Okućnica by Kreos |
Odgovori | Stranica <1234> |
Korisnik | |
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pozdrav dragi, jedva te pronađoh tamo negdje na neznam kojoj stranici..."došla" sam si pogledati u čemu ti imaš onu vodenu palmicu i vidim da ti je u tegli ali u jezercu ... znači moram izmisliti jezerce ipak moj dragi bude sav sretan...a smjestila ga budem valjda na krov .... e sad mi pomogni .... što ti je ovo u tegli tako krasno razlistano pokraj ovog mozaika?
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Kreos
Pustio korijenje Pridružen: 15 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 414 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cyperus mi je pored jezerca, na kaskadi koja ide iz filtera, samo je dno tegle u vodi. Moze biti u loncu, samo u podlosku mora biti vode! Ovo pored mozaika je neka vrsta euforbije, nisam siguran! Moram pitat buraza jel je on "kaktusar" .
|
|
Vrtlar Ivan
Nedavno posijan Pridružen: 07 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 33 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav Kreos, jezero ti je mrak. Koliko je?
Koje debljine je folija, i jesi li imao problema sa ovom vrbom koja raste neposredno uz obalu? Ako dobro vidim . Ja sam na sličnu udaljenost posadio dlanolisni javor pa se lagano brinem da žile ne probiju foliju. Inače, sve pohvale za cijeli vrt! |
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo mene se malo divim onome što me je fasciniralo Ako moj ne bude takav moraš doći u Rijeku na kavu da ga popraviš
Koja je ovo vrsta četinara?
Velika i krasna okućnica i ne posustaj sa slikama
|
|
Rijeka
|
|
Kreos
Pustio korijenje Pridružen: 15 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 414 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tnx, Jezerce je 6 m kubnih,a debljina folije je 0,8 mm. Vrba ide van uskoro, tj. budem ju preselio na veliki ribnjak iza kuce! Strana vrtnog ribnjaka gdje je vrba je podzidana, pa do sad nije bilo problema s njom! S drvecem oko folije nemam problema, ali bih mogao imati s bambusima, dok ih ne ogradim. |
|
Kreos
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mira K, ako se ne varam to je Juniperus horizontalis.
U Rijeci sam bio zadnji put prije 15 god, a onda jos nisam pio kavu. :) |
|
Vrtlar Ivan
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti na informacijama!
Ako smijem pitati još što imaš u njemu, od flore do faune? |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
odusevljava me tvoj vrt
|
|
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prije svega želim ti dobrodošlicu u ovaj svijet ljubitelja cvijeća
Jezerce s lopočima me baš oborilo s nogu, a Juniperus je mrak!
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
Kreos
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U njemu je 15 vrsta lopoča, hladnovodnih i tropskih! 15 većih koi šarana i oko 100 malih, ovogodišnji mrijest. Od biljaka ima okolo još 2 irisa, vodena palma, preslica, gunera, papirus itd! |
|
Vrtlar Ivan
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ti si moj uzor.
Ovo je musa basjoo? Ok, sad se stvarno nadam da si dobre volje danas, toliko pitanja, toliko odgovora. Ne mogu si pomoći. :) |
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jesi li namazao s nekim sredstvom ove gole grane na ovom lijepom juniperusu da na njima ne rastu nove grančice?
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Kreos
Opcije poruke
Hvala(0)
|
DA musa basjo! Samo pitaj, što te zanima! |
|
Kreos
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisu grane ničim premazane! |
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e sad ču i ja biti malo dosadna........ovo me je drvo fasciniralo ostala sma bez riječi.sve pohvale..al samo mi reci da li ima kupuit gdje to drvo ..odma sam za to ..da ga kupim...
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
Kreos
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ima za kupiti ovak formiranih grmova, u većim vrtnim centrima, al su cijene preko 20000 Kn! Grm se nesmetano širio po dvorištu 15 godina, te ga je majka ovak sredila, da ne ispadne da se kitim tuđim perjem! |
|
Vrtlar Ivan
Opcije poruke
Hvala(0)
|
20 000 kn budu stabalca do 1,5m visine, i iste takve, ili manje širine. Barem u MBM-u.
Ovakva bi koštala ipak "maaalo" više. Javor također zaslužuje hvalospjev. Baš poseban vodeni vrt, imaš što pokazati, a ja imam što naučiti. |
|
Kreos
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tija, pito ja brata za ovu biljku razlistanu, veli on ma kakva euforbija, kak sam ja napisal. To je Kalanchoe thyrsiflora
Vidi se da se ne razumijem u sukulente! |
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav majstore!
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | Stranica <1234> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |