Nisini gušti |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 90> |
Korisnik | |
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nisa, dobrodošla!
Uživala sam šećući tvojim cvjetnim šarenilom. Božur me oduševio i lijepo uređena okućnica. Biti će mi zadovoljstvo posjetiti tvoj vrt. ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Floramye, terasa mi je omiljeno mjesto, mala džungla, ali ja volim guste gredice.
Hvala Betty,navrati opet.
Carol, hvala na dobrodošlici.
Silvy, hvala, drag si gost.
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
kao prvo dobro došla na forum među nas cvjetoljupce, odmah mi je za oko zapeo dio sa pakujcima prelijepi su , kao i sve ostalo vrt ti je prelijep biljke lijepo njegovane i sa ukusom raspoređene, sad ću ćešće svraćati na ovu stranicu lijep pozdrav i čekamo nove slike tvog vrta
![]() |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Hvala Fany54, evo za tebe jedna nova sličica http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/slike_od_clanova/slike_moga_vrta/58562.aspx -
|
|
![]() |
|
amarilisi
http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/slike_od_clanova/amarilis/58638.aspx -
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Srdačna dobrodošlica i od mene sa sjeverozapada lijepe naše Hrvatske !!
Sve su vidjele pakujce, al meni je prvo za oko zapela crvena zemljica ! I time sam kupila redovnu kartu za šetnju tvojim vrtom !! A kada sam vidjela ovu prekrasnu kamenicu oduševila sam se !! Kamenje sada neću spominjati ali mislim da imamo iste gene ! Vidim da ćemo još jako puno uživati u tvom vrtu jer imaš ti još kojeg asa u rukavu !! A klematisi ....zanosni !! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Dobro došla Nisa, krasan vrt i okućnica i lijepo njegovano, posloženo
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Dobrodošlica i od mene. Drago mi je da imamo još jedan lijepi vrt za šetnje i uživanje.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Hvala Free i bez karte ste drag gost. A što se tiče gena, nema nas puno, ali smo dobro raspoređeni
![]() Korijenko hvala, i ja sam uživala na vašoj hacijendi, drugi put ću mahnuti barem.
![]() Anabistrica, jedan veliki pozdrav lijepom Zagorju
![]() |
|
![]() |
|
http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/slike_od_clanova/dio_travnjaka/58674.aspx -
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
draga Nisa,
čekala sam tvoju temu i drago mi je da si nas provea kroz ovu ljepotu a ovako nešto sam i očekivala od tebe. drago mi je da si s nama i radujem se svakoj novoj šetnji po tvojim cvjetnim i kamenitim stazicama i znam da imaš još puno za pokazati! ![]() |
|
![]() |
|
http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/slike_od_clanova/rododendron/58671.aspx -
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
hvala nisa slika je prelijepa a i ostale u tvom vrtu |
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Prekrasna okućnica a terasa me je oduševila, sigurno uživaš na njoj.Želim ti dobrodošlicu i naravno samo ti stavljaj slike,ljepote nikad dosta
![]() |
|
![]() |
|
Hvala SlavujVk, drago mi je da vas nisam razočarala, a cvjetat će još ponešto naravno, pa čak i djelić ravnice.
Jaca123, terasa mi je baš gušt, kad klinci zaspu moj komad mira.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Ponovo sam prošetala i, stvarno, na onoj krasnoj terasi samo je nedostajala kavica
![]() |
|
![]() |
|
rose girl ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 26 Travanj 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 91 |
Draga, malo novih slika?!
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1334 |
Prekrasne su ti nove slikice!
![]() ![]() ![]() |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Preljepi vrt u Drinovcima (sram me bilo tek sad sam primjetila) Miljevački plato , prolazim blizu do kumova u Mratovu, ja jesam otočanka ali taj kraj me oduševljava, kanjon Čikole, plato, vidikovac na Visovac, ma znaš o čemu pričam, samo se nadam da možda nekad i uživo vidim tvoje carstvo |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Rose girl, draga moja, bit će novih slika, malo kiša zeza;
Floramye, hvala na posjetu;
Aralija, Drinovci u Hercegovini, na putu za Međugorje, zašto ne i uživo, čudni su putovi Gospodnji
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 90> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |