Vrt kaktusa Seča |
Odgovori | Stranica <1234> |
Korisnik | |
joope
Nedavno posijan Pridružen: 16 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 92 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jel postoji negdi na forumu popis takvih vrtova,rasadnika,botaničkih vrtova... koji su otvoreni za posjete? |
|
Sponzorirani linkovi | |
fahira koper
Nedavno posijan Pridružen: 17 Siječanj 2011 Lokacija: Slovenia Status: Offline Bodovi: 60 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
imaš na prvoj strani foruma nova tema Sajmovi cvijeća u 2011 g u Hrvatskoj
|
|
joope
Nedavno posijan Pridružen: 16 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 92 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala!
a ove nove slike...
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
, priuštila si nam krasnu šetnju
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam već sinoć svratila ali sam vidjela da postavljaš slike pa zbrisala.
Prekrasne slike, priuštila si nam nešto što vjerujem nije nitko imao prilike vidjeti uživo.
Posebno je dobra slika ona gdje se vidi koliko je star onaj kaktus i one na kojima si ti i sestra, jer se vidi odnos veličine tih prekrasnih bodljikavaca prema ljudima.
Ako imate još slika...
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sarajka hvala što si ovaj svoj doživljaj podijelila s nama
mora biti da je divno tamo... |
|
sarajka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala na posjeti ,zaista bi mi bilo žao da to nisam podjelila sa vama,a slikica bako ima možda još poneka ali nisu uspjele,ma čovjek ne zna šta bi prije slikao,zaista je praznik za oči
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ak imaš još koju slikici slobodno stavi,uživam ovo gledati
|
|
martina1306
Već proklijao Pridružen: 29 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 189 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo je predivno...
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Najprije sam preletila, a sada se zaustavila na svakoj slici zaista uživajući.
Jednog dana moram poći tamo, tek onda će to biti prava uživancija.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasna šetnja vrtom kaktusa Sarajka..Baš lijepo od tebe da si nam priuštila taj gušt...Nisam znala da u okolici Portoroža postoji takav lijepi vrt...Odmah dobijam ideju da napravimo jedan izlet, barem mi iz 051, a da nas nova forumašica Fahira Koper dočeka i odvede u taj vrt da previše ne tražimo..Naravno da ćemo onda popiti i kavicu u deželi...
Triša je pisala prije mene, nadam se da će se ona prva složiti a nadam se i Fahira ....
|
|
sutra je novi dan
|
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Sarajka ja sam tek sad nabasala na ove tvoje prekrasne slike i naprosto ostala bez daha. ... i bez teksta.......
|
|
fahira koper
Nedavno posijan Pridružen: 17 Siječanj 2011 Lokacija: Slovenia Status: Offline Bodovi: 60 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
samo se vi dogovorite i javite samo nemojte da bude sad ovaj vikend to jeste od 4 do 06.02.2011 tada sam u Crkvenici idem na 21 Međunarodni sustret laringektomiranih osoba. od ponedeljka 07.02 kad god se dogovorite. Čekam vas da skupa pogledamo i da se lično upoznamo.
|
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Fehira neće to baš biti tako brzo, čekati ćemo ljepše dane a i nismo se još ništa dogovarale, to je za sada samo moja ideja....U svakom slučaju hvala na pozivu....
|
|
sutra je novi dan
|
|
sarajka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
drago mi je da vam se dopada a vi koji ste gore bliže imate šansu i lično pogledati
|
|
borzoj
Novo sjeme Pridružen: 06 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 49 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako lijepo, možeš li nam dati točnu adresu mjesta" božanstvenog"?
|
|
bigmamma
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme, koja divota!
Moja teta već 30 godina živi u Kopru, ni znala nije da ovo postoji! Negdje početkom trećeg mjeseca idem u Kopar, nema šanse da to propustim! Pogotovo MM koji obožava kaktuse. Hvala ti što si nas upoznala s ovom divotom! |
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uopće nisam neki obožavatelj kaktusa (doma nemam ni jednog) ali ovaj bodljikavi vrt je nešto što bih sigurno da mogu obišla. Hvala na prezentaciji!
|
|
fahira koper
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica <1234> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |