece koje bi htje unutra, ali ga ne mogu nabaviti, kupiti kad ne znam ime. Objašnjavam svima stalno, ali nitko ne kuži o čemu pričam. Cvijece Sade u obliku staza . Izgledaju kao zbunici. Inače se sastoje od mnoštva sitnih cvjetica. Nešto kao karanfil cvjetici samo sto je svaki cvjetic za sebe, a ne na okupu kao kod karanfila. Dolaze u lika, roza, bijela boja i možda još kojoj ali se ja nisam susrela. Ono cvate pred ljeto i cjelo ljeto stoji procvjetano. Znam da je ovako teško pronaći sto mislim. Ako nema te ideja sto bi moglo biti molim vas predlozite mi nekakav cvijet koji kad posadim dugo cvijeća da pekrije posudu kao trava da raste u posuditi samo od cvijeća! Nadam se da sam ok objasnila! Nadam se da nisam fulala temu! Pozz svima! Unaprijed hvala! Oprostite na greskama i na nedostatku slova s kvacicama tipkam preko moba! |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Dobrodošla !
Po tvom opisu je teško skužiti na kaj misliš, po bojama bi to mogle biti begonije - one cvjetaju cijelo ljeto i nezahtjevne su, ali njihov cvijet ne izgleda kao karanfil ![]() |
|
![]() |
|
Tanja 20 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 20 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 294 |
"Velika srca vole, dok mala traže da budu voljena"
|
|
![]() |
|
vesna34 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 06 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 39 |
Nadam se da sam pomogla. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |