Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Silvekin dnevnik
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Silvekin dnevnik

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2829303132 47>
Korisnik
Poruka
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2009 u 22:10
danas smo svi mi kontinentalci savršeno iskoristili neradnu subotu i bili po našim vrtekima i nešto radilismile158smile161
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2009 u 23:02
ma ti si nevjerovatna Clap
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2009 u 23:16
Sijem...prerano je, ali ipak sijemLOL
Prvo sam si pripremila 10 teglica, mislila sam da bu dosta, ma kaj godTongue, još sam dodala 6, i svejedno je to bila lutrija kaj posijatiLOL pobjednici su bili 6-8 vrsta rajčice, paprika, digitalis, incarvillea, stolisnik, dature...ostalo sam pozabila..i naravno, sjetila sam se da sam pozabila posijati peruanske jagode i još par vrsta...uskoro druga runda sjetveBig%20smile a kam sve smjestiti, malo je već gužvastosmile48...evo jednog dijela:

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2009 u 09:33
Svašta tu ima zgodnog, a kako tek uredno izgleda.smile78
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2009 u 11:41
Juupi! Imaš Incravilleu. Kad nikne šuma klijanaca zovi me u pomoć za rasađivanje Wink.
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2009 u 13:01
Silvek evo me malo kod tebe...čitam šta sve sadiš i kako si aktivna i padne mi na pamet kako bi to izgledalo kod tebe da živiš u primorju... Da li bi ti imala vremena za jest i spavati??? Nemoj me pogrešno shvatiti ali čitam i ne vjerujem kako si neumorna...moj duboki naklon...smile120
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2009 u 09:59
svaka cast SileK ,a ja se sve dvoumim i sve mislim da je jos rano sejati
Na vrh
domingo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 602
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje domingo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2009 u 19:04
Bravo Silvek
slićno je i kod mene.......znam kako sam prošao prošle godine pa mi gotovo ništa nije uspijelo. Zato sad imam mali staklenim uz kuću i uvijek je temperatura i do 7-8 stupnjeva veča nego vani.
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2009 u 19:43
Jedino što mogu reči je smile227
Odakle toliko energije i vremena za sve??? Svaka čast
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2009 u 21:37
Horti, bum ti spremila malo sjemenaWink
Domingo, dobra je ideja staklenik....u budućnosti ga namjeravam nabavitiSmile
Otkud mi tolika energija? LOL neznam da li sam to već negdje napisala, ali na jednom liječničkom pregledu su mi dijagnosticirali da mi organizam dolazi u "normalu" ne kad sam u stanju mirovanja, nego kad se pokrenem - drugim riječima, moram "zujati" da bi se dobro osjećala smile156 aleluja na vrtu, tam je navek posla Tongue LOL

Danas sam konačno obrisala jednu biljku s popisa želja - vilburnum opulus, kupila sam ju  u jednom vrtnom centru za samo 24 knTongue. Ali nisu još dobili sjeme i lukovice, tak da sam jednostavno morala još nekam otići vidjeti dal ima sjemena, i razočarala se, nema još ničeg novog...i opet sam kupila nekaj kaj već imam, jer možda niknu neke nove boje tog cvijeća smile42 Moram hitno u baumax u Vž, jer pasem tu oči na forumu kakve biljke se nabavljaju, a u Čakovcu ničeg smile121
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2009 u 21:52
Hej Silvek, niti u Rijeci još lukovica nema, sve staro što je ostalo od lani, ali kad dođu lukovice mislim da ću morati još nešto i ja, pa razumijem tu ovisnost.
RIJEKA

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2009 u 09:08
Zbilja Silvek da mi ovisili o našim čakovečkim "vrtnim Centrima" vrteki bi nam zgledali jako siromašno.
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2009 u 18:31
Danas sam odjurila u Baumax po nove biljčice....unatoč njihovim cijenama morala sam nešto kupiti Big%20smile - gloriosu, dalije, anemone, mix nerine, ljiljan i zephyranthus, hymenocallis i sjeme jednogodišnjeg plamenca, pakujca i suhe ruže krilate bijele...stavila sam sliku u temu opet smo se ponovili.
Vrijeme je smile196, hladno i puše hladan vjetar...ali i vrijeme je za sijati bob, nabrzak sam ga posijala na vrt, i malo graška, za ranu berbu.
A u teglicama sve niče, paradajzići, incarvillea, achilea....smile198 sad sam na brigama kam sve smjestiti, morala bum neke biljčice maknuti s prozorske daske da male bebalice imaju dosta svjetla za rastTongue

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2009 u 19:44
Što se tiče rasta i moje su biljkice izdužene, iako su pred samim staklom, jedva čekam da vidim što si sve sijala, odoh vidjeti.
RIJEKA

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2009 u 09:37
Silvek,ti buš imala berbu prije nego ja počnem saditi išta na vrtu.Meni se čini da je još previše hladno za prčkati po vrtu,a i mokro je.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2009 u 10:05
Ja bih isto sadila neko povrće, a gore kažu seljani ništa prije prvog maja, pa to je glupo, sadit ću ja ove godine prije, tko ih šmirgla, šta oni znaju, oni još uvijek imaju starinske metode, budem ja lijepo kopirala Silvek tebe i sve ostale, pa ću vidjeti što i kako.
RIJEKA

Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2009 u 10:18
eh da je meni malo te tvoje hiperaktivnosti Big%20smile
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2009 u 21:04
Bob treba sijati čim prije, najkasnije u 2. mjesecu, jer je kasnije posijan jako neotporan na crne uši koje ga napadaju, a i grašku ne smeta hladnoća za klijanje, a obožavam ga, pa da nešto izraste prije.
Triša, ako misliš sijati prije, možeš i sijati prešin, njemu ne smeta hladnoća za klijanje, a ionako mu treba do 30 dana da nikne, a osim toga, niti luku neće štetiti hladnoćaWink

Niknuo je digitalisTongue sad još samo čekam dature i papriku. Danas sam odlučila probuditi amarilise iz zimskog sna, iznjela sam ih dolje s tavana gdje su bili na hladnom i tamnom (u kutiji) i dobro sam ih zalijala. Dva jaglaca iz mačje sobe sam presadila van: sad, nisam sigurna da li će se priviknuti na hladnoću, ali nutra jednom nije pasalo, pa sam morala. Ciklame sam već prije preselila na tavan, tam je hladnije, baš krasno cvatuSmile
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2009 u 09:29
sto si jalace stavljala na tavan?moji su napolju u zemlji,citave zime ?hocu reci jaglace...
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2009 u 16:16
Gio, kupila sam dva jaglaca pred mjesec dana u Baumaxu, u tegli....a više im nutra nije pasalo, nadam se da budu se priviknuli vaniSmile
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2829303132 47>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.