Galerija radova by lollipop |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345> |
Korisnik | |
lollipop ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 122 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
još ti nisam poželjela dobrodošlicu, pa evo ispravljam svoj propust. dakle, dobro došla jako mi se sviđaju tvoji radovi, ali totalno sam se oduševila ovom kutijicom na masline. 2K apsolutno savršen. sviđa mi se jako jako i ova crnačka kutijica i okvir. e da i ovaj sa ružama... zapravo sad sam se sjetila i onih slatkih tufnica sa prve stranice....
eto mislila sam da imam favorita, ali ipak mi se teško odlučiti....
dok sam pisala ubacila si i ovu divotu od kutije za nakit.....
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Lijepe kutijice, ali bez puno premišljanja biram onu s maslinama. Ta mi je baš naj, naj.
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Prekrasna vintage skrinja
![]() ![]() |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
sve ti je predivo i ne bih ništa izdvajala
![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
sve su kutije predivne ali masline, savršeno
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
I ja kasnim sa dobrodošlicom
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
lollipop ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 122 |
Hvala Anastazija, Otok, Biljana, Vallisa, Mumica i Anđelka!!!
Vidim da vam je ugl svima favorit maslina..i meni je isto ona nekako najbolje ispala. |
|
![]() |
|
nirvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 10 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 183 |
i meni se najviše sviđaju zadnje kutije predivne su!Koji 2k koristiš, super ti ispadne
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Još jednom sam pozornije pogledala sve radove i favorit mi je kutija sa maslinama zbog odličnog raspucavanja što meni ne uspijeva.
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Odlične su ti kutije, odličneeee!!!!
Al ona s maslinama, one pukotine....savršeno!!!!! Iako mi se sviđa i ova romantična, kao i ona afrička, al ona s maslinom me bacij u nesvijest![smile39] Joj, što patim za onim pukotinama, još kad su ispunjen nečim svijetlim...bijelim...štagod da to je-super je!!!! [smile58] A šta je to u pukotinama, molim te? I koji je ono 2K? Stvarno, savršeno, savršeno!!! U vezi kritiziranja...ja zaista nemam šta kritizirat, naprotiv! |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Hvale Maredelmare, Nirvana i Nada-m na pohvalama!
2K je iz Lumosa..zove se Crackle Medium, to je jedini s kojim sam radila. A u pukotine sam utrljavala zlatni metalik prah..isto iz Lumosa..ne znam dal ga ima pojedinačno za kupiti..ja sam kupila set od 12 malih piksica..eh, sad ne znam jel na maslinama tamno zlatna ili svijetlo zlatna. Nada-m.. stvarno nije teško. Ja sam radila prema uputama koje pišu na pakovanju. Namaže se prvi sloj..pa dok je još bjelkast ali suh se namaže drugi sloj koji ide malo obilnije nego prvi. I nakon nekog vremena uživaš u pukotinama..hehe. Ne znam koji ti koristiš.. možda se sa drugima radi drugačije. Meni su pukotine uspijevale od prvog korištenja. Nadam se da sam pomogla ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pročitala sam instrukcije sa mog 2K..
Kaže da na 1. sloj koji je još bjelkast ali na dodir suh ide drugi sloj koje se nanosi plosnatim i suhim kistom..sjećam se sad..teta u Lumosu mi je napomenula da kist mora bit suh.. pa eto Nada-m možda ti zato ne uspijeva. |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Hvala ti, ja sam ipak kupila , neznajući ,jedan loši k2, neču mu spominjati ime ali sam saznala od drugih s kojima sam kontaktirala osobno da je za sve kriv lak i tako sam bacila 75 kuna .Drugi ću znati kupiti i nadam se da će biti bolje.
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
jako lijepa vaza,jako
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
vaza je odlično ispala pa makar i sa zadnjim kapima 2k.
nego....mene zanima taj metalih prah u 12 malih piksica. koliko su male te piksice, jesu sve različitih boja (kojih?), cijena...
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Stvarno jako lipa vaza...makar i sa zadnjim kapima 2K-koji je odlično ispao!
Sve pohvale! ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Hvala na pohvalama
![]() Anastazija: To je stamperijin proizvod..ovako piše: pigment metalik set.. ima 12 boja(svj i tamno plava i zelena..ljubičasta, crvena, bakar, zlatna, neka bijela(šljokasta).. Cijena 280kn.. to mi je teta preporučila..bolje puuno malih nego jedna ona velika koja je oko 80 kn čini mi se. I meni stvarno traju.. po 3g je pakiranje. Ne znam dal smijem ovako reklamirat proizvode, pa ako se ovo ne smije.. Moderatori javite se pa ću obrisati post. |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
lollipop,sad ovako,o kojim kritikama ti govoriš-nema ih- kutija-maslina je prva liga,ali kad vidjeh ovu kako ti reče -nepovezanu- dolazim u iskušenje o svojim izjavama,ona me nešto posebno razgalila,a tebi čestitam na ideji da to spojiš.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |