Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvece je ukras baste
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvece je ukras baste

Odgovori Odgovori Stranica  <12345 18>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 385
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2013 u 10:14
beli ljiljan ,obican
Ljiljan "Regale" . Prosle godine nije cvetao, jer mu je nesto pregrizlo stablo,pa mu je trebalo dosta vremena da ponovo krene.Ali zato sad ima dve cvetne drske...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2013 u 06:18
Bravo Wanesa,bila i ponovo sve gledala,ima i novih slicica,ali sta je ono na slici gde si odgovorila Malom kaktusu,bas je lepo deluje tako divlje ali znam da nije?smile79
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2013 u 08:21
Draga Leona,to je Oenothera speciosa (roze cvet) a imam i beli,samo ne mogu da pronadjem sliku...
Inace, to je perena i cveta dosta dugo, siri se kao ludo.
Pozdrav za tebe
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2013 u 08:30
Amarilisi pocinju da cvetaju
Crveni lav

Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2013 u 18:39
Jabuka u cvetu...

Bastenski asparagus

Ljiljani,jos malo pa ce cvetati

Nove hoste i hojhere
green spice
gold standard
ove ne znam kako se zovu
Big Daddy
Grand Tijara
Cherry Cola
Lime marmalade

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2013 u 19:27
Krasne biljke
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2013 u 21:33
Ih kakvi Amarilisi,kako ovako rano da cvetaju moji tek pustaju cvetne stapke(samo jedan)LOLWink,i sve ovo drugo je lepo,ma ti znas,sta ja mislim,draga moja prijateljice.smile79
Na vrh
bucka123 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 664
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bucka123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2013 u 22:01

Bijeli ljiljan je baš gizdav, jako lijep

Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.    
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2013 u 22:28

sve je lijepo ali ova hosta me je ostavila bez daha, stvarno je preljepaClap
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2013 u 06:41
Dobrodosla,cvetna drugarice
Prolece je napokon stiglo u nase vrtove i srce mi je puno sto si nam i ti pokazala svu raskos tvojih proletnica...lale su ti fantasticne,divnih boja i oblika a zumbuli,krokusi,jagorcevine,hoste,ruze samo mame osmeh na lice.
Jutarnja kafica u ovako divnom okruzenju bas prija...eto mene opet uskoro a ti ne budi skrta nego deli tu lepotu s nama
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2013 u 16:07
Moon,Leona ,Bucka, Aralija,Betty hvala vam puno na poseti i znajte da ste uvek dobrodosli!
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1016
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2013 u 17:54
Cvijeće ti je prekrasno,ali ja bih kao favorita izdvojila dupli amarilis.
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2013 u 07:42
Kamelia,pozdrav tebi, imam jos puno amarilisa,nadam se da ce svi cvetati!
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2013 u 07:56
Jorgovani uveliko cvetaju,njihov miris se oseca nadaleko...

Magnolija prvi put cveta posle tri godine i to samo jedan cvet.
ukrasna vrba

Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2013 u 08:06
Godila mi šetnja tvojim carstvom.
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
lela.h View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 604
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lela.h Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2013 u 08:10
Koliko ljepih boja i sarenila! Prekraso! Tulipani su za svaku pohvalu!
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2013 u 09:48
Imaš lijepo cvijeće, a jorgovani su posebni, šteta što kratko traje njihov cvijet.smile186
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2013 u 09:55
Dobro došla,
Rado sam navratila do tebe,prekrasnog cvijeća imaš
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2013 u 11:11
Dadinica,lela.h, Smail, Belina, drago mi je da vam se dopada moj vrt. Radujem se svakoj vasoj poseti,hvala vam od srca!
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2013 u 08:24
Jos malo sobnog cveca...

A sad malo iz vrta...
photinia
vajegela
bozur roze,samo sto nije procvetao
centranthus ruber
primula vialii
lale jos uvek cvetaju
iberis
prva procvetala perunika
muskatle
hosta Dancing in the Rain