vrt i okovrt:) |
Odgovori | Stranica <12345 20> |
Korisnik | |
Monny
Odrastao grm Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gerberi su svrseni, ljepse nisam vidjela ;) mama ti ima pravo kad ih toliko obozava tko ne bi
|
|
Sponzorirani linkovi | |
VILMAČ
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gerberi su ti za 5! osobito žuti s crnim"okom", ma čudo!
bugica
|
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
kikach
Mladi grm Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
za slike i vrt
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i mene, prošetala i nauživala se. Prelijepo ti je cvijeće.
|
|
Gricka
Odrastao grm Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draaga Kikach ja ponovno prošetala svim stranicama. Oduševljena sam kao i prvi put-pa ti si prava umjetnica, što za cvijeće, što za fotke
|
|
lorica10
Mladi grm Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Oj mila, pronasla sam te, i prosetala tvojim vrtom.
biljke su ti tako svjeze, rascvjetane, njezne, izdvojit cu gerbere, toliko divnih boja gdje si nabavila macuhice, jesi li sama sijala sjeme? Prekrasne su |
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moram ovih dana poslikat tvoje kaktsue i sukulente da ih bar malo vidiš ovdje
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U ovo maglovito juto baš sam uživala u tvojim biljčicama. Bugica je
|
|
Mihaela
Pustio korijenje Pridružen: 08 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 401 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno!!!!
|
|
klasa optimista
|
|
jadranka59
Novo sjeme Pridružen: 08 Prosinac 2011 Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nova sam ovdje i veliki pozdrav a samo bih htjela priuitati gde ste nasli sjemena gerbera ili reznice i kako ja to mogu pronaci i gdje... Bok
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve tvoje cvijeće ali i slikice su prekrasne i baš bi bila grehota da bilo koju izdvajam, iako...ima i onih od kojih zastaje dah!! Mali gogo ima pravo, i ja bi voljela vidjeti malo panoramske slike tvog vrta, da steknem uvid koliki je, a po bugici i balkonu sam ti našla mjesto odakle bi mogla biti!! Pozdravčić ti ostavljam i naravno očekujemo nove sličice!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja sam za malo panoramskih ali i sliku one veličanstvene bugice... kako je sad!
|
|
Emilly
Odrastao grm Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivne slike, još lijepše cvijeće
|
|
kikach
Mladi grm Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav svima! svaki dan citam na forumu, ali sam malo uljenila sa pisanjem. i jaaao dugo nisam bila na svom kutku i tek danas vidjela pitanjca. bas mi je neugodno. lorica, maćuhice sam kupila, a jadranka gerberi su kupljeni u mbm, vjerovala ili ne imali su akciju sadnica i bili su po 3kn!! sto se tice panoramskih slika, vrt zaista nije tako veliki:)
hvala vam svima puno na lijepim komentarima. kako sam sad u zagrebu ne mogu stavljati nove slikice. potrazit cu neke stare, pa cu staviti! :)
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mogla bi s mamom navratiti na sljedeću kavicu.
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
znam da si poželila svoje ljepotice pa evo da ti ih malo pokažem..danas sam ih zaljevala
ova me prilično zabrinjava ,donji listovi joj se suše ,al i dalje je jako lijepa |
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ove sve cvjetaju |
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tvoja lijepa đungla
[IMG]http://i42.tinypic.com/2ahcuu1.jpg[/IM |
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | Stranica <12345 20> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |