Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Duda-Lave -moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Duda-Lave -moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2829303132 133>
Korisnik
Poruka
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2009 u 22:43
Originalno poslano od člana Duda-Lave Duda-Lave napisao:

pika ko vrag"svekrvin jezik" baš ima dobro ime

Kako je tvoja lijepa . Ja je imam dugo vremena i kad dost mladi niknu oni meni otpdaju .tako da sad imam manju sa puno mladi i znam da se neće na njima zadržati i nije mi jasno zašto moje se ne drže tako čvrsto
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2009 u 01:11
Klima Niho, najljepši kaktusi i jesu uz moreEmbarrassed
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2009 u 07:49
ovaj kaktus je donešen mali komad sa Kornata tam to niko ne zaljeva,gnoji niš , a ludnica je kako se širi..kaktusi vole sunce a vodu sporadično a tu većina nas griješi zalijemo ga onak usput kad več zaljevamo i druge tegle..ja sam u svom kaktusnjaku imala zaista dobar broj vrsta jedne godine tuča ih je samljela još sam u šoku..malo ih se oporavilo..
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2009 u 00:57
A ja kad trebam zaliti kaktus klepam se po prstima. Ovu godinu sam bila odsutna i veći kaktus nije nitko zaljevao. Eno mislim da ima 2 pupa. Devet godina je samo rastao, nikad cvjetao.Embarrassed
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2009 u 12:14
eto vidiš..ma i mene ponese to zaljevanje pogotovukad je vruće..biljkice se poklope i misliš žedne su a ono samo im je vruće..i moji kaktusići cvatu moram ih uslikati 
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2009 u 16:53
svaka cast cveckama,al kcerkica ti je preslatka
a sto se tice tovara,takav ima na ulazu u Bibinje,zaljubila sam se na prvi pogled.Eto i stalno razmisljam kako ga nabaviti i doslepati do mene.Tetka mi je obecala al nikako da ispuni obecanje.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2009 u 20:40
Originalno poslano od člana Duda-Lave Duda-Lave napisao:

eto vidiš..ma i mene ponese to zaljevanje pogotovukad je vruće..biljkice se poklope i misliš žedne su a ono samo im je vruće..i moji kaktusići cvatu moram ih uslikati 

Ma nemoj ih slikati bolan ima kandidata koji će uslikati samo ti nama njih podijeliLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2009 u 20:45
Originalno poslano od člana gioiaa gioiaa napisao:

svaka cast cveckama,al kcerkica ti je preslatka
a sto se tice tovara,takav ima na ulazu u Bibinje,zaljubila sam se na prvi pogled.Eto i stalno razmisljam kako ga nabaviti i doslepati do mene.Tetka mi je obecala al nikako da ispuni obecanje.
bibinje ha...al gdje ga ima za kupit?
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2009 u 20:48
NEK SE JAVE SVI IZ OKOLICE RIJEKE .. jer ću slati po frendu zajdnički paket pa ko šta hoće nek mi javi na pp
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2009 u 20:53
počeli ljiljani
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2009 u 20:54
sveg pomalo
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2009 u 20:58
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2009 u 20:59
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2009 u 21:00
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2009 u 21:02
ostale lantane još štrajkaju sa cvijetovima
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2009 u 21:02
baš je lijepo sve Smile a šta je ono plavo ispod rozog đirana...jel verbena ? 
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2009 u 21:05
Kako je lijepo -genijalno- a šta je ovo na zadnjoj slici skrozim u ćošku-----jako interesantno-ova hrpica
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Semira View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 429
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Semira Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2009 u 21:06
Po običaju, krasno!
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2009 u 21:27
Originalno poslano od člana iris iris napisao:

baš je lijepo sve Smile a šta je ono plavo ispod rozog đirana...jel verbena ? 
je krasne su mi sve verbene ove godine to su ti sve mladice od onih mojih starih grmova koji usput će biti prepuni cvijetova ali eto dosta kasnije od svog podmladka
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2009 u 21:29
Originalno poslano od člana niho niho napisao:

Kako je lijepo -genijalno- a šta je ovo na zadnjoj slici skrozim u ćošku-----jako interesantno-ova hrpica
koja hrpica?u lijevom ćošku je crveno-naranđsta lantana oko nje su tzv.male sirotice,desno je ukrasna trava,koralj..neznam šta misliš
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2829303132 133>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.