Iskustva s naručivanjem biljaka-internetom |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345> |
Korisnik | |
anagalis ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 13 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 324 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja sam naručivala sjeme na ebay-u, plaćanje paypallom, stigne za nekih 15 dana
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
pogledaj Moles seeds
|
|
![]() |
|
Željka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 424 |
Ja isto nisam ništa uspjela naručiti preko T&M, ali sam našla stranicu seedrack, naručivanje mi je bilo superjednostavno, nisu naročito skupi, ali sam platila Visom, nisam aktivirala Paypal. Može se platiti Paypalom, ima i voća i povrća. Sad mi preostaje da vidim kad će mi to sve skupa stići.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
mali-cvijetak ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 23 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 8 |
Detaljno sam sve pročitala i stvarno se nigdje ne spominje Paypal ![]() |
|
![]() |
|
Felix ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 296 |
mali cvijetak, na stranici T&M piše da primaju kreditne kartice Visa, Master i Maestro. PayPal ne.
|
|
![]() |
|
anagalis ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 13 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 324 |
hvala felix
![]() |
|
![]() |
|
Felix ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 296 |
draga moja, informacije o kvalitetnim stranicama se zlatom plaćaju, valjda ih zato na forumu i nema. burgmansije i egzotično ne kupujem a clematise potraži na
http://www.susigarden.com |
|
![]() |
|
zanimaju me clematisi, brugmansije i egzotične biljke
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
ja imam pay-pal ali nisam znala da li T&M prihvačaju zato sam napisala za visu. Ali savjetovala bi ti ( malome cveteku) da pogledaš još na Moles seed,oni imaju isto jako dobro sjeme a po cijeni su i jeftiniji od T&M,odnosno ima više sjemena u paketiću za manje novca (npr. kod T&M za jednu vrstu anthirinuma dap oko 2,5 funte za 60 sjemenki a kod molesa za oko 2,00 funte dobiš istu vrstu 400-500 sjemenki pa provjeri i usporedi.
|
|
![]() |
|
imaš pravo nitko ne šalje u Hrvatsku, ali šalju u Sloveniju, tam mi živi frendica pa sve dobivam na njezinu adresu. kaj te zanima od biljaka?
|
|
![]() |
|
Kako naručuješ sadnice iz inozemstva, gdje sam god poslala upit kažu da ne šalju u Hrvatsku? Stavi koji link gdje naručuješ! |
|
![]() |
|
ja sam antitalent za sjemenje, meni samo drač raste iz sjemena, naručujem sadnice iz Holandije, Belgije, Njemačke, Austrije i Italije, a PayPal primaju uglavnom manji dobavljači, svi veliki prvo traže plaćanje prek banke, čak ni kartice ne primaju
|
|
![]() |
|
mali-cvijetak ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 23 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 8 |
Ne piše, u tom je i problem. Ima li neka stranica s koje se može također naručiti sjeme slične kvalitete, a da sigurno prihvaća plaćanje Paypal-om? Od kud ti naručuješ? |
|
![]() |
|
kartice
|
|
![]() |
|
Hana, hvala ti. Ako ne upali Paypal probat ću kartično iako mrzim davati broj kartice.
Felix, imam Paypal, ali me zanima može li se Thompson&Morganu tako platiti ili baš moraju biti kartice. |
|
![]() |
|
ne može se platit PayPalom
|
|
![]() |
|
ne znam za pay-pal ja sam plačala visom i uvjek je došlo bez problema. Ja sam naručivala i za veči iznos od tvojeg i bilo je ok,poštarina je nekoloko funti i brzi su
|
|
![]() |
|
Pozdrav tebi i svima ostalima! Nova sam na forumu i u potrazi sam za informacijama. Naime, trebala bih naručiti neko sjeme s Thompson&Morgan stranice pa me zanima može li se naručeno platiti Paypal-om, koliki je shipping za Hrvatsku i kako da prođem što povoljnije-po mogućnosti bez carine. Narudžba bi bila u vrijednosti otprilike 200 kn. |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Znate li tko još u Hrvatskoj prodaje sadnice, sjemenke, lukovice putem interneta?
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Naručene biljčice stigle su, šalju u ponedjeljak (da ne zapnu u pošti vikendom) stigle danas - utorak, lijepe i zdrave. Pored naručene pljuskavice (hypericom calycinum) dodali su i gratis sedum ellacombianum. Ukoliko vam se sviđa neka biljčica iz Decore, toplo preporučam. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |