lukacc- dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 17> |
Korisnik | |
lukaccc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Prave proljetne slikice!
![]() |
|
![]() |
|
lukaccc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
prošetalo je nedavno mojim vrtom, i ostavilo divan trag(proljeće)
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Dvorišće je super, ali panj s čuvarkućama je presladak-pun pogodak.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
bravo i čestitam, lijepo si posložio slikice,
okućnica ti je lijepa i vrlo pedantno uređena ![]() |
|
![]() |
|
maca spava na puzavom zvjezdanu koji je posađen uz kozju krv. phlox će uskoro niski timjan danas sam probao margotirati pa ćemo vidjet ako će biti šta. pozdrav svima ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
ma predivvnooooooooo ali dok sam vidjela macu sve sam zaboravila šta imaš ----ona je krsotica mala
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lijepo dvorišće
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
o predivno,jedva sam ostala budna ali sam morala sve pregledati svaka čast,jedva čekam sve te biljkice u punom cvatu
![]() |
|
![]() |
|
niho slažem se.bez nje to ne bi bilo to. sad se opravlja pomalo jer je stradala:S
lantana, margotirao sam crveni javor i magnoliju. nadam se mozda uspjesnim rezultatima. sarajka, puno hvala. takvi komentari su mi samo još veći i veći poticaj! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ma ja mislim da ti je najveći poticaj kad ujutro baciš pogled na svoj vrt.
![]() Lijep, uredan puno biljkica, pa malo drva,malo kamena... ma baš mi se sviđa!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Morala sam opet virnuti, malo da se opet divim tvojim panjevima, malo da vidim tvoju mahoniju
![]() Nekidan sam bila u šumi u potrazi za nekim panjem, pronašla sam nešto ali je bilo sasvim trulo ![]() ![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Predivno, predivno
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
prošetakla sam tvojim lijepim vrtom, sve je lijapo a oduševljavaju me panjevi sa šareno poslaganim čuvarkućama, detalji su ti baš s mjerom poslagani a osjećam u tvom vrtu veliku ljubav za prirodom, biljem, cvijećem....
p.s. nadam se da će margotiranje uspijeti
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Luka, šve što si nam do sada pokazao je prekrasno, a panjevi sa čuvarkućama definitivno obaraju s nogu. Ma sve izgleda tako prirodno i skladno......
Samo daj mi reci u kojem dijelu lijepe naše je to lijepo dvorište, oprosti ako mi je promaklo. S obzirom da božure zoveš katružama pretpostavljam da negdje u Međimurju ...ili griješim
![]() |
|
![]() |
|
misty-da, po panjeve idi po mogućnosti poslije kiše jer je i zemlja mekša pa ih je lakše izvadit, a i oni omekšaju.
kat.rea otkrila si me. smjestio se na samom sjeveru. a kod nas nema božura. katruža je katruža i ona je neizostavni dio svakog vrta! ![]() ![]() drago mi je šta vam se sviđa.uskoro još ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
predivan ti je vrt! Koji ti je to sukulent na dugoj slici ispod mahonije? savršeno izgleda
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
![]() |
|
hana, iskreno pojma ti nemam. čim sam ga vidio znao sam da mora biti moj, a tako je i bilo
![]() cimicifugo, hvala najljepša..ima svega i svačega- višanji, trešnji, breskvi, grožđa, marelica, jabuka, krušaka, aronije. svega pomalo danas kasno došao doma, i pokušao nešto uslikat. večina slika je koma pa ih stavljam samo nekoliko jer je slikano u predvečer i blic nije bas. |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
krasne slike imanja... znam da davim ali di si nabavio onaj sukulentić ko ružice? I ja bi ga potražila isto...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 17> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |