Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 243> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Večeras sam baš zadovoljna učinjenim i zato hvala vam na pohvalama, bilo mi je stvarno lijepo cjeli dan na zraku, onda nisam ni žedna, ni gladna, ništa me ne boli - sve je super.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Praviš mi komplekse (lijeost) sve u šesaest. Izgovor mi je da e mogu mrduti od pustog blata u vrtu. Ovako lagacka utoula bih do kičice.
|
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
![]() |
|
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Evo danas uhvatila više vremena,nema mi MPK pa mogu biti na komp.,da pogledam vaše cvijetne vrtove od početka do kraja.
Joj koliko prekrasnih biljčica, koliko truda i ljubavi je uloženo u tvoj vrt, svi oni vrtići od kamenja složeni i svaki detalj priča svoju priču.
![]() ![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hvala Esmeralda. Taj vrt imam preko 25 godina, dugo, ali nije uvijek bilo u njemu toliko cvijeća.
U bit za sve ovo zaslužan je moj odlazak u mirovinu i ovaj predivan forum.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Medeni su bijeli šafranići
![]() Joj ti na veliko radiš a ja ništa.Malo mi je zima a i poprilično je blato.Stići ću ja tebe u poslu...kad tad
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ma Sahasha kad ti počmeš mi ćemo svi prestati raditi i diviti se tvom dvorištu
Evo malo današnjih slika.
Viša polica napravljena lani, to ste već vidjeli na njoj su hortenzije - nisam sigurna dali će tu i ostati, jer je tu cjeli dan sunce, a one mogu biti i u sjeni.
Polica ispod nje je novi "viseći vrt" za sada su tu lukovice.
Slijedeći viseći vrt je prema jugu, ali ispod njega je do sada bio potpuni hlad, a ovo će sada biti osunčano, veći dio dana.
Ovo je treća polica na fasadi kuće, sada je ispod plastenik, olendri, tu bude i plumbago i lantana, jer se to odmah vidi kad se uđe u dvorište.
Pojavio se prvi pupoljak lila šafrana
Crvene čuvarkuće počele su dobivati boju
A zelene čuvarkuće su lijepe kao da je ljeto
I hvala "proljeću" danas mi je stigao i ovaj zeleno-bijeli klorofit, odmah sam ga posadila.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
Bravo Triša ti si bila jako vrijedna,super mi je tvoj viseći vrt.Kad vidim sve te slike i što si već sve napravila u vrtu i mene vuče,ali morat ću se još malo strpiti danima je sve poledito vani i najavljuju snjeg.
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Kod tebe vec cvijeta..dvoriste se priprema za proljeca..bas lijepo!! Ove police su jako lijepa stvar i bas su super za mala dvorista,tako se iskoristi svaki kutak!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Hvala vam, a police su fora jer kad naraste cvijeće sakrit će fasadu kuće, koja čeka, čeka, čeka i tako nekoliko godina, dok moja djeca ne odluče stavit neku oblogu, kamen, bunju ili sl. No kako su oni na katu i ne koriste dvorište, nego imaju ulaz s druge strane, baš se puno ne uzbuđuju.
Neka uživaju, mladi su doći će red i na to.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Eto ja navratila malo....onako usput vidjeti šta se radi...a kad ono netko je vrlo vrijedan
![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Još slikica iz mog dvorišta.
Biljke u kamenjaru drže se jako dobro, puzajući sukulent zaokružit će ovaj dio kamenjara.
Felicija presađena iz tegle direktno u vrt. - malo djeluje tugaljivo, ali vjerujem u nju. - pa ne zove se uzalud "felicija"
Ovdje sam stavila nekoliko gomolja dalie
Ovaj vrtić je još prazan, a kako nije baš velik i nije potpuno na suncu - smislit ćemo nešto
Još nekoliko slika iz različitih pozicija
I na kraju: "Tako mnogo cvijeća, a tako malo prostora".
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Nek je malo,ali se vidi da iz svakog cvijetića iz svakog kamenčića i sa svake ciglice zrači tolika ogromna ljubav da se tih tvojih vrtiča mogu postidjeti svi oni koji su dali svoje okučnice urediti stručnjacima sa najskupljim biljem kojeg nisu sami izabrali več su im sve stručnjaci predložili i posadili.
Bravo,Triša ![]() |
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
A di su ti stručnjaci? Doduše meni bi trebao samo jedan koji zna baratati štihačom. Oh, kako mi fali MM (štihača)
|
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
![]() |
|
Hvala draga, tako sam "narasla" od tvojih lijepih riječi, a inače sam metar i žilet.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Triša dvoriše i vrtići već su ti pravi bombon
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Triša super je tvoje malo cvjetno carstvo. Jedva čekam slikice kad sve procvjeta i vegetacija krene.
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
trisa odusevljena sam kako si sve lijepo uredila,bravo za tebe i tvoje vrijedne ruke..kako ce tek bit kad sve zazeleni i procvijeta.super,super
![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Ja švrljam i opet sam oduševljena, prekrasno, a koliko do asd već uloženog truda
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Svaka čast, svako malo nova polica na zidu....super ideja za maksimalno iskorišten prostor
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Jedno od 7 svjetskih čuda bili u Semiramidini viseći vrtovi, a mi imamo Trišine viseće vrtove.
Bravo Triša! |
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |