Moja cvjetna gredica |
Odgovori | Stranica <12345 85> |
Korisnik | |
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uz toliki uloženi trud i pažnju, rezultan nesmije izostati
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uživam u sunčanim slikama sada kada sunca tjednima nema k nama...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
dado_84
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eh cvijetne gredice kakve ja volim! :) Lijepo, skromno, ne previse kicasto, dobre kombinacije bilja! Decentno i super! i lijepo slikas!
i moram te opomenut :D kako plucnjak mozes nazvati dracom? To je jedna od najlijepsih sumskih biljaka a i rijetke su biljke koje imaju sposobnost mjenjanja boje cvijeta i listova (tockica) kao plucnjak. :) |
|
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na pohvalama, naročito za slikanje. Trudim se. A plučnjak neka mi oprosti. U mojoj se gredici naselio svojevoljno i stalno pronalazim nove mlade biljčice. Ostavila sam ga jer mi je lijep, ali nove biljke čupam jer neću da mi je gredica puna samo plučnjaka.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasne slike predivnog cvijeća
|
|
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne slikeRaznoliko i šareno a opet nije kičasto kao što je dado spomenuo..
|
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
dado_84
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajde da i ja dozivim dan kad cu i ja plucnjak bacat na kompost :) a ne ovu muku koju prolazim s njima kako bi bili lijepi! :) |
|
|
|
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepi vrt u lijepoj okolici isuper fotke
|
|
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
još htjedoh reći dobro nam došla
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kakvi su to problemi s plučnjakom, Dado? Kad ti se jednom primi, nemaš više brige. Kod mene je jako glinena zemlja i izgleda da to plučnjaku paše. Svake godine kad listovi počnu crniti negdje na jesen, porežem ih skroz do zemlje. Biljka u proljeće potjera nove listove i opet je lijepa. Sad me hvata strah da mi plučnjak ne odustane od staništa u mojoj gredici nakon toliko pohvala. Po pitanju bilja sam jako praznovjerna.
|
|
|
|
dado_84
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Najveci problem ih je vrucina preko ljeta i suhi zrak zbog cega dobiju pepelnicu pa ne budu bas previse atraktivni. Ali zato su predivni u proljece dok cvijetaju. Moram zasadit jos koje stablo kako bi im osigurao malo vise sjene.
|
|
|
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
O da, hoće ih pepelnica. Moj je plučnjak uz nekakve potočnice s velikim lišćem, pa one spase situaciju kad lišće postane grdo pa ga porežem, tak da me ne brine. Osim toga, malo im bunar radi popodnevnu sjenu, to im paše.
|
|
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
em imas divan vrt,em si majstor za fotografije
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš sam uživala u šetnji kroz tvoje šarenilo i odlične slike!
|
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako me vesele sve vaše pohvale, a posebno one za slikanje. Hvala svima.
Uskoro ću staviti još slika, danas mi ne ide. Možda kasnije bude lakše, sad je internet izgleda previše opterećen.
|
|
|
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivna kombinacija biljaka,majstorske fotografije,a i majstorica za dizajn,lijepo nema šta,sve pohvale i naravno dobro nam došla i dugo se družila sa nama
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivne fotografije, cvijeće, boje, kombinacije, sve je
|
|
život je more
|
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno!
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
Andina
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako si ih samo uhvatila?! Čestitam, majstorice!
|
|
Odgovori | Stranica <12345 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |