proljeće - trenutak inspiracije |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 81> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Proljeće bravo, češće ja svratim i pratim, samo ne pišem, ali evo moram te povremeno pohvaliti.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Triša tako mi je drago da ti se sviđaju moji radovi...a sad si još zamisli lijepo cvijeće u ovim teglama....mmmmm kako će to biti lijepooooo
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
I konačno druga strana kante jupola...
![]() |
|
![]() |
|
Baterije na fotiću su bile skoro prazne pa se niti ne vide lijepo boje...ali pojasnit ču...podloga je svijetlo plava to jest pomiješana je sa ovom zelenom ali se vidi samo ta zelena...na žalost.... U svakom slučaju meni je ova stran puno ljepša....
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
bravo za rucni rad kosaricu,originala ideja..a druga strana kantice isto prepreljepa salveta,boje su prekrasne,bas skladno ukomponirano
![]() |
|
![]() |
|
Eto...hvala vam na komplimentima, jako mi je bitno da vam se sviđaju...ali još bitnije je da sam i sama zadovoljna ovim zadnjim radovima....
A što se tiče košarica....mmmm čini mi se da mi još nešto nedostaje!!???
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Kanta je super! Pa tvoja maslina ima pravo luksuzni smještaj! A što se tiče slatkih košarica nedostaje...jajca? Možda neka od stiropora recimo...
![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
U super su radovi. Moram ipak izdvojit jupol, iako sve je jako lijepo i uredno napravljeno, a motivi su mi super
|
|
![]() |
|
Draga moja pa ne dobiva se maslina svaki dan!!!
Zato sam joj pripremila lijepu dobrodošlicu.
A jaja od stiropora....hm nikako da nađem vremena otići po njih!!!
A što se tiče košarica...ja pravim a prijatelji dolaze i odnose ih tako da sam se već zabrinula kada ću ih završiti...Jučer mi je bila prijateljica i samo je rekla ja uzimam a ti radi novu....
|
|
![]() |
|
Saara, ovdje nije bio problem biti uredan, jer je kanta ogromna i nije puno zaobljena....a motiv... i meni se motiv sviđe...
![]() |
|
![]() |
|
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Sve mi se sviđa,a kanta je predobra gdje si samo našla tako lijepe salvetice i one na teglicama i ova na kanti prekrasne su još nisam vidjela takve
![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
Draga moja i tebi je kao i Kaći to promaklo!!!
Pa skupa smo ih naručivale...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
teglice,kantice,posudice
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
Cure hvala vam na komplimentima!!!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Super je jajčeko... ajmo sada na manufakturu!!
|
|
![]() |
|
Ma budem ih ja radila spring ali kod mene sigurno neće nikada biti manufaktura...nemam ja vremena za to....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasno
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 81> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |