Proizvodi - što sve koristimo? |
Odgovori | Stranica <1234> |
Korisnik | |
tifany
Mladi grm Pridružen: 27 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tete salvete,da li možda znate čime bih mogla zalijepiti ove kvačice na keramičke pločice da ih mogu okačiti na zid(a da pri tome ne padnu nekome na glavu),probala sam sa silikonskim ljepilom ,ali ne drži.
hvala unaprijed
|
|
Sponzorirani linkovi | |
jani
Odrastao grm Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tifany - ja ne bih riskirala! Ostavi si ove vješalice za nešto drvenoga ili sl. ... ja sam neki dan u Lumosu kupila vješalice baš za pločice - cca 14 kn, ima ih 10 kom u vrećici. To je okrugli komad nekakvog "sintetičkog" papira ili tkanine (izgleda kao naljepnica) s kukucom za objesiti! Dodatno se može učvrstiti s onim jakim ljepilom što i ja namjeravam učiniti jer isto hoću objesiti keramičku pločicu koju sam decoupagirala.
Nadam se da sam ti pomogla!
|
|
tifany
Mladi grm Pridružen: 27 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jani hvala ti,ali na žalost u Šibeniku nemamo Lumos tako da moram naći neko zamjensko rješenje.Čak ni u trgovinama s takvim stvarčicama nemaju ništa osim ovih koje sam kupila. |
|
Mima35
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tifany, ja sam ih ljepila sa super ljepilom (UHU), provjereno drži.
|
|
tifany
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Mima,isprobat ću nadam se da će biti ok
|
|
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tifani, vruče ljepilo iz "pištolja" malo stavi na pločicu i onda kvačice stavi na to pa malo pritisni nečime (da ne opečeš prste) pritisnuto drži minutcu da se ljepilo ohladi i to je to. Isprobano čak i sa crijepom, šljaka
|
|
dorina1904
Već proklijao Pridružen: 12 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 196 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Molim vaša iskustva s krakle lakom od Hoby linea? |
|
Mima35
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve pet s krekl lakom od hobby linea, jedino ima kvaka s njim da se mora nanositi grubim kistom ili penzlom a i boja na lak se bolje raspuca kad se nanosi grubim kistom jer je potreban deblji sloj boje da bi se mogla lijepo raspucati. Svi moji krekl radovi su rađeni s njim.
|
|
dorina1904
Već proklijao Pridružen: 12 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 196 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mima , hvala na brzom odgovoru...Budem isprobala
|
|
Mima35
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imam pitanje za one koji imaju iskustva s dasmasom li aeroplastom.
Zanima me koliko je dasmasa (jeftinija je od aeropalsta pa sam joj sklonija jer trebam poveliku količinu) čvrsta za predmete koji se svakodnevno koriste? Naime, trebala bih nekakvu masu s kojom bih presvukla
željezne rukohvate na ogradi. Ima li netko ideju što bi se moglo koristiti u te svrhe?
|
|
staramajka
Novo sjeme Pridružen: 24 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Mima35
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da malo oživimo ovu temu.
Kolegica s posla mi je otkrila foliju koja služi kako bi se posrebrila kontura.
Evo prvo sličica da vidite o čemu se radi:
Evo i proizvoda s kojim sam to napravila:
A sada kako se to radi.
Prvo se nanese kontura s ljepilom iz bočice. Pusti se da se dobro osuši. Zatim se odreže komad folije i mat strana folije se prisloni uz konturu. Dobro istrljate prstima i onda naglo potegnete foliju. Folije se mogu kupiti i u zlatnoj boji.
|
|
jani
Odrastao grm Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti Mima, super informacija<3
|
|
mlokas
Novo sjeme Pridružen: 12 Veljača 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tifany! i ja sam u šibeniku i volila bi znati da li se poznamo jer smo u tom hobiju i dobro bi nam došla koja pomoć u radu.Pozdrav ml
|
|
ivka
Novo sjeme Pridružen: 28 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 8 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav cure,molila bi vas za pomoć:)...Bojim ormar i zanima me da li smijem miješati akrilne profesionalne boje sa hobby akrilnim bojama jer je to veća površina i ne isplati mi se kupovati nekoliko hobby boja za jednu stvar:)?molim vas pomažite;)...
|
|
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Možeš ih miješati ako su na bazi vode. |
|
ivka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ok,hvala puno,bojim velike komade namještaja pa nisam htjela riskirat:).a jel imate iskustva možda sa bojanjem plastike akrilnim bojama,jel se uopće platika njima može bojati?
|
|
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Akrilna boja na bazi vode može se koristiti za bojenje na papiru,kartonu,slikarskom platnu,kamenu,metalu,koži,drvu,plastici,lončariji.... Akrilne boje se mogu međusobno miješati i razrjeđivati vodom.Brzo se suše a kistovi se čiste vodom odmah nakon upotrebe. |
|
ivka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala puno,ja sam početnica u ovome i negdje sam nedavno pročitala da prije bojanja preglatkih predmeta(kao što je plastika) akrilnim bojama treba premazati predmet primerom za određeni materijal...znači ipak mogu izravno akrilnim bojama i na glatke predmete bez upotrebe primera:)...
|
|
lilana
Novo sjeme Pridružen: 07 Veljača 2010 Lokacija: Yemen Status: Offline Bodovi: 32 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ivka, ne mozes,moras da prvo premazes sa primerom kao sto si cula.Ja koristim primer za metal ,njime premazujem plastiku, staklo pa tek onda akril ili boja za beton.
|
|
Odgovori | Stranica <1234> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |