Moj mali vrt |
Odgovori | Stranica <12345 11> |
Korisnik | |
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasna je. Ja bih takvu penjačicu. To je boja kojoj baš ne mogu odoljeti.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
macorka
Mladi grm Pridružen: 02 Travanj 2012 Lokacija: Koprivnica Status: Offline Bodovi: 512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nestaju mi slike, neznam zašto.
Ponavljam sliku ljiljana s prve stranice. Čekam dan kad će procvasti.
|
|
macorka
Mladi grm Pridružen: 02 Travanj 2012 Lokacija: Koprivnica Status: Offline Bodovi: 512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mini ruža ruže hortenzija sedum, ali nisam sigurna koji... engleska pelargonija |
|
macorka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dalija
|
|
mimi46
Pustio korijenje Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
..dobro došla u svijet ljubitelja cvijeća
|
|
macorka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Menta
|
|
dea78
Mladi grm Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivne boje.zar onaj" sukulent" nije kameni cvijet?
|
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
macorka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Možda je kameni cvijet i možda bih ga trebala presaditi.
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdravljam tebe i tvoju novu temu! I prijavljujem ranojutarnju šetnjicu tvojim cvjetnim vrtom. Divno cvijeće imaš, no ruže su me fascinirale...
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve je jako lijepo, ruže predivne, a sukulent kojem ne znaš ime nije kameni cvijet, više mi liči na neku vrstu eševerije
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja mislim kao i moon da ono nije kameni cvijet, više mi liči na eševeriju. Ali jako lijepo izgleda.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tvoj mali vrt je lijepi vrt ! Meni se je dopalo i doci cu opet !
|
|
macorka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bijeli ljiljan procvao prije tri dana
|
|
macorka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kadifa
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uranili ljiljani ove godine. Moj već ocvao,a do antunova još ima dana.
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
lucy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ljiljan je predivan.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
macorka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dalija
|
|
lucy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dalije su jako lijepih boja.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
temzi
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako ti je lijepo cvijeće, svidjela mi se šetnjica tvojim vrtom!
|
|
|
|
macorka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cinija
dalija |
|
Odgovori | Stranica <12345 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |