Božur - Paeonia |
Odgovori | Stranica <12345 35> |
Korisnik | |
josipa
Mladi grm Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zna li neko gdje se u BIH može kupiti božur. poštom niko ne isporučuje cvijeće ni iz Hrvatske ni iz Srbije.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
jasminaaa
Mladi grm Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 534 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ćao,Josipa.Ja sam iz Sarajeva i ima ih u rasadnicima kao što su MBM.Flora itd.Na proljeće ćeš ih sigurno naći,jer ih trenutno nema. |
|
josipa
Mladi grm Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
u MBM-u sam uzimala neke ali je slab izbor bio,a flora neznam gdje je,
|
|
jasminaaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ulica Kasindolska, ja mislim.Sa desne strane ima ogroman rasadnik
|
|
josipa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
"jasmina dušo" misliš li na kasindolsku na ilidzi ili je to onaj rasadnik u sokolović koloniji.A ima i onaj na stupu kod peni markta ali ne znam na koji od ovih misliš
|
|
jasminaaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Onaj kada kreneš prema penniju
|
|
josipa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
OK.hvala
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Božurovci! U prvom postu piše sadnja od rujna do listopada a vidim da neki iskusni "vrtlari" pišu može i na proljeće. Pa molim, evo ja živim u mediteranskoj klimi(Rijeka smrzli se danas!) i kad bih ga mogla posaditi pod uvjetom da nađem sadnicu, naravski. |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baka ima još tema negdje sam stavila slikicu svog u trenutnoj fazi.
Roza moš dobiti odmah, ali morat ćeš doći na riječku kavicu negdje.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vozimo na dvije strane. Hvala, prihvaćam "flancu" i riječku kavu. Samo mi se čini da bi bilo dobro još počekati za božur. Bar do konca veljače. Da vidimo što će biti sa zimom? E sad slika? Idem tražiti!
|
|
jasminaaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo su moje nove prinove od božura.Boje su bijela,žuta i liči mi na naranđastu i piše da su mirisni.Jedva čekam da otopli i da ih posadim
|
|
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivni su Jasmin...I onaj moj ,od tebe ,čeka ljepše vrijeme da ga posadim u baštu
|
|
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jasmina, lepo si se ponovila ali nam dugujes slike kada procvetaju (imam beli i ruzicasti ali bih volela zuti pa me bas zanima kako uzivo izgleda).
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
jasminaaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Naravno,slike slijede.I ako budu baš onakve kao na slici biće super.A ako se primi možemo pokušati poslati i koji gomolj ako bude mogao preko grane
|
|
josipa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jasminaaa, gdje si ih kupila,čini mi se da sam vidjela u merkuru te u saksiji.
Ja sam našla danas u poljoprivrednoj apoteci par vrsta. |
|
jasminaaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Josipa,imaš ih u merkuru na stupu za kupiti.Imaju nekoliko vrsta i piše da su mirisne.Ja jedva čekam da ovaj snijeg ode i da ih posadim.
|
|
josipa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jesenas sam tamo uzela Karl Rozenfild crveni.
A snijega se izgleda nećemo lako riješiti. |
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uzela sam gomolj bijelog božura paeonia sinensis i sad ne znam kako i gdje da sadim....prošlogodišnji pokušaj je bio neuspješan...iz gomolja nije ništa niklo
čitala sam malo na net-u i vidila da se spominju zeljasti i drvenasti božuri
kako da znam kojeg imam.....vidim da ima razlike u dubini sadnje jednih i drugih pa sam možda tu pogriješila prošle godine
ovako izgleda:
|
|
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Iris,i ja sam sadila prosle godine gromolje bozura,i jedan dio je nikao drugi ne,ali vidim da ove godine nice i onaj sto prosle nije...Znaci mozda ove godine te obraduje i taj prošlogodisnji.Ja sam jesenas posadila jos par komada,a sad čekaju dva koja sam dobila od jasminee.Ja ne znam da im treba neka posebna njega,ja svoje nisam sadila ni preduboko a ni preplitko,iskopala sam male rupice,malo vece od gromolja,i zagrnula zemljom i to je to...To moje iskustvo,ali valjda se javi jos neko da te posavjetuje...
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala alisa...prošlogodišnji me neće iznenaditi jer je jesenas završio u kontejneru jer sam se naljutila
|
|
Odgovori | Stranica <12345 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |