Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moj dekupaž
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moj dekupaž

Odgovori Odgovori Stranica  <12345 27>
Korisnik
Poruka
valliSa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje valliSa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2009 u 20:01
Radovi predivni, drago mi je da si nam se pridružila Smile
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2009 u 20:44
Dobro nam došla.
Posebno mi je lijepa boca sa kombinacijom frostija.
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2009 u 00:50
Youre%20Welcome ...dobrodošla draga File Balloons ...radovi su očaravajući, meni su oduševile tvoje limene kutije, naročito ona s prekrasnim motivom ljiljana, pa kutija sa štosno postavljenim tulipanima...anđeli svi redom, a naročito mi je zgodan onaj na odljevku s nekog poklopca Wink ...ako je to početak, i više je nego dobar, jer su svi radovi i vrlo uredni...samo nas nastavi obasipati fotkama, volimo svako novo lice i nove ideje...  
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2009 u 01:16
halo file radovi su lijepi a najslađi su mi anđelčeki
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2009 u 07:45
Ovo vam je bio moj prvi rad
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2009 u 07:56
Prekrasna kutijica! Jel to drvena?
ANĐELKA
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2009 u 07:58
Ovo je nešto što još nije dovršeno,treba još koji put prelakirati i vratiti okove.
Cure moje hvala Vam na dobrodošlici i nadam se da će mo se dugo družiti jer jednostavno uživam dok ovo radim .smile79
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2009 u 08:05
Anđelka ne to nije drvena već nekakva tvrđa kartonska kutija koja je izuzetno zahvalna za rad ali ne mogu naći više takvu.

Imala bi pitanje ,kod drvenih kutija mi se nakon obrade ljepe rubovi kutije kad se zatvori i onda treba upotrijebiti silu da ju se otvori.Kako vi to rješavate ? pomoć.
Na vrh
chiarita2 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 100
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje chiarita2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2009 u 08:45
dobrodošla file!!! radovi su predivni, meni osobno je najljepša ona crno srebrna kutija sa koraljima, baš je posebna!
postala sam bogata 20.07.2007.g., a sad bi htjela biti još bogatija....
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2009 u 08:45
prvi rad ti je odličan i uopće ne iugleda kao da je prviClap
Na kutiji koju sad radiš je super motiv,ovo lice.Print?smile78
A ovo što pitaš za otvaranje i zatvaranje kutija možeš riješiti tako da s unutarnjh strana ne nanosiš debeli sloj boje i laka.Znači tanko boju i malo polakirati.One su napravljene uglavnom da se zatvaraju na "knap" i višak boje i lak stvaraju problem
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2009 u 09:21

Tenks mare,a sad mi je Lamp da bi se rubovi mogli dobro pobrusiti, tako da tu nastane luft!

Na vrh
lluvia View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 626
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lluvia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2009 u 09:30
Draga File... dobrodosla Tongue... ako su ovo tvoji "pocetnick" radovi, onda je u mom rijecniku pogresno objasnjena ta rijec... Wink... ovo je predivno i jedva cekam tvoje slijedece radove

Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2009 u 09:47
Još jednom 
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2009 u 09:48
smile93ovo sam zaboravila u gornjem postu Embarrassed kutije su mi mrak
Na vrh
piramidal View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 287
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramidal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2009 u 15:17
Kutije su savršene!
Ova zadnja je print?
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2009 u 17:18

Kutijice su ti baš dobre i nekako mi se ne slaže...kažeš prve..ajde dobro ...Smile..Meni se sviđaju...

Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2009 u 22:23
I ova je kutijica savršena!
ANĐELKA
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2009 u 00:49
....krasne kutije, a naročito ova u nastajanju, fenomenalan motiv Bravo!
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2009 u 08:19
Da ova u nastajanju je print na običnom papiru i okolo bojanje i prilično sam zadovoljna kako je ispala.Hvala za pohvale i idemo dalje he,he,he!
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2009 u 09:54

malo  jednostavnosti u mračnom stilu na limenoj kutiji

ovo su podmetači za čaše kojima nisam zadovoljna jer crvena boja na printu nije onako životna kakvu sam htjela  razmišljam o tome da ih obučem u novo ruho. šta vi mislite
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12345 27>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.