BB |
Odgovori | Stranica <12345 19> |
Korisnik | |||
wizardica
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Bety-li, hvala na lijepim dajzekima...mmmm...sliim nad njima, evo ti za to..i daj Bože jš bezbroj takovih...
|
|||
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|||
Sponzorirani linkovi | |||
Betty Boop
Odrastao grm Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Wiz,ti i moja ćera,znači,pod ruku ona voli paradajz više neg' išta...toliko se obradovala onom crvenom da ga više nemaaa MM i ja smo zamenili juče najlon na plasteniku,sad mu više ne duva promaja kroz njega,a paradajzićima će biti lepo i toplo pa se nadamo rodu i nadalje
|
|||
The impossible is often the untried.
|
|||
wizardica
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
nemoj se iznenaditi ako ti netko ovih dana pokuca na vrata plastenikasamo me vabiš...tjeraš da napravim neku dajzek ludost...a jojojoooj...eto mene ...latam već...
|
|||
|
|||
Betty Boop
Odrastao grm Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Draga wiz,sam' ti dođi...ima dajzeka za sve,a naći će se i pokoja paprika il' stručak mladog luka
|
|||
|
|||
wizardica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
|
|||
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Slatko, preslatko......
|
|||
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|||
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Vidila sam ih i moram ti reći najradije bih ih došla k tebi mljacnuti, ali daleko si mi.... |
|||
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|||
Betty Boop
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Glikice Volim ja kad je sladunjavo al' volim i čupavo,razbarušeno k'o kod tebe...videćemo na proleće kako je ispalo Hvala ti na poseti
|
|||
|
|||
Betty Boop
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Šta ja to vidim?!?!?! suzice na tvom licu nemoj plakati,evo stižem s korpicom...
|
|||
|
|||
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
|
|||
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|||
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Prekrasne slike, a posebno mi se sviđa ona namijenjena Lantani . |
|||
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|||
Betty Boop
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
|
|||
Betty Boop
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Anastazija,drago mi je Kad aegopodiumu prikratim nogice jer zamišlja da igra stiskavac s komšilukom,biće to još lepši prizor
|
|||
|
|||
Betty Boop
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
|
|||
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Rekla bih da je liriope..... mislim na tu tvoju "bezimenu" biljčicu
|
|||
Pozdravi iz Baranje!
|
|||
Betty Boop
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
|
|||
Betty Boop
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
|
|||
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Kod tebe još nije prava jesen počela....sve je rascvjetano......
|
|||
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|||
Betty Boop
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Dadinice draga,ako i ti misliš da je liriope,onda sigurno jeste Kod 'moon' sam videla travicu jako sličnu mojoj,samo što je njena procvetala za razliku od moje...reče mi da se njena zove LIRIOPE Sigurno je ta...hvala ti!
|
|||
|
|||
Betty Boop
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Milice jeste,počela je...vidi se po prazninama u vrtu gde su nekad bile 'letnjice' samo..njih nisam slikala
|
|||
|
|||
Odgovori | Stranica <12345 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |