Bigmamma's dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 74> |
Korisnik | |
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Pozdrav Bigi..... uredno i redovno čitam tvoj dnevnik koji mi obavezno osvježi dan i baš mi je drago da sad to mogu i vidjeti na slikama....
Drago mi je da si stavila sliku sa 4 yuke...kad si pisala u dnevniku sve sam si nešto zamišljala kako su joj sad ispale te juke oko šahte...a vidi baš dobra ideja
![]() Molila bi te da mi napišeš (ako znaš) nešto o ovoj biljci, lani mi ju je poslao Domingo , manja je od tvoje ali nemam pojma ni kako se zove ni da li cvate, a baš mi se sviđa......pomagaj
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
![]() |
|
A pravu si našla pitat, korijenko! Ja ti samo znam da je to vrsta hebe, relativno sporo raste, ne cvijeta, bar ne meni. Imam je već treću godinu i prvi put ove zime je malo požutila, vjerujem od hladnoće.
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
WOW kako lijepe i veeeelike yuke!!!!!
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
bm,krasno je dvorište,kad se sve posadi,procvjeta bit ce predivno!
![]() |
|
![]() |
|
Da, forzicija, baš su velike. Ona prva je za koji centimetar veća od mene, a ja imam 170. To je u biti bila jedna juka, u jednoj jadnoj maloj vazi koju je MM uspio spasit od sigurne smrti. Jedna njegova poznanica je to imala u lokalu pa joj je počelo smetat, htjela ju jje bacit. MM joj je rekao da će je uzet nama, jer mu ja nikad ne bi oprostila da nije.
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Bravo Bigmamma, ne samo da si prava vrtlarica, nego te krenulo i s fotkama. Dobro sve to kod tebe napreduje, a ja željno očekujem stvaranje kamenjara. Cotula hispida, odlična, lijepo se raširila.
reci, molim te, koja je zadnja biljka na prethodnoj strani, vrlo je efektna i zanimljiva.
lijepi pozdrav
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Sarić, zadnja na prethodnoj strani je isto jedna vrsta hebe. I ona mi je ove godine požutila. Imam 3 te i 3 one druge (za koju je korijenko pitala), neke su više neke manje požutile.
|
|
![]() |
|
slatki kaktusići!!!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Super cvijeće Mama
|
|
![]() |
|
Hvala, nuna. Imam ja toga još dosta, al tak mi se sporo slike skidaju da sam luda. Sutra slijedi nastavak. Valjda.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bravo Bigi bit će kod tebe pravi užitak prošetati vrtom, mislim virtualno, a možda jednom i u živo
![]() Sporo ti skida slike jer si vjerojatno stavila veliku rezoluciju na fotoaparatu i onda dok napraviš upload, to dugo traje. Imaš dvije solucije skrini rezoluciju na fotoaparatu ili prije nego kopiraš slike, smanji ih sam s nekim od programa za to, ako nemaš javi se pa ću ti poslati, ovako ćeš i interneta potrošiti, ako nemaš Flat, ja npr. slikam 20 slika, smanjim ih i onda napravim upload sve u pet minuta. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Lantana, slike smanjene, flat imam, tako da troška nekog i nema. Neke slike mi skine za minutu, a neke satima skida.
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
ma sve nezna se šta je ljepše od ljepšeg posebno kaktusići
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Onda je vjerojatno stvar u brzini ADSL, zovi ih i prijavi kao kvar, kod nas stalno mjenjaju uređaje i neka ti provjeri liniju. |
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 74> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |