nada-m nova galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 33> |
Korisnik | |
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kao što sam rekla, radila sam za unuku,njezinu obitelj,bebu koja stiže za mjesec dana...........sve je jasno
Hvala Tara Braun |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
nado, sve što takneš je prekrasno. Stol je gotov pa se nadam se da će i sjedalice biti dovršene tvojom rukom (ili se varam ). Ajde, molim te, postavi slike kad će biti gotove
![]() |
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
![]() ![]() prekrasno... s dušom... ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Prekrasan stol i stolice,elegancija u bijelom
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
![]() Dođe mi da mjenjam namještaj u kući ![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Ovako nešto se može napraviti samo s velikom ljubavi! Unuka i njena mlada obitelj mogu biti jako, jako ponosni na svoju baku
![]() |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Svaka čast. I ja imam nekog namještaja koji želim preurediti ali još skupljam hrabrost. S kakvim bojama ste bojali namještaj, običnim akrilnim ili s nečim drugim?
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Hvala svima,Klara,Maris,Tanja,Jani
Mima ,pitaš za boje ,obične akrilne ,kupljene u Kemoboji ,pakirane u limenki kao i oni nekadašnji lakovi za drvo, samo sada su to akrilne boje ,a ne uljne.Pa ti si odlična majstorica,neznam kakvo skupljanje hrabrosti,za tebe to nije ništa komplicirano,jer ti dobro znaš raditi na drvu.To je stari namještaj ,pa smo ga prvo ošmirglali,pa sam stavila temeljnu isto akrilnu boju, iako sada mislim da mi temeljna nije ni trebala ,mogla sam odmah sa bijelo, ali kao neka bude sve po propisu,dalje i tako sve znaš.Jedino što ja više nebi takve zahvate radila po zimi nego u proljeće, ali imam podrum pa nije bilo tako štrašno |
|
![]() |
|
kikins ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 176 |
prelepo,elegntno i cisto..svaka cast Nada-m.
|
|
postoje ljudi koji ti iscupaju srce i postoje oni koji ga vrate na mesto!
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
da li je ljepljena salveta, papir ili je crtano
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
a joj zaboravih ti reći
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
majstorski si ovo odradila,svaka cast
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Hvala Kikins,Mumica,Sara.
Sve ste vi majstorice ovog zanata,a ja se možda od svih vas najmanje bavim decoup.ne koristim sve moguće paste,2k.neznam ni sve što ima za raspucavanje i drugo,ja sam na nivou običnih akrilnih boja ,krakle laka i to upotrebim kad mi za nešto treba. Mumice ovo je salveta. |
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
draga,
ne trebaju ti ni 2k ni sva čuda pasta... ti samo s običnim akrilnim bojama činiš čuda i ostavljaš bez daha... ![]()
ovako nešto već duže vremena želim napraviti, ali ne znam kakvo je ovo platno na koje se lijepi salveta (jutena vreća ili?) niti kako se zove i gdje ga nabaviti... ![]() može mala pomoć? |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |