Moje orhideje |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 6> |
Korisnik | |
fahira koper ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2011 Lokacija: Slovenia Status: Offline Bodovi: 60 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Drago mi je da vam se svidja. Hvala.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Dok ja stigla do Kopra ti već na 3. stranici.
Želim srdačnu dobrodošlicu, veselim se tvojim slikama, vidi se odmah da je cvijeće predivno i kako mi se čini već si se uklopila.
Poznavajući tvoju dragu sestru, čiju sam gostoljubivost i ljubaznost imala prilike upoznati mislim da ćemo se ovdje dugo družiti, a vjerujem i upoznati na nekom forumskom druženju - pa nije Kopar tako daleko.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
fahira koper ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2011 Lokacija: Slovenia Status: Offline Bodovi: 60 |
![]() |
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
krasan ti je runolist tu slikicu nisi prijavila,očekujem da moj preživi ovu zimu
![]() |
|
![]() |
|
Drago mi je da ste mi se javili. Znam kad ste bili kod moji. drago mi je da sam se i pridružila ali se još ovim u svetu tome a posebno stavljanje slika. Posebno mi je drago što smo relativno blizu pa možemo začas doči na kafu. Hvala na dobrodošlici.
![]() |
|
![]() |
|
preživiče ako misliš na zimu, jedino ako ga krtica ne iskopa.
![]() |
|
![]() |
|
izvinite, sad sam tek ukapirala i vidjela da ste vi ponovo stavili i da vam se svidja. Hvala drago mi je da sam vam uljepšala dan.
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
divno!!!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() |
|
e da ste bliže dala bi svina kad ih porežem. u maju ču vjerovatno donijeti pa če biti kod sestre ako kome treba
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Prekrasan runolist!
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Dobro došla !
Čestitam , nova si i već slikice ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Dobro došla Fahira!
Imaš prekrasno cvujeće, a posebno me oduševio runolist. |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 6> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |