aurelia - moj vrt |
Odgovori | Stranica <12345 26> |
Korisnik | |
aurelia
Odrastao grm Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Alyssum
|
|
|
|
Sponzorirani linkovi | |
aurelia
Odrastao grm Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Đurđice
|
|
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koji lijepi nježni cvjetići kod tebe
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
aurelia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala draga Nisa
|
|
|
|
janja-nja-nja
Već proklijao Pridružen: 01 Studeni 2014 Lokacija: Predgrađe Zg-a Status: Offline Bodovi: 217 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
obožavam đurđice, lijepo miriše i delikatno izgledaju:D
|
|
mikica.dm
Mladi grm Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav, Aurelia. Moram priznati da do sada nisam jos posjetila tvoj vrt, tako da sam krenula ispocetka. Lijepo je kod tebe, svidja mi se forzicija koju si oblikovala u drvce, obicno vidjam samo grmove, tako da je ova tvoja stvarno posebna. Tulipani su jako lijepi i uklapaju se uz dicentru bojom. Moja mama je davno imala djurdjice i sjecam se njihova opojna mirisa, ja ih nemam jer mi je kcer jos mala i svasta stavlja u usta
Samo nastavi kao do sada, i dobrodosla |
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
aurelia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Janja
Mikica hvala na posjeti...vrt je dugogodišnji pa ima dosta "starinskog" cvijeća...nije ništa rađeno iznova i planski nego kak sam biljke dobila ili kupovala zasadila (zasijala) sam gdje je bilo tada najidealnije...sada vidim neke nedostatke, ali već par godina odgađam preuređenje. Đurđice su lijepe, ali su svi dijelovi biljke otrovni pa je bolje da ih nema u blizini male djece |
|
|
|
zvjezdica
Pustio korijenje Pridružen: 13 Srpanj 2015 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Buket tulipana izgleda prekrasno nakon roza cvijeća na redu je ljubičasto, tu su irisi i alyssum, te mirisne đurđice, divno mirišu , moje još nisu u cvatu.
|
|
"Sreća - to je biti s prirodom, gledati je i s njom govoriti." - L.N.Tolstoj -
|
|
aurelia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Zvjezdice na posjeti...kod mene đurđice i irisi tek krenuli cvasti, ali mene veseli svaki cvjetić kad procvate pa ih odmah uslikam
|
|
|
|
kamenjarka1
Odrastao grm Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prošetala po tvom vrtu i namirisala se đurđica
|
|
KARMEN
Odrastao grm Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Voćke u proljetnim haljinama WOW!
Volim starinsko cvijeće kao i ove "stare" narcise. Lijep ti je vrt. Čini mi se da su ti đurđice na suncu. One više vole sjenu i vlagu. |
|
aurelia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Đurđice su u odnosu na dvorište i kuću na zapadnoj strani...ova slika je nastala negdje iza 18h kad tamo dođe sunce tak da su skoro cijeli dan u sjeni (ispred je i gospod. zgrada)...
Hvala na lijepim komentarima i posjeti moj vrt opet |
|
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
čestitke prelijepo
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
aurelia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala draga Aralija...dođi opet...samo da se vrijeme proljepša biti će još koja slikica
|
|
|
|
aurelia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malo bijelih cvjeteka...
Viburnum (žgančeki) |
|
|
|
aurelia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ljubičica |
|
|
|
aurelia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Đurđice |
|
|
|
aurelia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Surfinije |
|
|
|
kamenjarka1
Odrastao grm Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vibranum
|
|
vila2
Mladi grm Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivan Viburnum, kao i ostalo cvijeće, bijelo je tako elegantno
|
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
Odgovori | Stranica <12345 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |