Izzy: Moj kreativni laboratorij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 58> |
Korisnik | |
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ova kutija je prekrasna,mladenka će sigurno biti jako,jako oduševljena(da sam bar ja ta mladenka)
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Išla sam ju još jednom škicnuti.... Izzy sva je tako dobra...do posljednjeg detalja. Na sve si mislilila...još jednom sve pohvale.
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Joj cure, vaše pohvale mi jako puno znače jer se oko ovakvih stvari stvarno puno živciram prilikom izrade, samokritična sam do bola i onda se čudim otkud mi s ovoliko godina hrpa sijedih! Sljedeći put kad budem radila ovako nešto, tražit ću da mi se najprije nabavi boja za kosu i boca neke žeste!
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
vratila nam se izzy! nemoj da te opet tako dugo čekamo. baš su mi falili tvoji radovi. i što da ti još kažem za mladenkin poklon kad su forumašice već sve rekle? mogu samo ponovit sve ono što su napisale.
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
što reći na ovu kutijicu osim...ajme, ajme, ajme...neznam ni sama koji detalj izdvojiti kao poseban...prvo sam pomislila da je to vrh kutijice, pa sam onda gledala dalje, pa me zadivila reljefna salveta, pa svaki detaljčić na koji si mislila...nemam riječi osim
![]() |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Nije me bilo četiri-pet dana, kad ono navala radova. Sve ste bile tako vrijedne da jednostano ne znam šta bi prije pošteno pogledala i kome bi prvo napisala poruku, ali kad sam ugledala ovu kutiju........Vaaaaaauuuuuu......... ostala sam bez teksta. Stvarno nemam riječi za sve pohvale koje bi htjela napiisati!
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Sa olakšanjem sam čula sa se mladenki jako svidjela kutijica, tako da sad mogu spavati u miru!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
kako joj se nebi svidjela kad je predivna!
![]() |
|
![]() |
|
aaramida ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 17 |
radovi su na suncu. hvala
![]() |
|
![]() |
|
Tvoji radovi zaslužuju da budu viđeni i zaista nema na čemu!
![]() |
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
a ja se ponadala da nas je izzy inenadila jos nekom novom kutijicom....smrc...smrc...
drago mi je da se mladenki svida poklon, mislim, kome se to ne bi svidjelo??? |
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Da i meni se jako sviđa.....ne želim biti mladenka.........ali želim takvu kutijicu.
Bravo za Izzy
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Izzy, osnovat ću fun club obožavatelja tvojih radova!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() Kad me neme neko vrijeme onda ne pregledavam radove po redu, nego prvo one čiji me najviše zanimaju, a pa tako sam te našla iako si već pobjegla na drugu stranicu.
Odlična je kutijica, ma šta se tu ima za kazat više, sve su ti rekli!!!!.
u mojim nastojanjima da napravim neki sat po uzoru na tebe, uspjela sam u mjesec dana doći do faze da sam neki bezvezni kupljeni sat rastavila i sad moram čekat da mi se upale klikeri koji motiv da stavim
![]() |
|
![]() |
|
Nakon pauze (opravdanje i ispričnica u mojoj drugoj galeriji) jedan manji ukras za zid mojoj prijateljici, shabby loverici... Zbog nje počinjem sanjati u shabbyju!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A sad moram nadoknaditi zaostalu domaću zadaću - toliko sam vidjela novih radova na forumu, moram ići komentirati te ljepote! ![]() |
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
ovo je predivno...sigurno je prijateljica bila odusevljena poklonom...totalno drugacije...i sto mi se svida - funkcionalno...
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
Sutra će ga dobiti, mislim da će joj se svidjeti jer su to njene boje... Meni se osobno najviše svidio natpis - morat ću ga uvećati i staviti na ulazna vrata stana!
![]() |
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
draga ovo je cista fantazija,iako ne ljubim morske motive,ovo si vrhunski izvela,i jako,jako mi se sviđa
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ti sa mora i ne ljubiš morske motive?!?!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
izzy, tebe nema pa nema, a kad se vratiš, čovjek nemože skinuti oči i pogled sa tvojih radova...gdje ti je kraj...prvo ona kutijica kao vjenčani dar, a sada ovo...dakle, neopisivo prekrasno
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |