Falenopsis - Phalaenopsis |
Odgovori | Stranica <12345 58> |
Korisnik | ||
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
hvala ti bebolina
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
majcka
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje Pridružen: 30 Prosinac 2011 Lokacija: Vače, Slovenija Status: Offline Bodovi: 447 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
I ja imam nekoliko Phalova. A ovaj mi je najdraži. Zašto? Zato što je veoma mali. Svega oko 15-20 cm. Zvani Calimero. Ni jedan do sada nije proživio toliko, da ponovo procvate. Ali ovaj jeste.
|
||
Eksotika je kul
|
||
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
majcka,krasan ti je phal
moon,ovaj bebać je presladak Baš mi je drago da si ga fotkala,odlično se vidi |
||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
||
Emilly
Odrastao grm Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Preslatki je ovaj mališa
|
||
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Prekrasne dejice
|
||
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
||
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Meni je sad žao što sam skroz porezala stapke svojima kad sam ih pregledavala i rezala korjenje Sad sam naučila da se to više ne radi,ni u kom slučaju
|
||
|
||
Emilly
Odrastao grm Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Nova mini pridošlica
|
||
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
||
Emilly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Kako se ja toga ne sjećam?
Ovo je mini phal. Ima malo deblje latice i miriši |
||
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
i onda veli Emilly da nema mjesta
krasni je maleni |
||
"Chi pianta un giardino semina la felicità"
Amelia,It |
||
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
|
||
Silvy
Trajnica Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
moon, majcka, Emilly,
prekrasni su vam. Onaj mini prvi put vidim. |
||
Tea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Da li ima neko ovdje ko nije karakter kad se radi o cvijeću??? |
||
|
||
Emilly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Pa imam novu policu |
||
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Niste jedine,i ja sam oduvjek ovisnik,to javno priznajem,i ne želim ,otići na odvikavanje.
|
||
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
||
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Potpisujem Belinu.
Kad MM prigovori jer je i na stolu kalić s cvijetom (naravno radi gužve) onda mu samo kažem da treba biti sretan što nije oleander pa se ne mora bojati ako ga slučajno zagrize. Btw mini phalovi su preslatki. Sve si razmišljam koliko bi tek njih stalo na jednu prozorsku dasku. |
||
Emilly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hahaha, vjerojatno puno! Meni je ovaj trenutno na stolu (da ga bolje vidim, ne zato što ga nemam kud drugdje stavit :P )
Obožavam te malene, sa tim kao kožnim laticama Sva sreća pa ih nije bilo više različitih. |
||
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Uploaded with ImageShack.us Imam i ja vlakić, pa se vozajte samnom!!!! Za sada samo jedan u stanici, ali ima ih još dosta koji čekaju ulazak u stanicu!!! Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Pa jedan trenutak koji me ponio pa ja ubrala malo anturiuma za vazu, ali je prije pala ova fotomontaža!! Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us A kada sam vidjela da je kčer dobila ovaj jedan cvijetak - skoro sam urlala!! Da se je zet prošetao samo 2 metra dalje za te novce je mogao kupiti cijeli vlakić sa 3 kompozicije a ne jednim jedinim cvijetom !! Ali tamo nije bilo srčeka, a on je htio baš srčeka!!! |
||
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
||
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Prve godine nakon što sam počela skupljati orhidejice, imala sam 4 keikija, i nikada poslije ni jedan!!!! Keikije sam odvojila tj odtrgnula, kada je 3-4 korjenčića naraslo do 3-4cm!! Ja sam ih odvojila od stabljike, tek sam kasnije pronašla da ih treba odrezati sa dijelom stabljike na kojoj rastu, odrezati 3cm iznad i 3 cm ispod keikija!!
Rosica na cvijetu phala, nalazim je samo na jednoj orhideji, na žutoj. i to svake godine!! Emily, nažalost, neznam kako mi je to uspijelo, ali moj mini phalić ..... nema ga više!!! Još nebrem doći k sebi !!! POžutili listići nakon tjedan dana!! I bili su kao da ih je netko izbockao iglicom!! I to baš jedina mirisna!! I onaj phalić koji je imao malu cvijetnu stapkicu, osušilo mu se svo lišće!! Ali još se ne usudim izvaditi ga iz teglice, još uvijek se nadam!! Nakon 6 godina, to su mi prve orhideje koje su mi otišle, valjda su bile jako šokirane presađivanjem i putovanjem, ili su umrle od žalosti za tobom!! Ali zato sve ostale imaju male listiće!!! |
||
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
||
Zvjezdana
Trajnica DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
aaa predivni su ti phalovi free stvarno predivni... a cvjetić a to ti je tako namame muške :D
|
||
Per aspera ad astra.
|
||
Odgovori | Stranica <12345 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |