peru-2012 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Korisnik | |
bubica 78 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 259 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Inca trail ![]() ![]() |
|
začin mora teći
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bubica 78 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 259 |
![]() ![]() |
|
začin mora teći
|
|
![]() |
|
barba radi lončariju, tehnikom koju su koristili Inke ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
začin mora teći
|
|
![]() |
|
|
začin mora teći
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Vidim da si uživala u tom putovanju, a sada uživamo i mi. Hvala.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Krasna reportaža .Hvala!
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
|
začin mora teći
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Već sam prvu v ečer kada si stavila dio slika vidjela reportažu ali nisam htjela smetati dok ne završiš jer sam mislila da će biti barem 10 stranica a ja bih uživala da je bilo tako
![]() ![]() Znam da imaš puno slika pa ne budi škrta ![]() Prekrasna reportaža, divni prizori a ja sam odmah išla na google ![]() Puno ti hvala za ovo i čekam nastavak! ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
slažem se ![]() |
|
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Ovo je ne izreciva lepota.....Boze mili, mogu misliti kakav je dozivljaj videti sve ovo u zivo...hvala ti na ovoj zivopisnoj reportazi!
|
|
![]() |
|
razno
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
začin mora teći
|
|
![]() |
|
to je plantaža na kojoj se uzgaja jedna vrsta bubamare (koja ne leti) i onda se od nje radi crvena boja koja se koristi za kozmetičke i ine proizvode.
njihove kolonije izgledaju na kaktusu kao bijela plijesan. |
|
začin mora teći
|
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
woww,woww stvarno prekrasnoo,posebno mi se sviđaju kaktusi,jeli ono neka plantaža opuncija??
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
začin mora teći
|
|
![]() |
|
amazona-Puerto Maldonado
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
začin mora teći
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Prekrasna reportaža, ja bi pak gledala slike na sigurnom. Bojim se visine.
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
I ja bih tamo samo se nebih penjala..predivna reportaža
|
|
![]() |
|
Inca trailom...
![]() ![]() ![]() dio puta vodi kroz "cloudy forest" - oblačne šume ![]() |
|
začin mora teći
|
|
![]() |
|
porters - lokalni ljudi koji nose sve potrebno za kampiranje, maximalno nose 25 kg (to je država uvela prije par godina, jer su prije toga nosili puno više)
penjati se na 4200m, sa 25kg, ja sam jedva vukla svojih 3 kg i sebe :) ![]() još ostataka Inka naroda ![]() Machu Picchu- pravilno se čita "maču pihču" ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
začin mora teći
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |