Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Vrtno cvijeće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrtno cvijeće
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrtno cvijeće

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2829303132 43>
Korisnik
Poruka
giga View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Status: Offline
Bodovi: 20
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje giga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2010 u 09:03
Da zaista je zahvalna biljka,sadim je uvijek u grupi po cijelom cvijetnjaku,bijelu sam nabavila ove godine,hvala,sada joj konačno znam i ime
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
giga View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje giga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2010 u 09:14
,zanima me da li šeboj ima sjeme,i da li da ga slijedeće godine posadim na sunčano ili polusjenovito mjesto?
Na vrh
ikrokar View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ikrokar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2010 u 12:04
Giga, ova fotka ti je dobra, ali za moj ukus prije fotkanja ukloni ove suhe !?  Wink
Na vrh
giga View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje giga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2010 u 13:35
Hvala na savjetu,slijedeće godine kada ću fotkati ukloniti ću ocvale cvijetove,kada bih znala složiti kolaž,tada bih i ja stavila fotke bez ocvalih cvijetova.Ova fotka je stavljena iz razloga što sam molilia za savjet.Hvala
Na vrh
Gordana102 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 244
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gordana102 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2010 u 17:47
Hvala na dobrodošlici, a što se tiće fotkanja , vrlo rado .prvo moram sina natjerati da mi pofotka mobajem ,jer aparat je stariji odnio u Pulu .
Na vrh
ikrokar View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ikrokar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2010 u 18:40
Za dragu Lanu2 uz pozdrav !  smile78

Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Bodovi: 4717
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2010 u 15:05
Draga Ita, hvala za ovu prekrasnu sliku mamine bugenvilije. Neznam zašto, ali ja sam je uvijek slikala iz dvora, a ovako iz kale mi je prekrasna.
smile79
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2010 u 00:15
Ovakvu divnu predivnu bouganvillu ja jos nisam vidjela !    smile181
Na vrh
Jadranka___ View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 1
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jadranka___ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2010 u 11:30
Hej!
Nova sam  na forumu pa  se odmah ispricavam ako  sam  fulala temu.
Imam pitanje  vidjela sam da spominjete web adresu bakker.si , htjela bi si  naruciti  katalog, ali  mi  ne ide od  ruke . Stalno  mi  javlja da provjerim unos i  ne mogu  ga naruciti,  moze  li  mi  netko pomoc?
Hvala!

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2010 u 15:25
Jadranka, lijepp pozrdav. Možda ne šalju katalog u Hr?
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
ikrokar View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ikrokar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2011 u 14:37
Sretno od IKrokar
Na vrh
suzana1 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje suzana1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2011 u 16:21
ima ih mnogo
Na vrh
panda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 852
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje panda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2011 u 20:12
ikrokar prekrasan cvijetić svaka cast a ljubice su predivne :))))
Na vrh
draganisanja View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje draganisanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2011 u 21:39
OVO MI SE SVIDA
Na vrh
Tanja 20 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 294
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tanja 20 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2011 u 07:08
Ma meni je sve što cvjeta prekrasno, ne mogu dočekati proljeće i prve pupove u svom vrtu, jest da je malen jer stvarno imam jako malo mjesta u dvorištu, ali kad sve nabuja pogled je očaravajuć...Jedva čekam da podijelim s vama svoje vrtne biljčice, pozz
"Velika srca vole, dok mala traže da budu voljena"
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2011 u 05:23

Prekrasna cvijetna bajka!smile219
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
turski karanfil View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje turski karanfil Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2011 u 07:20
Haj trebam pomoć!
Doselila sam se u svoju kucicu nakon udaje i sada imam puno posla oko sredivanja dvorišta.zamislila sam niske kalice kao kamene posuđen široke staviti oko terase. No, znam i cvijece koje bi htje unutra, ali ga ne mogu nabaviti, kupiti kad ne znam ime. Objašnjavam svima stalno, ali nitko ne kuži o čemu pričam. Cvijece Sade u obliku staza . Izgledaju kao zbunici. Inače se sastoje od mnoštva sitnih cvjetica. Nešto kao karanfil cvjetici samo sto je svaki cvjetic za sebe, a ne na okupu kao kod karanfila. Dolaze u lika, roza, bijela boja i možda još kojoj ali se ja nisam susrela.
Ono cvate pred ljeto i cjelo ljeto stoji procvjetano.
Znam da je ovako teško pronaći sto mislim. Ako nema te ideja sto bi moglo biti molim vas predlozite mi nekakav cvijet koji kad posadim dugo cvijeća da pekrije posudu kao trava da raste u posuditi samo od cvijeća! Nadam se da sam ok objasnila! Nadam se da nisam fulala temu! Pozz svima! Unaprijed hvala! Oprostite na greskama i na nedostatku slova s kvacicama tipkam preko moba!
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2011 u 08:31
Dobrodošla !
Po tvom opisu je teško skužiti na kaj misliš, po bojama bi to mogle biti begonije - one cvjetaju cijelo ljeto i nezahtjevne su, ali njihov cvijet ne izgleda kao karanfil Confused pa možda i nisi na njih mislila ?????
Na vrh
Tanja 20 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 294
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tanja 20 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2011 u 20:06
Kao što sam rekla da ću s vama podijelit svoje vrtne biljčice, pa evo, jedna mala visibaba se iskopala ispod zemljice.
A baš je divna....
"Velika srca vole, dok mala traže da budu voljena"
Na vrh
vesna34 View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 39
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vesna34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2011 u 22:18
Originalno poslano od člana turski karanfil turski karanfil napisao:

Haj trebam pomoć!
Doselila sam se u svoju kucicu nakon udaje i sada imam puno posla oko sredivanja dvorišta.zamislila sam niske kalice kao kamene posuđen široke staviti oko terase. No, znam i cvijece koje bi htje unutra, ali ga ne mogu nabaviti, kupiti kad ne znam ime. Objašnjavam svima stalno, ali nitko ne kuži o čemu pričam. Cvijece Sade u obliku staza . Izgledaju kao zbunici. Inače se sastoje od mnoštva sitnih cvjetica. Nešto kao karanfil cvjetici samo sto je svaki cvjetic za sebe, a ne na okupu kao kod karanfila. Dolaze u lika, roza, bijela boja i možda još kojoj ali se ja nisam susrela.
Ono cvate pred ljeto i cjelo ljeto stoji procvjetano.
Znam da je ovako teško pronaći sto mislim. Ako nema te ideja sto bi moglo biti molim vas predlozite mi nekakav cvijet koji kad posadim dugo cvijeća da pekrije posudu kao trava da raste u posuditi samo od cvijeća! Nadam se da sam ok objasnila! Nadam se da nisam fulala temu! Pozz svima! Unaprijed hvala! Oprostite na greskama i na nedostatku slova s kvacicama tipkam preko moba!
Radi se vjerojatno o Phloxu sp., u tvom slučaju niskog jastučastog rasta, kojih ima u mnogo boja. Trajnica je koja obilno cvjeta, niskog je rasta, te se jastučasto širi. Jako dobar izbor za uređivanje staza, gredica, za kamenjaru te sadnju u tegle. Imaš ih za kupiti početkom proljeća, ali pošto tada nisu u cvatu, pokušaj naći primjerke sa oznakom boje, ali ponekad ni to nije garancija da se radi baš o toj boji.
Nadam se da sam pomogla.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2829303132 43>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.