Bugičin mini eko povrtnjak |
Odgovori | Stranica <12345 39> |
Korisnik | |
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala, draga moja prijateljice!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
desert rose
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krastavci su ti već za presađivanje, takve sam ja sadila iz posudica u vrt. Za sada još nisam ništa piknula u zemlju, možda sljedeći tjedan posijem nešto krastavaca i tikvica. Brzo rastu pa neću previše žuriti, bojim se da bi moglo biti mraza, kod mene je vrijeme prevrtljivo.
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ni kod mene nikad ne znaš s vremenom, zna biti mraza krajem travnja. Ali, saditi ću kao i svake godine, iza 20.travnja, pa pokriti ako naiđe.
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Radovi su malo stali, nepovoljni vremenski uvjeti su razlog tome.
Posijano je niknulo: salata kristalka, crvena salata, slavonska salata, cikla, mrkva, peršin i celer. Najbolje se drže jagode, sve redom cvatu i možemo se nadati slasnim plodovima. Paradajz marglobe koji je posađen ispod leje, u odličnom je stanju, polako se deblja stabiljka, ima lijepu boju i lagano raste.
|
|
jadranka4
Pustio korijenje Pridružen: 25 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 437 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bugica i ja sam otkrila tvoj vrt! Baš mi je drago da ću moći šetati njime. Sama sam pomalo lijena da napravim svju temu, a i slike mi teško idu. Zato uživam u tuđima. Usput pitanje kako su visoke one rajčice čije sjeme si mi poslala? Mislim visoke ali nisam sigurna. One moje su visoke.
P0zdrav
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga prijateljice, evo meni i tebe! Neka, to je lijepo, a ako želiš pokrenuti svoju temu, mogu ti pomoći oko slikica, nije komplicirano.
Što se rajčica tiče, pripremi velike, čvrste kolce. Obje sorte sadim prvi put, ali kako su mi rekli, stump je visok i rodan sa vrlo velikim plodovima, oko 500-1000 gr. Dakle, svakako treba dobru potporu. Za persimmon nisam sigurna visinu, ali su mu plodovi isto veliki. Sad nemam baš novih slikica, vrijeme mi ne dozvoli ni sadnju ni slikanje, ali biti će. Dođi mi opet!
|
|
Pustolovka
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bugice sve ti je super niklo,kivani su me odusevili,kud i ja tako ne posadi u tegli.sretno sa sadnjom i dalje.
|
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pustolovka, hvala i dobro mi došla, navrati još koji put!
Kiwanići su mi stali s rastom, fali sunca i topline...držim ih u plasteniku ali nikako da porastu. Nema veze, početkom petog mjeseca ću ih posaditi na crnu foliju takve kakvi jesu.
|
|
anđeo bez lica
Novo sjeme Pridružen: 08 Kolovoz 2013 Lokacija: Prigorje,Zagreb Status: Offline Bodovi: 7 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasno ti je sve ,lijepo si krenula, sa nekim optimizmom koji se vidi u tvojim postovima, hvalim , znam da će biti lijepi prošireni vrt , te zato jedva čekam nove slikice iz tvog vrta, sa pokojim savjetom za mene-početnika
pratim svakako
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anđele, dobro mi došla!
Lijepe riječi si mi uputila i zahvaljujem ti za to. A početnik sam i ja, neke četiri godine se bavim malim vrtom... i još puno toga učim usput, najčešće na svojim greškama...
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica <12345 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |