Dnevnik bugiceza5 |
Odgovori | Stranica <12345 15> |
Korisnik | |
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sponzorirani linkovi | |
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sad sam tek našla i ovu temu. Stvarno si bila vrijedna i napravila si jako puno posla . |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti, draga Anastazija!
Imam jako malo vremena zbog svega što se pod zadnje događa, jako je loše vrijeme i sve kod mene debelo kasni. Uz to, zeza me fotić, u stvari komp, jer kad smanjujem slike za forum, postanu mutne. Ne znam kako da tome doskočim, pa nemam baš ni volje stavljati ih. Već je posijano povrće lijepo poraslo, kao i cvijeće, ali vrijeme ne dozvoli sadnju van.
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo, ja sam se odvažila i unatoč lošim vremenskim prognozama i vremenu koje i nije baš tako loše kod mene, posadila sam sve paradajze u povrtnjak. Gotovo je s tetošenjem i dadiljanjem istih. Pa, što bude, sad su na milost i nemilost prirode. A slikice će uslijediti, još nisam poslikala svoj uradak.
Slijedećih dana ću si uzeti vremena i malčirati ih, mm je već pokosio travicu i ona je odležala par dana, pa je taman za to.
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fiki
Trajnica Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Preslatko <3
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala!
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo to sve raste kod tebi i prkosi ovom tmurnom i kišnom vremenu
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala, admine, drago mi je što si navratio!
Prkosi, da, baš tako - ali, bojim se pripeke sunca nakon ovolike kiše. A još mi nije spremno gnojivo od gaveza i koprive, prošle godine mi je to bila super zaštita - niti jedan bolesni paradajz.
|
|
Odgovori | Stranica <12345 15> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |