MIMI 45-moja oaza mira |
Odgovori | Stranica <12345 34> |
Korisnik | |
mimi 45
Upravo klijam Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 111 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
....pošto volite nove i nove slikice eto malo sam opet nešto uslikala
...ovaj niz anđeoskih truba uslikala sam namjerno (iako ne cvatu trenutno...mali period odmora) kako bi vidjeli kroz nekoliko dana kako će biti prekrasne |
|
Sponzorirani linkovi | |
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je veličanstveno!!!!!
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo mimi. Nemoj zaboraviti slikati trublje kad procvatu
|
|
mimi 45
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Misty hvala...naravno Otok i sama se veselim tim slikama a još više mirisu koje one pružaju kad procvatu...prva cvatnja nije bila tako obilna a sada su pune pupova...
|
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro nam došla mimi evo i mene u tvome raju....sve ti je preljepo posebno jezerce i burgmansije veselim se slikama procvijetalih ...koje su boje?
|
|
mimi 45
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...imam ih u tri boje: bijela roza i žuta
|
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super te boje imam i ja ....krasne su ti velike i znam da je miris božanstven
|
|
mimi 45
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...ovaj dio vam još nisam pokazala...naime tu je nekad bilo smješteno staro jezerce pa je razmještaj ovih zimzelenih ljepotica ostao takav kakav je....još ne znam kako ću to dotjerati |
|
mimi 45
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bromelija jesi li vidjela da postoje crvene..vidjela sam ih u nekom časopisu-božanstvene su-ali kod nas ih još koliko ja znam nema
|
|
bromelija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Je vidjela sam i ljubičaste i dupleeeee......prijateljica nam je kupila male navodno su bijela i žuta dupla sada samo čekamo da procvijetaju.
|
|
mimi 45
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...imala sam ja jedne godine ljubičaste duple ali to je iz neke druge porodice jer niti su mirisale a dobivaju se iz sjemena svake godine
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stare ili nove slike - meni je svejedno-uzivam u jednim i drugima...tvoje jezero i vrt predivni su
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Grmove,cvjetnice,ograda,ukrasi,jezerce i sve lipo-koji cvjetoljubac to rado sve u kompletu ne bi imao,svaka čast,predivan vrt
|
|
mimi 45
Opcije poruke
Hvala(0)
|
..i voćnjak je tu ..evo aronije koja je ove godine dala plod ...nema smokvi samo na mediteranu... a ova banana je isto tako mlada-od prošle godine |
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Božanstveno! Nemam ljepšeg izraza!
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bravo i na vockama
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa malo me nije bilo i pogledala sam od zadnjeg svog javljanja...
Predivne slike, predivnog vrta. Sve uredno, ima i za odmor i za uživanje. Cvijeća kao u priči (Živjela Moslavina!) ali slike jezerca s kojeg god kuta su ipak prva liga!
|
|
mimi 45
Opcije poruke
Hvala(0)
|
HOYA,GIO,BAKA...hvala što ste svratile
BAKA-meni i je moje jezerce u biti centar zbivanja i nemam možda površinski mnogo pod cvijećem, ali ipak dosta vrsta. Nekad sam imala razastrto svuda okolo...pa sam što zbog djece(da se mogu igrati),što zbog vremena(budući da radim)a i zbog suše(mora se i voda štedjeti) svela sve pretežno oko mog jezera i terase |
|
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ova tri razloga zbog kojih tvoj vrt ima toliko zelenih površina su od vrta napravila ono što mi je u njemu najljepše (jezerce je izvan konkurencije!), taj prelijepi zeleni mir! Kako je ugodna šetnja ovom zelenom alejom tako je ugodan i spokoj kojim sve odiše!
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
mimi 45
Opcije poruke
Hvala(0)
|
..evo još jedna Misty samo za tebe |
|
Odgovori | Stranica <12345 34> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |