KARMEN |
Odgovori | Stranica <1 2829303132 42> |
Korisnik | |
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je sve jedno ljepše od drugog.
Super su ti ispale sličice s tim poznatim motivom mačke, volim male sličice, pa puno njih na istu temu. |
|
Sponzorirani linkovi | |
KARMEN
Odrastao grm Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam svima što posjećujete moju galeriju i hvala na pohvalama. Jedva čekam najezdu boca s prozorom. Meni je super zanimljivo raditi na taj način
|
|
KARMEN
Odrastao grm Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Usput Izzy imam ovu salvetu s paunom od prvog dana kada sam počela s decoupageom, oko 9 mjeseci a tek sam ju sada iskoristila. Uvijek mi se sviđala.
Otok ove male ramice su drvene, kupljene na sajmu antikviteta za malo novaca, ali bile su samo dvije. Žao mi je što mi nisu uspjele slike da se vidi 2k |
|
KARMEN
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sada sam tek vidjela da nisam stavila bocu koju sam radila ranije na isti način
nadam se da će vam se svidjeti |
|
file
Mladi grm Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
salveta izvana,salveta iznutra,......no,no,no nije to za mene, to je viša matematika ja samo znam da su ovi radovi mrak ,a kad se već krade ja bih ukrala paunove
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
boca jing-jang mrak!!!!!!!!
|
|
ANĐELKA
|
|
KARMEN
Opcije poruke
Hvala(0)
|
File, Anđelka
|
|
prila
Mladi grm Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivna boca!!!ova mi je još ljepša,a mace su preslatke!!! |
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
boce su mi fantasticne..odlicna makar i posudena ideja...
|
|
KARMEN
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prila, Maslačak
|
|
piramidal
Pustio korijenje Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Karmen,ja ne vidim ni jednu tvoju sličicu,zašto?
|
|
KARMEN
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nemam pojma piramida ja ih ubacujem preko imagesforme.com jer na poslu ne vidim preko drugih tako da ni ja ne vidim neke slike ako je netko postavio na photobucketu npr.
|
|
piramidal
Pustio korijenje Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sad vidim slike!
Boca i podmetači sa paunom,presavršeni,sviđaju mi se i slikice sa mačkama...crno bijela boca,odlična,jako lijepo napravljena. |
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
savrseni radovi karmen,svaka cast
|
|
tatjana_s
Već proklijao Pridružen: 09 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 202 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
boca je zakon
|
|
Slavica 08
Odrastao grm Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve ljepše od ljepšeg ali ova crno-bijela kambinacija je strašno dobra!
|
|
KARMEN
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Djevojčice moje puno, puno vam hvala
|
|
danci-ka
Već proklijao Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svi radovi su lijepi ali ova boca mi je nekako zapela za oko. Prekrasno....
|
|
KARMEN
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danci-ka...hvala ti
Jedan set za kuhinju ( uklapa mi se po bojama )
|
|
Sasha
Već proklijao Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasni radovi Karmen!
|
|
Odgovori | Stranica <1 2829303132 42> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |