Nešto kao dnevnik... |
Odgovori | Stranica <12345 26> |
Korisnik | |
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E, sad ovo je pitanje za antoniju. Vidiš kako predivno izgleda moja irezina.
Da ju pustim i dalje ovakvu nikakvu ili da je već sada orežem?
Isto je smještena na hladnom stubištu:
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
Sponzorirani linkovi | |
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baš dobro da si pitala savjet....moja je vrlo slična samo malo manje "gola". Sad čekamo da nas Antonija savjetuje... |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mogu ti reći da izgleda puno bolje nego moja koja je vani i nema ni jednog listića.
ja bi ipak još malo pričekala i orezala DO DNA. onda će iz korjena se granati. i dobro da si me pitala, moja je na kiši i ledu i vjetrometini, iz ovih stopa odo je skloniti. |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Antonijinu irezinu imam i ja. Bila je ogromna, samo nije baš narasla u visinu nego u širinu. Pospremila sam je u kuću i nekako mi je počela propadati. Onda sam je orezala i ponovno stavila van. Oporavila se je, počela bacati nove listiće i od pred nekoliko dana je ponovno u kući.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala antonija, onda ću još malo pričekati s orezivanjem do dna.
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
unijela sam je u garažu, baš je jadna i puna vlage.ovo joj je prva zima koju će provesti unutra, samo sad moram paziti na zalijevanje, još bi trebalo da mi se osuši radi nezalijavanja.ja savjetujem čekanje sa orezivanjem zato što je još zima i hladno. i ako krene onda su to neki mali i slabašni listići. uvijek sam je orezivala kad je zatroplilo, u ožujku.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tek sam sad primijetila ovaj dnevnik
vidim kad je posađena moja pasiflora mogu ti reći da se dobro drži kod mene doma u sobi |
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
drago mi je Mari!
|
|
zagreb |
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
JUčer sam malo virnula na moju lagerstroemiju koju sam jesenas nabavila od našega trave. Naravno, bila je u odličnom stanju, puna pupoljaka. Također naravno, svi su se pupoljci osušili, a biljka mi je baš bila cijelo vrijeme jadna:
Ali, na suhim grančicama pojavili su se mladi svježe zeleni listići i mojoj sreći nije bilo kraja:
pretpostavljam da ću nešto od grančica morati orezati, a kolko i u koje vrijeme, javit će se valjda šjor trava da me poduči!
|
|
zagreb |
|
dado_84
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Obavezno je osisati lagastremiju svake godine na proljece jer inace slabo cvate. Svaki se izboj skrati na par pupova jer se cvijetovi pojavljuju na novim granama.
|
|
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti dado na tvojem savjetu, već učinjeno!
|
|
zagreb |
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prije nekoliko dana posadila sam tri lukovice amarilisa...pogledajte na što liče:
|
|
zagreb |
|
Baka Bea
Trajnica Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
RSara uzmi metlu i počisti sandučić.
|
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pomela! a ja pomislila kako će se netko diviti mojim amarilisima, hehehe!
|
|
zagreb |
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja bih rekla da im je pretoplo pa se sile
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala ti, ak im je pretoplo imam ja i hladnijh mjesta!
|
|
zagreb |
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo je moja felicija, lijepo je provela zimu na hladnom stubištu:
naravno, da nije sve lijepo kak se čini, ima i ali, dakle počeli su joj se sušiti donji listići i to grančica po grančica:
nakon što se osuše donji listići ta grančica počinje žutiti i na kraju je moram odrezati:
Moram napomenuti da mi se to dogodilo i prošle godine, ali ljeti, pa sam ostala bez cijele biljke.
Ako netko zna kako bih mogla pomoći mojoj felisiji, molim da mi napiše!
|
|
zagreb |
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Izgubila sam i Aichryson domesticum, ili zbog nepravilne njege ili?:
|
|
zagreb |
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mislim da je i žutilo grančice felicije i gnjilež stabljike aichrysona posljedica viška vode
ali, možda sam u krivu |
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ne znam natalija, Aichryson je bio potpuno suh, taj korijen koji sam slikala, a i listići felicije su dolje pri zemlji skroz suhi, nisu gnjecavi.
Jel ti orezuješ svoju feliciju?
|
|
zagreb |
|
Odgovori | Stranica <12345 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |