Jagoda slavi |
Odgovori | Stranica <12345 11> |
Korisnik | |
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sponzorirani linkovi | |
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Jagoda
od srca ti želim sretan rođendan i poklanjam ti svoju orhideju |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
SVE NAJBOLJE OD MENE I PO TREĆI PUT ---A ZA ŽELJE JE UVIJEK MALO MIJESTA I PROSTORA --SAMO ĆU DA TI POŽELIM DOBRO ZDRAVLJE I DUG ŽIVOT ...OD SRCA ..NIHO
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretan rodjendan draga Jagoda |
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage moje cvijetne prijateljice i prijatelji, hvala vam puno na čestitkama....Puno vas je čestitara i jako ste me obradovali pa se neću posebno zahvaljivati nego ovako svima još jedamput hvalaaaa na lijepim željama ....Nisam se stigla javiti ranije jer sam sa frendicama bila u kazalištu na našoj pretplatničkoj predstavi, a nakon toga smo kod mene malo proslavile uz kolače i fino piće....One su maloprije otišle, a ja sam eto sjela uz komp da vidim da li ima neka čestitka...Kad tamo ono ne da ima neka, nego ih ima punooo....Lijep je osjećaj to čitati i shvatiti da je naš Forum jedno divno mjesto gdje se ljudi druže i vesele, jer su na istoj valnoj dužini odnosno da imaju iste interese, a to je prije svega cvijeće....
Na kraju još da samo dodam da je VELIKA IZLOŽBA KAMELIJA spremna i da je izbor kamelija iznenađujuće dobar u odnosu kako to bude u MBMu. Cijene su dobre odnosno povoljne tako da očekujem sutra od onih koji dođu na predavanje odn forum da se obnove sa jednom kamelijom....
|
|
sutra je novi dan
|
|
Olja
Mladi grm Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretan rodjendan i od mene uz malo zakasnjenje
|
|
dzomba
Trajnica Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Puno zdravlja i srece..Sretan rodjendan!!
|
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretan ti rođendan Jagoda
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretan rođendan draga Jagoda i sve najbolje ti želim!
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretan rodjendan draga Jagoda |
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš sam došla na aktivne teme kad ono već čestitke stižu...Morala sam vidijeti koji su to prvi čestitari...
MOON, MONSTERA i BEBOLINA hvala vam na čestitkama, stvarno ste bile brze...
|
|
sutra je novi dan
|
|
Silvy
Trajnica Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jagoda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo još mojih noćnih frendica...CIMI i SILVY hvala vam na čestitkama....
SILVY predivni stihovi, pravi si pjesnik..
|
|
sutra je novi dan
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretan rođendan Jagoda
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jagoda sretan ti rođendan
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretan rođendan!
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretan ti rođendan draga Jagoda
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
Odgovori | Stranica <12345 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |