Fuksija - Fuchsia |
Odgovori | Stranica <12345 35> |
Korisnik | |
maya
Mladi grm Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moje fuksije sam jakoooo orezala.Nadam se da ce se oporaviti.Ako neko ima neki savjet molim da mi napise.Sta mislite ima li sanse da se oporave.Isla sam da kupim drugu,ali kada sam oko njih vidjela bijele musice odmah sam odustala.Kako mogu da prodaju zarazeno cvijece?
|
|
Nije isto zivjeti i biti ziv!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
dugokosa
Mladi grm Pridružen: 07 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 886 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uopće nije bitno po kojoj je cijeni glavno da imaš zelenu ruku i ja kupim puno puta jeftino i onda sam još i happyy, niko sretniji od mene i strašno sam si važna kad vidim kako napreduje ko i ti
|
|
sutra je novi dan
|
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bas tako..
|
|
dugokosa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mene zanima koja veličina tegli mora biti za fuksije moje ovogodišnje su već dosta porasle izgleda da sam kupila krupnocvatuće
|
|
sutra je novi dan
|
|
Sensa
Nedavno posijan Pridružen: 18 Ožujak 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 51 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aurora boja tvojih fuksija je fenomenalna. Super izbor. Dugokosa fuksije ne vole prevelike saksije, vise im prija manja gde razvijaju manji koren i sav rast im ide u cvet.
|
|
dugokosa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala sensa onda svoje neću dirati imaju dosta mjesta
|
|
sutra je novi dan
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hej sad si me zbunila total. Moja je krcata cvjetova, a direktno je u vrtu, što da radim, ili da ne diram ništa.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
aurora2
Trajnica Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Trisa, ne diraj nista jer ocito joj pase tu gdje je kad tako cvjeta. Vidim ovdje da ih ljudi cesto imaju bas u vrtu posadjene...i ne zna se koja je ljepsa od koje.
Sensa, ovaj donji dio cvijeta koji ide na ljubicasto, zapravo bi trebao vise ici na plavo...ali kao sto rekoh, samo nek cvjetaju, boja je manje bitna. |
|
maya
Mladi grm Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja fuksija koju sam posisala zbog one gamadi ima pupoljkeMislila sam da je gotovo s njenim cvijetom za ovu sezonu.Presrecna sam!!!
|
|
Nije isto zivjeti i biti ziv!
|
|
letva 22
Novo sjeme Pridružen: 18 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I meni je jako lijep i nabavio sam knjigu o njoj koju trenutno proučavam
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a ako te stogod zanima slobodno pitaj... Fuksija je stvarno predivan cvijet ali trazi malo brige,truda i znanja ali zato vraca za sav ulozeni trud jako puno nazad |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja je naprijed na slici, bila je predivna, prestala je cvjetati i sada je nekako jadna već petnaestak dana. Što da radim.
|
|
RIJEKA
|
eXtreme
Novo sjeme Pridružen: 29 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 5 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve su mi predivne ali ova Trišina mi je baš zapala za oko...tako je veeeelika i puna cvjetova.
Ja sam sebi nedavno nabavila par pelcerića i super se drže zasad. |
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Na žalost moja fuksija više ne postoji. Ne znam što se dogodilo, jednostavno se osušila, a bila je tako lijepa. No nabavila sam nekoliko pelcera i stavila da se zakorjenjuje - sada čekam rezultat.
|
|
RIJEKA
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sad mi je lakše kad vidim da je fuksijica vrlo svojeglava biljčica, moja je bila ista kao Trishina, jednako tako u hladu i jednako tako na ciglastom zidu, počela je sramežljivo cvijetati u sedmom mejsecu , uživala sam u desetak cvijetova i kad je došla sigurno do pedesetak pupova jednostavno je jedno jutro osvanula suhih pupova i suhog lišća, u tjedan dana je nestala a na podu sve puno velikih pupova. Razmišljala sam i kombinirala što sam izvela a sad vidim da je malo svojeglava... dobro imamo pelceriće pa da vidimo drugo ljeto!
|
|
Branka
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ja sam pokušavala nekoliko puta ali mi na kraju jeseni propadnu i nema ih više
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pokušala sam odrezati skoro sve grane, izvaditi korijen iz zemlje, podrezati i njega i ponovo posaditi u novu zemlju, na drugo mjesto, no na žalost izgleda da je potpuno uginula.
|
|
RIJEKA
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma ni meni nisu baš jasne te fuksije... pogotovo one kupovne, balerine i slično
mislim da naša priobalna klima jednostavno nije za njih - vruć i suh vjetar, a one vole kad je vlaga u zraku, ali zaliješ li ih mrvu više tek si ih onda zeznula najbolja mi je ona starinska, koju sam presadila iz babinog vrta - jednostavnog cvijeta u rozo ljubičastoj boji nije raskošna ali preživi i napad ušiju i kad je na zimu uništi zima i posolica ona opet na proljeće pusti nove grančice i cvjeta na ljeto a i u vrtu mi je pa nemam peripetija s njom |
|
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dok sam još išla u školu dobila sam fuksiju. Krasno je cvala prvu godinu , a iduću godinu gecrk. Bila sam jako tužna i rekla sam sama sebi da tak osjetljivu biljku nebum više imala.
Do ove godine! Majka s nekog puta donjela grančicu i rekla - zapikni ju , to tebi ide! I eto ! Sad opet imam fuksiju-starinsku- Trenutno ima 5 listića. Pa bumo vidli dal bu preživjela! |
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
šeflera znam da ćeš joj ti pružiti sve potrebno da preživi i postane krasan primjerak, samo ako i ona nije od svojeglavih pa se preda
u tom slučaju ću ti ja ožiliti primjerak od svoje (bez treće nema sreće) |
|
Odgovori | Stranica <12345 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |