Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moje orhideje
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moje orhideje

Odgovori Odgovori Stranica  <12345 6>
Korisnik
Poruka
fahira koper View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Status: Offline
Bodovi: 60
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fahira koper Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2011 u 15:49
Drago mi je da vam se svidja. Hvala.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2011 u 18:08
Dok ja stigla do Kopra ti već na 3. stranici.
Želim srdačnu dobrodošlicu, veselim se tvojim slikama, vidi se odmah da je cvijeće predivno i kako mi se čini već si se uklopila.
Poznavajući tvoju dragu sestru, čiju sam gostoljubivost i ljubaznost imala prilike upoznati mislim da ćemo se ovdje dugo družiti, a vjerujem i upoznati na nekom forumskom druženju - pa nije Kopar tako daleko.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2011 u 20:51
Dobrodošla 
Na vrh
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fahira koper Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2011 u 16:44
planinke rastu na planinama, ali ove uzgojene rastu i u baštama a kod mene je na tarasi. 
Na vrh
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fahira koper Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2011 u 16:49
Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2123
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2011 u 16:57
Originalno poslano od člana fahira koper fahira koper napisao:

Moram da je ponovim Smile jer mi fali prolece ,a ti si mi ulepsala ovaj zimski dan. Jos jedan dokaz da krv nije voda Wink.
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2011 u 17:49
krasan ti je runolist tu slikicu nisi prijavila,očekujem da moj preživi ovu zimusmile64
Na vrh
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fahira koper Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2011 u 17:53

Drago mi je da ste mi se javili. Znam kad ste bili kod moji. drago mi je da sam se i pridružila ali se još ovim u svetu tome a posebno stavljanje slika. Posebno mi je drago što smo relativno blizu pa možemo začas doči na kafu.

Hvala na dobrodošlici. smile64
Na vrh
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fahira koper Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2011 u 17:56
preživiče ako misliš na zimu, jedino ako ga krtica ne iskopa.
smile161
Na vrh
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fahira koper Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2011 u 17:59
izvinite, sad sam tek ukapirala i vidjela da ste vi ponovo stavili i da vam se svidja. Hvala drago mi je da sam vam uljepšala dan. Clap
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2011 u 18:00
smile227za planinke i runolist!Big%20smile
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2011 u 19:28
divno!!!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2011 u 19:51
Originalno poslano od člana mimar mimar napisao:

Originalno poslano od člana fahira koper fahira koper napisao:

Moram da je ponovim Smile jer mi fali prolece ,a ti si mi ulepsala ovaj zimski dan. Jos jedan dokaz da krv nije voda Wink.
e podmladak ovog tvog abutilona sam jesenas dobila od sarajke i da kucnem napreduje.
Na vrh
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fahira koper Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2011 u 20:36
e da ste bliže dala bi svina kad ih porežem. u maju ču vjerovatno donijeti pa če biti kod sestre ako kome treba
Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1337
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2011 u 13:55
Prekrasan runolist!
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2011 u 17:01
Dobro došla !
Čestitam , nova si i već slikice Clap. Ja sam puno dulje tu i još neznam staviti slike Cry. Samo nastavi tako dalje da svi uživamo.
Na vrh
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fahira koper Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2011 u 18:09
dobila sam je pod nazivom sobna lipa, moja je stalno na terasi i izdrži  i minuse.
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2011 u 18:12
 Dobro došla Fahira!
 Imaš prekrasno cvujeće, a posebno me oduševio runolist.
Na vrh
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fahira koper Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2011 u 18:14
Na vrh
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fahira koper Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2011 u 18:25
ta bougenvilea mi je prošle godine smrznula, padala je hladna kiša i poslije je smrznulo, tako je. Na njeno mjesto sam posadila jasmin.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12345 6>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.