pandin vrt |
Odgovori | Stranica <12345 36> |
Korisnik | |
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dragi Panda čim sam ugledala prvu sliku jezerceta znala sam čije je to jezerce.
U principu imena i face slabo pamtim ali zato sve ono što je iznimno lijepo poput tvog vrta upamtim do zadnjeg detalja. Već sam ti rekla da me odavno nitko nije tako oduševio kao ti i tvoj preljepi vrt dragi P... Samo ostani takav kakav jesi. Pošiljku sam ti danas poslala, javi kad stigne. |
|
Sponzorirani linkovi | |
panda
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala ti unaprijed cim stigne ja ti javim lijep pozdrav...uzivaj mi...:D
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dakle prvo da se osiguram. Panda ti si muško?
E sad krećem s komentarom. Pa kad sam ugledala jezerce, nisam ga prepoznala, od kud bih, ali sam pomislila, ajme još jedan vrt s jezercetom, pa to je pravi mamac.
A vrt i cvijeće su...ma nemam riječi.Od kamenjara, preko lagerstremija (? ja sam neznalica, pa sam možda koje slovo krivo ubacila), pa ružeee.... a čini mi se po ovo nešto panoramskih, da je cijeli vrt prekrasan.
Možeš se slobodno ohrabriti i raspaliti veće slike, pogotovo panoramske da možemo uživati.
Dobrodošao još jedan vlasnik lijepog vrta!
|
|
panda
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala bako da musko sam mozda si moj vrt prepoznala s nekog drugog foruma hehe.... ove slike idu i na dugi forum pa tamop sam malo ogranicen pa su tako sve slike ucitane sad da ih ne prekrajam bice more slika pa mozete razgledati... :D
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivan vrt i jako lijepa kolekcija cvijeća
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro došao! Još jedan lijep vrt .......veselim se novim slikicama!
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro došao Pandice,sad ćemo imati priliku da gledamo još jedan lijepi vrt.
Imaš lijepo kolekciju ruža,i ono što sam htjela odmah izdvojiti to je tvoj kamenjar,rijetko vidim takav uz kuću i tvoj mi se posebno dopao
|
|
panda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala svima.....:D
|
|
sunceeee
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav panda! Ti si kao novi ha, i odma nas obraduješ predivnim jezerom i cvijećem, a ja još uvijek lutam tuđim vrtovima...
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
Fany54
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
odma sam na prvoj slici znala o čijem se vrtu radi,i kao uvijek samo sve pohvale za vrijednog momka.dragomije da si nam se i ovdje pridružio
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno cvijeće imaš. crvena pelargonija ostavlja bez daha, a koliko ruža imaš....
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Panda dobro nam došao, odmah si nas oduševio, krasan vrt
|
|
život je more
|
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ima vremena.......gredice su ti sve ljepše i ljepše, a ružice prekrasne
|
|
panda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala svima iam ja mislim 94 ruze sad ima nekih duplih al razlicitih imam pedesetak....u biti dosta ih ima... a jos uvijek kolekciju sirim...:D
|
|
panda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zbog renoviranja biljke su u susjednom dvoristu provele proljece i ljeto...pa su sve na vrpi...:D evo malo sobnih...:D
euphorbia milli hibiskus cisus |
|
panda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
adam
ficus benjamin |
|
panda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
spatfiliumi krupnog lista i cviojjeta bio je skroz propo pa je potjero mladice i sad je jos veci ovo je malo starija slika
sitnolisni |
|
panda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tradeskancija
zmajevac |
|
panda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
avokado
frčkavo slonovo uho begonia grmolika žumara donesena s losinja ove godine caselpinia |
|
Odgovori | Stranica <12345 36> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |