Božicin decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 33> |
Korisnik | |
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A radimo i nešto kao vjenčići nije baš skroz božićno...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
A i kuglice su spremne da ne bi bilo zabune...
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
pretpostavljam da je i vjenčić za junin stan! Baš sve u stilu
![]() ![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
vjenac je savršen! i'm in love
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
sviđaju mi se svi ovi tvoji ukrasi za bor,skroz su medeni ! mada roza nije moja boja
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
krasne kuglice... mozda ce zvucati bezveze ali nekako mi se cini da mi se svidjaju vise kako izgledaju ovako u kosarici nego kad ce visjeti na boru
|
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
meni je sve fantasticno..kuglice su izvrsne,vjencic od ruza je
![]() |
|
![]() |
|
bubi12 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 112 |
vjenćiči su predivni izdaleka izgledaju kao živo cvijeće
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Jao, Božice, kako ti je prekrasan vjenčić i kuglice!
Zavidim ti na uređenju kuće, ja sam ove godine totalno aut, preselila sam, ali ne na stalnu adresu, pa ne znam gdje mi je glava, a kamoli gdje su mi boje.
Oprosti na offtopičarenju, ali morala sam.
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
jako ti je lijep kutić,prekrasan stolić......vijenčići su mi super a kuglice govore tisuću riječi |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Elza svaka čast na ....offtopičarenja
![]() Evo i ja se ispričavam zbog istog u Božicinoj galeriji
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
predivan je vjencic,cim su ruze u pitanju, meni je zakon
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Kako je preprepredivan vjenčić
![]() ![]() Obožavam vidjeti bež,roze kombinacije nijansi uz dodatak tamno zelene, neodoljivo... I još uz ove divne kuglice, baš je blagdanski romantično... A oni stiroporići stranicu prije su mi ![]() ![]() Od čeg su ružice? Fasciniraju me ove tamnije nijanse u sredini i obrnuto... |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
ups,i ja sam mislila da je jedan vjencic
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Tvoji radovi me svaki put oduševljavaju! Priznajem, nisam teški ljubitelj shabby chica, nježne boje me baš i neće uvijek, ali to kod tebe izgleda tako primamljivo i jednostavno i nenametljivo da poželim uzeti valjak i ovaj svoj žuti zid ofarbati u roza!
![]() |
|
![]() |
|
Cure moje tak mi je drago da vam se svida moj stil....ja sam malo rose malo shabby....al volim njezne boje...to me cini romanticnom....hahhahah.....sve u svemu hvala vam puno na pohvalama....dobro je da na forumu imamo sarolikost ukusa i boja...meni se sve sviđa.......al moj stil prepznajete zar ne.....
|
|
![]() |
|
Izzi....znam taj osjecaj...drago mi je da sam te nadahnula.....
|
|
![]() |
|
ruzice umjetne al tako stvarne ...... |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |