Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Galerija radova by lollipop
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Galerija radova by lollipop

Odgovori Odgovori Stranica  <12345>
Korisnik
Poruka
lollipop View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Status: Offline
Bodovi: 122
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lollipop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2010 u 21:27
Evo jedne škrinje za nakit.. ovo je moj najomiljeniji način rada..iznutra i izvana..kada su totalno drugačiji i pomalo nepovezani.
Zanima me vaše mišljenje.. samo kritizirajte!!

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2010 u 21:28

još ti nisam poželjela dobrodošlicu, pa evo ispravljam svoj propust. dakle, dobro došlasmile73

jako mi se sviđaju tvoji radovi, ali totalno sam se oduševila ovom kutijicom na masline. 2K apsolutno savršen. sviđa mi se jako jako i ova crnačka kutijica i okvir. e da i ovaj sa ružama... zapravo sad sam se sjetila i onih slatkih tufnica sa prve stranice....
eto mislila sam da imam favorita, ali ipak mi se teško odlučiti....   

dok sam pisala ubacila si i ovu divotu od kutije za nakit..... smile89
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2010 u 21:43
Lijepe kutijice, ali bez puno premišljanja biram onu s maslinama. Ta mi je baš naj, naj.
Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2010 u 23:39
Prekrasna vintage skrinja smile141smile169
Na vrh
valliSa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje valliSa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2010 u 08:16
sve ti je predivo i ne bih ništa izdvajala smile55
Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 897
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2010 u 10:46
sve su kutije predivne ali masline, savršeno
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2010 u 11:09
I ja kasnim sa dobrodošlicom smile73! U posljednje vrijeme jako malo stignem komentirati, ali za pregled radova uvijek se nađe malo slobodnog vremena. Kutijice su prekrasne, ali i ja se slažem da je ova sa maslinama predobra. Koje krasno raspucavanje, bravo!
ANĐELKA
Na vrh
lollipop View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lollipop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2010 u 21:52
Hvala Anastazija, Otok, Biljana, Vallisa, Mumica i Anđelka!!!
Vidim da vam je ugl svima favorit maslina..i meni je isto ona nekako najbolje ispala.
Na vrh
nirvana View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 183
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nirvana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2010 u 00:20
i meni se najviše sviđaju zadnje kutije predivne su!Koji  2k koristiš, super ti ispadne
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1087
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2010 u 00:28
Još jednom sam pozornije pogledala sve radove i favorit mi je kutija sa maslinama zbog odličnog raspucavanja što meni ne uspijeva.
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2010 u 00:41
Odlične su ti kutije, odličneeee!!!!
Al ona s maslinama, one pukotine....savršeno!!!!!
Iako mi se sviđa i ova romantična, kao i ona afrička, al ona s maslinom me bacij u nesvijest![smile39]
Joj, što patim za onim pukotinama, još kad su ispunjen nečim svijetlim...bijelim...štagod da to je-super je!!!! [smile58]
A šta je to u pukotinama, molim te?
I koji je ono 2K?
Stvarno, savršeno, savršeno!!!
U vezi kritiziranja...ja zaista nemam šta kritizirat, naprotiv!
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
lollipop View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lollipop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2010 u 14:07
Hvale Maredelmare, Nirvana i Nada-m na pohvalama!
2K je iz Lumosa..zove se Crackle Medium, to je jedini s kojim sam radila. A u pukotine sam utrljavala zlatni metalik prah..isto iz Lumosa..ne znam dal ga ima pojedinačno za kupiti..ja sam kupila set od 12 malih piksica..eh, sad ne znam jel na maslinama tamno zlatna ili svijetlo zlatna.
Nada-m.. stvarno nije teško. Ja sam radila prema uputama koje pišu na pakovanju. Namaže se prvi sloj..pa dok je još bjelkast ali suh se namaže drugi sloj koji ide malo obilnije nego prvi. I nakon nekog vremena uživaš u pukotinama..hehe. Ne znam koji ti koristiš.. možda se sa drugima radi drugačije. Meni su pukotine uspijevale od prvog korištenja.
Nadam se da sam pomogla
Na vrh
lollipop View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lollipop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2010 u 14:27

Ovu vazu sam radila sa posljednjim kapljicama 2K laka..što se i vidi..nije cijela raspucana..ali kao da je to tak trebalo i biti hehe
Na vrh
lollipop View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lollipop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2010 u 14:29
Pročitala sam instrukcije sa mog 2K..
Kaže da na 1. sloj koji je još bjelkast ali na dodir suh ide drugi sloj koje se nanosi plosnatim i suhim kistom..sjećam se sad..teta u Lumosu mi je napomenula da kist mora bit suh.. pa eto Nada-m možda ti zato ne uspijeva.
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1087
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2010 u 23:43
Hvala ti, ja sam ipak kupila , neznajući ,jedan loši k2, neču mu spominjati ime ali sam saznala od drugih s kojima sam kontaktirala osobno da je za sve kriv lak i tako sam bacila 75 kuna .Drugi ću znati kupiti i nadam se da će biti bolje.
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2010 u 21:58
jako lijepa vaza,jakosmile94
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2010 u 22:10
vaza je odlično ispala pa makar i sa zadnjim kapima 2k.
nego....mene zanima taj metalih prah u 12 malih piksica. koliko su male te piksice, jesu sve različitih boja (kojih?), cijena...
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2010 u 01:58
Stvarno jako lipa vaza...makar i sa zadnjim kapima 2K-koji je odlično ispao!
Sve pohvale!
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
lollipop View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lollipop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2010 u 10:59
Hvala na pohvalama
Anastazija: To je stamperijin proizvod..ovako piše: pigment metalik set.. ima 12 boja(svj i tamno plava i zelena..ljubičasta, crvena, bakar, zlatna, neka bijela(šljokasta).. Cijena 280kn.. to mi je teta preporučila..bolje puuno malih nego jedna ona velika koja je oko 80 kn čini mi se. I meni stvarno traju.. po 3g je pakiranje.
Ne znam dal smijem ovako reklamirat proizvode, pa ako se ovo ne smije.. Moderatori javite se pa ću obrisati post.
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2010 u 13:58
lollipop,sad ovako,o kojim kritikama ti govoriš-nema ih- kutija-maslina je prva liga,ali kad vidjeh ovu kako ti reče -nepovezanu- dolazim u iskušenje o svojim izjavama,ona me nešto posebno razgalila,a tebi čestitam na ideji da to spojiš.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12345>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.