Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Božicin decoupage
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Božicin decoupage

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2829303132 33>
Korisnik
Poruka
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 565
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2009 u 15:52
A radimo i nešto kao vjenčići nije baš skroz božićno...

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2009 u 16:04
A i kuglice su spremne da ne bi bilo zabune...

Na vrh
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2009 u 16:04
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2009 u 16:46
pretpostavljam da je i vjenčić za junin stan! Baš sve u stilu smile170......a jel ja to vidim i roze svjećice? smile187
ANĐELKA
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2009 u 17:24
vjenac je savršen! i'm in love smile93
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2009 u 17:50
 sviđaju mi se svi ovi tvoji ukrasi za bor,skroz su medeni !                       mada roza nije moja boja
Na vrh
lluvia View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 626
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lluvia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2009 u 14:57
krasne kuglice... mozda ce zvucati bezveze ali nekako mi se cini da mi se svidjaju vise kako izgledaju ovako u kosarici nego kad ce visjeti na boru
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2009 u 15:16
meni je sve fantasticno..kuglice su izvrsne,vjencic od ruza jesmile94..bas po mom ukusu...joj sve je super...
Na vrh
bubi12 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 112
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubi12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2009 u 15:59
vjenćiči su predivni izdaleka izgledaju kao živo cvijeće
Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2009 u 19:47
Jao, Božice, kako ti je prekrasan vjenčić i kuglice!
Zavidim ti na uređenju kuće, ja sam ove godine totalno aut, preselila sam, ali ne na stalnu adresu, pa ne znam gdje mi je glava, a kamoli gdje su mi boje.
Oprosti na offtopičarenju, ali morala sam.
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2009 u 20:01

jako ti je lijep kutić,prekrasan stolić......vijenčići su mi super a kuglice govore tisuću riječismile89

Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2009 u 20:03
Originalno poslano od člana ElzaBuba ElzaBuba napisao:

Jao, Božice, kako ti je prekrasan vjenčić i kuglice!
Zavidim ti na uređenju kuće, ja sam ove godine totalno aut, preselila sam, ali ne na stalnu adresu, pa ne znam gdje mi je glava, a kamoli gdje su mi boje.
Oprosti na offtopičarenju, ali morala sam.
Elza svaka čast na ....offtopičarenjasmile96
Evo i ja se ispričavam zbog istog u Božicinoj galerijiWink
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2009 u 12:50
...krasno mnoštvo lijepih ukrasa, naročito za one koji vole ružičasto Bravo!
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2009 u 19:25
predivan je vjencic,cim su ruze u pitanju, meni je zakonLOL,a zacas ga mozes pretvorit u pravi bozicni,zar neWink..obozavan tvoje kuglice,prefantasticne susmile141
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2009 u 19:28
Kako je preprepredivan vjenčić smile181Zapikirala sam prvi pa nisam ni gledala da su dva različita LOL
Obožavam vidjeti bež,roze kombinacije nijansi uz dodatak tamno zelene, neodoljivo...
I još uz ove divne kuglice, baš je blagdanski romantično...
A oni stiroporići stranicu prije su mi Embarrassed makar ne volim jesti svijetlo rozo LOL

Od čeg su ružice? Fasciniraju me ove tamnije nijanse u sredini i obrnuto...
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2009 u 20:30
ups,i ja sam mislila da je jedan vjencicsmile42..ma oba su preprekrasnasmile141
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2009 u 21:28
Tvoji radovi me svaki put oduševljavaju! Priznajem, nisam teški ljubitelj shabby chica, nježne boje me baš i neće uvijek, ali to kod tebe izgleda tako primamljivo i jednostavno i nenametljivo da poželim uzeti valjak i ovaj svoj žuti zid ofarbati u roza! smile79
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2009 u 23:15
Cure moje tak mi je drago da vam se svida moj stil....ja sam malo rose malo shabby....al volim  njezne boje...to me cini romanticnom....hahhahah.....sve u svemu hvala vam puno na pohvalama....dobro je da na forumu imamo sarolikost ukusa i boja...meni se sve sviđa.......al moj stil prepznajete zar ne.....
Na vrh
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2009 u 23:16
Izzi....znam taj osjecaj...drago mi je da sam te nadahnula.....
Na vrh
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2009 u 23:17
Originalno poslano od člana kami kami napisao:

Kako je preprepredivan vjenčić smile181Zapikirala sam prvi pa nisam ni gledala da su dva različita LOL
Obožavam vidjeti bež,roze kombinacije nijansi uz dodatak tamno zelene, neodoljivo...
I još uz ove divne kuglice, baš je blagdanski romantično...
A oni stiroporići stranicu prije su mi Embarrassed makar ne volim jesti svijetlo rozo LOL

Od čeg su ružice? Fasciniraju me ove tamnije nijanse u sredini i obrnuto...

ruzice umjetne al tako stvarne ......
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2829303132 33>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.