moj dekupaž |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 27> |
Korisnik | |
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Radovi predivni, drago mi je da si nam se pridružila
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Dobro nam došla.
Posebno mi je lijepa boca sa kombinacijom frostija.
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
halo file radovi su lijepi a najslađi su mi anđelčeki
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Prekrasna kutijica! Jel to drvena?
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
![]() |
|
Anđelka ne to nije drvena već nekakva tvrđa kartonska kutija koja je izuzetno zahvalna za rad ali ne mogu naći više takvu.
Imala bi pitanje ,kod drvenih kutija mi se nakon obrade ljepe rubovi kutije kad se zatvori i onda treba upotrijebiti silu da ju se otvori.Kako vi to rješavate ? pomoć.
|
|
![]() |
|
chiarita2 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 100 |
dobrodošla file!!! radovi su predivni, meni osobno je najljepša ona crno srebrna kutija sa koraljima, baš je posebna!
|
|
postala sam bogata 20.07.2007.g., a sad bi htjela biti još bogatija....
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
prvi rad ti je odličan i uopće ne iugleda kao da je prvi
![]() Na kutiji koju sad radiš je super motiv,ovo lice.Print?
![]() A ovo što pitaš za otvaranje i zatvaranje kutija možeš riješiti tako da s unutarnjh strana ne nanosiš debeli sloj boje i laka.Znači tanko boju i malo polakirati.One su napravljene uglavnom da se zatvaraju na "knap" i višak boje i lak stvaraju problem
|
|
![]() |
|
Tenks mare,a sad mi je |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Draga File... dobrodosla
![]() ![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Još jednom
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Kutije su savršene!
Ova zadnja je print? |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Kutijice su ti baš dobre i nekako mi se ne slaže...kažeš prve..ajde dobro ... |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
I ova je kutijica savršena!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Da ova u nastajanju je print na običnom papiru i okolo bojanje i prilično sam zadovoljna kako je ispala.Hvala za pohvale i idemo dalje he,he,he!
|
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |