Primavera galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 44> |
Korisnik | |
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Obe su mi krasne ali ova zadnja mi je uffff....
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ajoj, pa nikada, ali NIKADA neću moći razaznati pravi tirkiz od tvog "lažnog" kad izgleda tako savršeno! Uopće nisi fer!!! Privjesak mi je divan i skroz u mom stilu, a to znači tirkiz i oblik lista = ne može bolje!
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
U potpunosti potpisujem izzy i samo ću još dodati da sam oduševljena privjescima!!!
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Draga Primavera, našetala sam se tvojom temom i vidjela predivnih radova. Neka mi oproste sve cure s ovog dijela foruma, ali rijetko sam tu, a nekako uvijek zapnem kod tebe.
Od ogrlica, narukvica, ukrašenih jaja, vaza ... nekako mi je najviše zapeo za oko ovaj privjesak
![]() ne zato što je najljepši (jer je sve lijepo) nego zato što već mjesecima pokušavam naći nešto slično kao ukras na staklenim vratima i danas sasvim slučajno konačno mogu reći: E, to je to! |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
predobri privjesci!tvoji uradci od pg me totalno oduševljavaju jer kao da im udahneš dušu.lažni tirkiz fantastičan,a drugi me oduševio najviše umetnutim kazaljkama i dr.dijelovima sata(sitno mi je ne vidim dobro što je..zubčanici??).orginalno i ludo!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
|
![]() |
|
brani ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 242 |
Uvijek oku lijepo.Čestitam
|
|
![]() |
|
...hvala puno draga Brani
![]() |
|
|
|
![]() |
|
orca ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
draga krasno...kao i uvijek...pogotovo vulkan:tirkuz...ci piace!!!
|
|
![]() |
|
...od srca ti hvala draga Orca
![]() ...evo me opet s još dvije nove jednostavne privjesak-ogrlice... prvu sam započela kao prezentaciju rada s fimom na lanjskom Hand Made Festu u Puli i nikak da ju dovršim, a onda sam ju dohvatila, dodala ovu "zmiju" po sredini, napravila pasent kuglicu od fima, sve pobrusila, ispolirala i dobila ovaj pomalo "plemenski" izgled...
"Rain forest" privjesak-ogrlica...
![]() ![]() ![]() ...sljedeći je još jednostavniji, obična pločica crne polimerne gline (fima), utisnut gumeni pečat, pečeno, pobrušeno, ispolirano i na kraju samo patinirano s malo srebrne paste... ovaj mali kakti srebrni dodatak je obična posrebrena kapica za nakit, kak me šare ovog pečata podsjećaju na neke zrake, dodala sam ju kao neko izvorište tih zraka i čisto da razbijem cjelinu
![]() "Silver rays" privjesak-ogrlica...
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
ogrlice su prekrasne,meni je ipak naj naj ova silver rays
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
daklle draga što se mene tiče nadmašila si samu sebe.....još ne mogu zatvoriti usta.....ovo je nešto predivno........
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Ja stvarno ne znam naci rijeci za ovo... ok, priznajem - i inace imam problem s rjecima, nisam bas uvijek pretjerano razgovorljiva...ali zapravo je problem sto u slucaju ovih ogrlica imam problem i s mislima... malo su mi se pobrkale... i ne znam ni "sloziti" u sebi tu ljepotu... hm... vjerujem da ces, draga Pimavera, bar nesto od ovog mog brljanja skuziti... da, da... malo sam zbunjena...
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
kažeš dvije jednostavne ogrlice
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
radovi su pre pre prekrasni! moram posebno izdvojit 2 privjeska koji mi se jaaaako sviđaju. imitacija tirkiza je savršena. uvik gledam iznova i nikad nikad ne bi rekla da je to imitacija. gledam ovaj zadnji privjesak... kao da si ga radila od pravog srebra i na kraju uronila u posebnu tekućinu da ga potamniš. šaljem![]() |
|
![]() |
|
sandrazg ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 192 |
prekrasne su ogrlice...svaka čast
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 44> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |