Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trišino dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Trišino dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2829303132 243>
Korisnik
Poruka
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2009 u 19:49
Večeras sam baš zadovoljna učinjenim i zato hvala vam na pohvalama, bilo mi je stvarno lijepo cjeli dan na zraku, onda nisam ni žedna, ni gladna, ništa me ne boli - sve je super.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2009 u 19:57
Praviš mi komplekse (lijeost) sve u šesaest. Izgovor mi je da e mogu mrduti od pustog blata u vrtu. Ovako lagacka utoula bih do kičice.
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
Na vrh
esmeralda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 873
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje esmeralda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2009 u 16:46
Evo danas uhvatila više vremena,nema mi MPK pa mogu biti na komp.,da pogledam vaše cvijetne vrtove od početka do kraja.
Joj koliko prekrasnih biljčica, koliko truda i ljubavi je uloženo u tvoj vrt, svi oni vrtići od kamenja složeni i svaki detalj priča svoju priču.smile71 Ne znam koliko dugo imaš taj vrt, jer nisam sve detaljno čitala, ali kao da je čitav život ugrađen u njega. Prekrasno, prekrasno teško je to riječima opisati.smile57
meni je super u životu
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2009 u 18:00
Hvala Esmeralda. Taj vrt imam preko 25 godina, dugo, ali nije uvijek bilo u njemu toliko cvijeća.
U bit za sve ovo zaslužan je moj odlazak u mirovinu i ovaj predivan forum.
RIJEKA

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2009 u 20:15
Medeni su bijeli šafranićiEmbarrassed
Joj ti na veliko  radiš a ja ništa.Malo mi je zima a i poprilično je blato.Stići ću ja tebe u poslu...kad tadLOL
smile78
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2009 u 21:54
Ma Sahasha kad ti počmeš mi ćemo svi prestati raditi i diviti se tvom dvorištu

Evo malo današnjih slika.
Viša polica napravljena lani, to ste već vidjeli na njoj su hortenzije - nisam sigurna dali će tu i ostati, jer je tu cjeli dan sunce, a one mogu biti i u sjeni.
Polica ispod nje je novi "viseći vrt" za sada su tu lukovice.

Slijedeći viseći vrt je prema jugu, ali ispod njega je do sada bio potpuni hlad, a ovo će sada biti osunčano, veći dio dana.

Ovo je treća polica na fasadi kuće, sada je ispod plastenik, olendri, tu bude i plumbago i lantana, jer se to odmah vidi kad se uđe u dvorište.

Pojavio se prvi pupoljak lila šafrana

Crvene čuvarkuće počele su dobivati boju

A zelene čuvarkuće su lijepe kao da je ljeto

I hvala "proljeću" danas mi je stigao i ovaj zeleno-bijeli klorofit, odmah sam ga posadila.

RIJEKA

Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2009 u 22:58
Bravo Triša ti si bila jako vrijedna,super mi je tvoj viseći vrt.Kad vidim sve te slike i što si već sve napravila u vrtu i mene vuče,ali morat ću se još malo strpiti danima je sve poledito vani i najavljuju snjeg.
čovjek uči dok je živ
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2009 u 23:02
Kod tebe vec cvijeta..dvoriste se priprema za proljeca..bas lijepo!! Ove police su jako lijepa stvar i bas su super za mala dvorista,tako se iskoristi svaki kutak!!

Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2009 u 09:08
Hvala vam, a police su fora jer kad naraste cvijeće sakrit će fasadu kuće, koja čeka, čeka, čeka i tako nekoliko godina, dok moja djeca ne odluče stavit neku oblogu, kamen, bunju ili sl. No kako su oni na katu i ne koriste dvorište, nego imaju ulaz s druge strane, baš se puno ne uzbuđuju.
Neka uživaju, mladi su doći će red i na to.
RIJEKA

Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2009 u 13:08
Eto ja navratila malo....onako usput vidjeti šta se radi...a kad ono netko je vrlo vrijedan ClapClap
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2009 u 21:26
Još slikica iz mog dvorišta.
Biljke u kamenjaru drže se jako dobro, puzajući sukulent zaokružit će ovaj dio kamenjara.

Felicija presađena iz tegle direktno u vrt. - malo djeluje tugaljivo, ali vjerujem u nju. - pa ne zove se uzalud "felicija"

Ovdje sam stavila nekoliko gomolja dalie

Ovaj vrtić je još prazan, a kako nije baš velik i nije potpuno na suncu - smislit ćemo nešto

Još nekoliko slika iz različitih pozicija

I na kraju: "Tako mnogo cvijeća, a tako malo prostora".

RIJEKA

Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2009 u 22:03
Nek je malo,ali se vidi da iz svakog cvijetića iz svakog kamenčića i sa svake ciglice zrači tolika ogromna ljubav da se tih tvojih vrtiča mogu postidjeti svi oni koji su dali svoje okučnice urediti stručnjacima sa najskupljim biljem kojeg nisu sami izabrali več su im sve stručnjaci predložili i posadili.
Bravo,Triša !!!
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2009 u 22:09
A di su ti stručnjaci? Doduše meni bi trebao samo jedan koji zna baratati štihačom. Oh, kako mi fali MM (štihača)
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2009 u 22:10
Hvala draga, tako sam "narasla" od tvojih lijepih riječi, a inače sam metar i žilet.
RIJEKA

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2009 u 08:56
Triša dvoriše i vrtići već su ti pravi bombon smile71
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Bodovi: 4717
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2009 u 09:58
Triša super je tvoje malo cvjetno carstvo. Jedva čekam slikice kad sve procvjeta i vegetacija krene.
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2009 u 10:02
trisa odusevljena sam kako si sve lijepo uredila,bravo za tebe i tvoje vrijedne ruke..kako ce tek bit kad sve zazeleni i procvijeta.super,supersmile57
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2009 u 10:11
Ja švrljam i opet sam oduševljena, prekrasno, a koliko do asd već uloženog trudaClap
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2009 u 10:26
Svaka čast, svako malo nova polica na zidu....super ideja za maksimalno iskorišten prostorClap
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2009 u 10:27
Jedno od 7 svjetskih čuda bili u Semiramidini viseći vrtovi, a mi imamo Trišine viseće vrtove.
Bravo Triša!
život je more
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2829303132 243>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.