Mali-veliki s(c)vijet |
Odgovori | Stranica <12345 27> |
Korisnik | |
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kamenjar ti je divan ,digitalisi sarmantni,preljepi
|
|
Sponzorirani linkovi | |
springy
Pustio korijenje Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala gioiaa!
A ja sam spremna za ! Do sutra... |
|
Flavia
Neukroćena biljka Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Springy vrt ti je prekrasan, digitalisi očaravajući, a ono sitno nježno zeleno sa žutim cvjetićima na tankim stapkama, zove ti se cotula hispida.
|
|
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelijepoooo je sve, ali ovaj ćup tako maštovito uglavljen u drvo, oborio me s nogu!
|
|
mali gogo
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno izgleda!
Samo tako nastavi i objavljuj što više fotki, da se nauživamo i tvog vrta.
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
springy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Flavia hvala ti, a ime moje cotule već mi je otkrila bergenia, ali hvala svejedno, repetitio est mater studiorum, nee??
Misty-da, drago mi je da ti se sviđa moj čupić, bio je poklon za rođendan od mog dečka, to i mini ruža crvena. Poklon je bio jednostavan ali točno po mom guštu što ga čini najvrijednijim!!!!!! Mali gogo, hvala na posjeti! Potrudit ću se ! |
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve što sam kod tebe vidjela ostavlja bez daha
|
|
springy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sara hvala!!
Ovo sam danas uredila, raskopala kamenje, malo zbila zemlju, ošišala bršljan, počupala travu, posvađala se s mravima koji misle da je to tu za njih... i tak... a vjerovali ili ne u sredini je i jedna penjačica koja se još ne vidi ali tek sam ju posadila , o njoj ću kad dođe njeno vrijeme. Sedum, novi stanovnik moga vrta, cvjeta crveno u jesen i dobro dođe nešto što cvjeta u to doba, ali i lijepo izgleda u međuvremenu. Nadam se da će se slagati sa novim sustanarima... Zmija čuvarkuća koja raste svaki put kad izađu mladice, planiram ju s vremenom protegnut kroz cijeli cvjetnjak... Staza koju smo radili moj tata i ja sa grmovima lavande koje sam ja raširila s one velike iza kamenjara pikajući grančice, nevjerojatno brzo su narasli. Jedva čekam da procvjetaju! Eto, to je sve za sad! |
|
springy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mira021 HVALAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!
|
|
lukaccc
Već proklijao Pridružen: 08 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zmija čuvarkuća me oduševila. a i sve ostalo. zaista lijep vrt.
ukrast ću ti ideju |
|
rain
Mladi grm Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odlično to tebi ide,zmija-čuvarkuća,super ideja i izvedba.Kamenje krasno.Nemoj posustati!
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Springy oduševile su me tvoje čuvarkuće u obliku zmije, a i cijeli kamenjar je zanimljiv, kamenje je baš interesantno, je li to rječno kamenje, digitalisi su prekrasni i dobro uslikani, ona vaza koju je Misty izdvojila je baš posebna, i još samo za sve.
|
|
život je more
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I mene, koja dobra ideja ovako poslagati čuvarkuće.
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cuvarkuca je i mene odusevila
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga ti stvarno imaš što pokazati i biti ponosna
|
|
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas sam otkrila tvoj vrt. Lepo otkrovenje!
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
springy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala rain, otok, gioiaa, mira021, dajete mi silan poticaj svojim ugodnim komentarima!
Lukaccc - nisam još patentirala svoju zmiju pa se ne moraš bojat da bu ti sudski službenik pokucal na vrata , dakle samo izvoli... Lantana - da, kamenje je riječno, sakupljam ga svuda i posvuda, tata mi ih donese sa terena, i tako... riječni obluci uglavnom. Jedino oni veći kamenovi ispred velike lavande, to je neobrađeni građevni kamen, bio mi je zanimljiv zbog linija koje ima po sebi pa sam natjerala tatu da mi ga dofura doma. Mimar - dobrodošla!!!!!!!! |
|
springy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moram tatu pohvaliti, danas me jako ugodno iznenadio! Stroj s kojim radi na poslu se pokvario i morali su ići u bauhaus po novi dio, a moj ćale se sjetio mene i odabrao mi dva cvijetka, i još se brinuo da mi se neće svidjeti jer on nema pojma o biljkama...Baš je smiješan... Odabrao je ko pravi maher! Ma moj stari je prava faca!
Kraljevska begonija Gymnocalycium Ja sam im naravno odmah našla nove prijatelje... Eto, malo sam skrenula s teme ali nisam mogla odoljeti, tata mi je stvarno uljepšao današnji dan koji je užasan, vani je puhalo nenormalno, potrgalo mi je neke digitalise i delfinume koji još nisu ni procvjetali a bili su puni pupoljaka, došlo mi je da ! I još cijeli dan spremam seminar koji izlažem sutra. Ali dobro, seminar je spreman, ja imam nove biljčice i sutra je novi dan ... |
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stavarno predivno ! |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
Odgovori | Stranica <12345 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |