Moj vrt |
Odgovori | Stranica <12345 28> |
Korisnik | |
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
Sponzorirani linkovi | |
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivno,predivno,predivno i naravno dugo se družio sa nama da uživamo u takvoj ljepoti
|
|
dado_84
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ne brini se svi smo to prosli, to vec spada u rutinu :D Sve biljke koje stignu u moj vrt prolaze testiranje identiteta i ako imaju tocnu deklaraciju (tj ime). |
|
Ante3009
Mladi grm Pridružen: 15 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 838 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Neki dan sam napravio pravi zastoj na blagajni u Baumaxu. Naime, izabrao sam si ružu New Dawn i kad sam došao na kasu izišla je cijena na ekranu 169,00 i taman vadim novce kad ono vidim da piše iznad cijene na ekranu "pieris japonica". Nakon objašnjavanja blagajnici da to nije Pieris na latinski već Rosa, platio sam 89,00 kn otišao sa ružom doma. I zbog ovakvih situacija je važno znati nazive bilja.
|
|
nanica
Upravo klijam Pridružen: 22 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 97 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Želim ti i od sebe dobrodošli!Mlad si ,a predivan vrt si napravio,a da ne spominjem raznolikost cvića u tvom vrtuPokazuješ zavidno znanje o vrtlarenju i nazivima cvića pa se nadam da ću i od tebe nešto naučiti
|
|
Ante3009
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno, a Callistemon citrinus mi je tiha želja, samo kod nas ne opstaje vani kroz zimu, a u kuću ga nemam kud spremiti, pa će ostati želja.
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Callistemon citrinus--pola bi svoji biljki dala za njegaaaaaaa..prekrasan jeeeeeeeeeee
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
Ante3009
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nažalost, stradao je ovu zimu jer mu je tijekom prošlog ljeta popucala kora u podnožju i tako otvorila put mrazu sve do korijena. Imao sam ga dvije godine i mogu reći da sam bio jako oduševljen s njime. Cvjetao bi tri puta godišnje. U svibnju, kolovozu i u prosincu.
|
|
Ante3009
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ej ovo je ko nacrtano!!!!! I veliki i mali vrt napravljeni su prekrasno, oduševljena sam.
|
|
zvrk
Odrastao grm Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cestitam na ulozenom trudu, lijep napredak za samo dvije godine
.
|
|
Ante3009
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala, trudim se.
Vrhunac počinje za cca. mjesec dana |
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cvjeta li ti vanilijica stalno? ( heliothrop)
|
|
Ante3009
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nije stala otkad sam je kupio (prije mjesec dana) |
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ima li kakva "kvaka" da tako stalno cvjeta? I moja je kupljena prije jedno mjesec dana, ali cvjetići se osušili, ja ih odrezala i sad ne znam hoće li mi cvasti opet
|
|
Ante3009
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hoće i to sve do 10. mjeseca. Sve ovisi o veličini i razgranatosti kupljene biljke. Samo odrezujte cvjetove i to je to. Tako Heliothrop može narasti i do metra u visinu.
|
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Idešššš, kud cu s njom ako tolika naraste? Bit cu ja zadovoljna da ona meni preživi lito...Hvala na utješnim riječima...
|
|
Monny
Odrastao grm Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
odusevljena sam . . . Ante svaka cast na ovakvom trudu i znanju jer je vrt malo za reci pre-predivan
|
|
Odgovori | Stranica <12345 28> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |