wiz povrtnjak u malom |
Odgovori | Stranica <12345 68> |
Korisnik | |
Fiki
Trajnica Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
češnjak,crveni luk,bob/obavezno/ zimsku salatu,poriluk,nova tura špinata i brokule!!,tvoja tema već slavu stekla,već 3 str. u 1 dan! |
|
Sponzorirani linkovi | |
wizardica
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fiki..koja slava..koje 3 strane..niš ne vidim...sam kuckam ko mutava al ti meni reci...sad bob saditi, neče on smrznuti., pa špinat, ja to na prolječe radim...hm, možda sam u krivom..
|
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
wizardica
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
..kad te ja..đe me nađe sa odštetom u ova krizna vremena, umijesto da me podržiš..ti spominješ pare, će namah ić u čičoke
|
|
|
|
wizardica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Pustolovka
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uh ond anecu narode ni riskirat ne umire se meni jos
hvala Fiki i Vizardice sto me nasavjetovaste heheh.salim se,nego znam da su ljudi u ratu jeli ovo korijenje i ne zaginuse od toga,al opet moram prvo dobro provjeriti jel to bas sigurno za konzumirati.jela sam nedavno i to u sirovom stanju i glava m malo bolila,a moja mama koja ima jako visok secer isto jela i nije je glava zabolila.pa kontam mozda njoj odgovara smanjuje joj secer. i kod nas mladog luka i salate ima u vrtu,te repe zimske ne znam joj ime jede se i sirova i kuhana.persuna i mrkve isto ima za prezimljavanje. |
|
wizardica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Fiki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čuo sam da je ona dobra kod dijabetesa da sadrži korisne tvari!
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jooooj, jooooj Pustolovko! Evo ti nešto pa čitaj o čičoki:
http://www.gastro.hr/cicoka-200.aspx http://www.coolinarika.com/magazin/prehrambeni-rjecnik/%C4%8D/cicoka/ |
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
Pustolovka
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
citat cuu,ali zna sli ti moze li divlja cicoka jel to isto kao kad posadis>
|
|
wizardica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joooooj draga moja, čičoka, ko čičoka, divlja ili uzagajana ista je! Ja sam je jela stotinu puta dok sam bila mala, imali smo je samoniklu uz grabovu živicu. Ove godine sam je dobila ovdje od jedne meni drage forumašice i govorim ti ono što znam i u što sam sigurna,totalno je ista, ona samonikla i ova ciljano uzgojena! Totalno isti okus, a vjerujem i vrijednost.. |
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
wizardica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fiiiiikiii, fotogeničnost sa lopatom i štihačom mi je urođena, baš mi lijepo stoji, ahaHAHAH
|
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni se čini da smo nas dvije rođene s lopatom, štihačom i ostalim vrtnim priborom! |
|
|
|
wizardica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Fiki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kaj ti stavljaš pod ove rajčice,kolki su ti plodovi veliki!!! koje gnojivo?i reci mi ono što se tiče zaštite sa onom vrećom za čisto sjeme!
[IMG">http://oi47.tinypic.com/104jf5i.jpg" />volovsko srce[/QUOTE] |
|
wizardica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
wizardica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vjerujem ti draga. I ja sam bolesna kad ne mogu nešto saditi, kopati, rovati...Volim, ma ne da volim, obožavam takav posao!
|
|
|
|
wizardica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
wizardica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | Stranica <12345 68> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |