Glikica - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 142> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dobro došla, Glikice! Ciglenjak je odličan, a onaj lisnati kaktus prekrasan
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
ispod bršljana je armaturna mreža na koju sam objesila pelargonije. Provukla sam špagice kroz rupice na dnu saksije i povezala ih na žicu, a njih sakrila u grane bršljana.
Hvala svima na komplimentima, drago mi je da vam se sviđa kod mene. Iskreno rečeno, malo sam se pribojavala vaših reakcija nakon što sam vidjela vaše vrtove. Sad mi je lakše. |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Dobrodošla!! raduje me još jedan lijepi vrt vidjeti
![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
prekrasno ti je to šta si smislila sa bršljanom ...i ja imam indentičan zid(samo bez pitata na njemu) od bršljana....ali ja nemam tu žicu ispod a bršljan se već uvatija za zid... hmmm ...moram smislit nešto ...prava si majstorica
![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
....jedva čekam da staviš slikicu kaktusa ...onako svih zajedno...
![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
evo moji boc-boc
![]() |
|
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
a gdje ih sve spremiš zimi? Zvidim ti na ljepoti |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
zimi ih držim u tzv ljetnoj kuhinji, to mi je jedna prostorija u dvorištu, ali ima radijator pa mogu regulirati temperaturu.
|
|
|
|
![]() |
|
evo ih još
![]() |
|
|
|
![]() |
|
imam ih još, ali ću ih najprije presložiti, neke presaditi, ušminkati pa tek onda poslikati, ima vremena vidjet ćete ih.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() ovo je u začetku, tu je manje sunca a više hladovina, pa sad tražim prikladne biljke za taj dio. Evo i ovdje se vidi da cigle dominiraju mojim dvorištem. Još kad malo "ostare" i dobiu onu svoju " patinu", te kad se biljke razrastu, to će biti ono što želim postići. |
|
|
|
![]() |
|
aaaaaaaaaaaaa, kriva slika, evo sad će ona prava koja ide uz tekst.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Koliko ti imaš boc-boc
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Imam oko 200 boc-boc.
|
|
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
200 kaktusa??????????Idem brzo maknut moja 3
|
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
krasni su ti boc-boc,a ovak svi zajedno ne izgledaju baš bezopasno
![]() |
|
![]() |
|
hvala svima na posjeti, dođite mi opet, neće vam kaktusi ništa, pod kontrolom su oni !
|
|
|
|
![]() |
|
neka stara šahta, ko zna od kada, postala žardinjera:
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Evo mene opet i ne mogu doći k sebi od toliko kaktusa.Stvarno si dala truda,prekrasni su .
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 142> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |