Stiže proljeće-što sijemo? |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Korisnik | |
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dobrodošao! A ti bi odmah ljeto, a proljeće ništa, nula bodova?
lijepi pozdrav
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Luka,dobro nam došao.
Kaj to sve siješ?
|
|
![]() |
|
lukaccc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
a dobro u ljeto se većinom uživa u onom kaj se u proljeću napravi tako da..
a sijem sve i svašta, neko sjeme iz svog vrta, nešto kupljeno i tako, ali vecini neznam nazive, samo znam kak cvijet izgleda i visinu.. meni je to dovoljno!:D a danas sam se pošteno naradio u vrtu. ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Hehehe,ja sam ovdje naučila večinu imena a do tad sam im nadjenula imena koja su mi se dopala i ,po mom,odgovarala biljci.Svega je tu bilo.
Ma bitno da lijepo raste i cvate
![]() |
|
![]() |
|
lukaccc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
slažem se!
i hvala bogu sto konačno dolaze topliji dani! |
|
![]() |
|
Marina Ćorluka ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 02 Prosinac 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 124 |
Ne zaljećite se sa sijanjem stiže nam hladni period do -5 se očekuje.Kad prođe onda na sijanje.
|
|
![]() |
|
Marina,ja sijem u kući,čašice,kutije,plastenici.Ništa van.Zima je još,zemlja je hladna.
|
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
ej shasha jel može i pakujac da ga posijem sad u neku teglicu ??
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
možeš,zakaj ne.Kasnije ga ,kad dobije lijepe listiće(neke trolisne,ko djetelina)prepikiraš
|
|
![]() |
|
a nisam ni ja ništa vani sijao, sve je unutra u čašicama..
|
|
![]() |
|
Marina Ćorluka ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 02 Prosinac 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 124 |
Ja danas posadila slak vani,stavila sam par sjemenkica u ćašice da vidim kako izgleda kad krene,ali on je toliko porastao za dva tijedna da sam ga morala presaditi van, a ja vama pametujem.....svrbili me prstići
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Ja sam prejučer posijala slak uz ogradu (hvala ti Shasha), jučer nevene, kadifice, ukrasni luk, sljez, margaritele, a jagode su nekidan (iz čašica) preselile u vrt.
Osim travnjaka i druge su mi površine u vrtu obrasle u travu, htjela sam to prekopati, ali zapravo izgledaju prelijepo kad su je ukrasile blistave kitice jaglaca ![]() Na padini, preko puta procvale su ljubice, same, neke sam preselila u jednu od žardinjera u dvorište, valjda se neće buniti ![]() Sve mi je to napor, ali i veselje ![]() |
|
![]() |
|
opa netko je bio vrijedan-
![]() |
|
![]() |
|
daaa ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 44 |
i ja sam ujutro u vrtu iza ureda posijala vrećicu ukrasnog slaka
|
|
![]() |
|
zdravka ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 36 |
Ova zima je bas bila duga i sad bi bio grh sedeti u kuci
|
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
bas ste mi vrijedni shashaaaaaaaaaaaaaaaa veliki pozdrav
|
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
Dinčiiiiiiii
![]() |
|
![]() |
|
Edi001 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 14 |
Pozdrav svim ljubiteljima cvijeća! Trebam hitno jedan savjet.Kako uvjeriti mace da zemlju u vrtu nisam prekopala zbog njih nego da posijem cvijeće.Posađeno ne diraju,ali ima nako cvijeće koje sijem direktno u vrt.Pokušala sam stavljati nspravne štapiće,kamfor...ništa.I dalje obožavaju moju rahlu zemlju.
|
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
jao poznam mi je tvoj problem...ja sam se trudila zemlju održavati stalno vlažnom.....jer mice neću u vlažnu zemlju....a kasnje su se već i odvikle pa više nije bilo problema...
|
|
![]() |
|
Edi001 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 14 |
ma,moje idu i nakon kiše.neko vrijee sam imala pun vrt zabodenih štapova,ali to je tako ružno,a i mace nađu mjesto između.uh,uh...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |