Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Rainovi vrtni prijatelji
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Rainovi vrtni prijatelji

Odgovori Odgovori Stranica  <12345 39>
Korisnik
Poruka
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2009 u 18:20
Rain prekrasne nove fotke, a dali je ono roza ahimenes imam lila, rado bih imala tu roza špricanu.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 953
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2009 u 21:55
Curke,baš mi je drago da ponekad navratite u moj vrtek i da vam se sviđa moje cvijeće!
Triša od te mi je ove godine naraslo samo 4 mala gomoljčića,ali druge godine mislim da bu i za dijeliti!
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2009 u 21:59
Alstromeria mi je prekrasna, djeluje nježno romantično
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2009 u 22:02
Nadam se samo da bu prezimila,ove godine ju imam prvi put,prezadovoljna sam. Cvala je cijelo ljeto ,iduće godine bum probala uzgojiti iz sjemena i druge boje.
pozdrav!
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2009 u 22:12
Rain jako mi je drago što si nam pokazala svoje malo carstvo!
Slažem se s tobom da; Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!Thumbs%20Up
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2009 u 22:25
Eto malo sam kasno počela,jesen je. Bum nadoknadila iduće sezone.A dlaka kod mene kolko hoćeš,već nam je normalno
Baš lijepo kaj si navratila!
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2009 u 08:08
Rain, i ove nove sličice su posebne. Fuksija je kao bombončić, ali i duhan mi se dopao i još puno toga.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2009 u 08:13
ja ne znamšto izdvojiti-možda bijeli ahimenes,ali esheverie su super.Nisam ljubitelj kaktusa i sukulenata,dapače kaktuse ne volim - ali sukulenti su jako lijepi ovak posloženi po posudama - još samo fali da se njima zarazim pa fakat mogu seliti. Divno ti je bilje da male vrtlare ne spominjem
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2009 u 10:08
napokon sam i ja zalutala u tvoj vrt,i drago mi je zbog toga
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2009 u 12:06
Originalno poslano od člana rain rain napisao:

Baka,Esheverie je najbolje razmnožavati od veljače do kraja ljeta,sad budu one mirovale.Ovak izgledaju omladinci

----- E ovo je za poluditi svaka čast a za ečevarije baš nisam znala u kojeme mijesecu tako treba sa njima da bi sebi pomladioEmbarrassedTongueTongue

Admin Napomena: nemojte citirati poruku sa puno slika, ili poruku koja je vec nesto citirala
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2009 u 14:30

tek sada stižem u tvoj vrtek i vidim što sam do sada propustila, prekranih cvijeteka imaš Smile  otkrij mi tajnu gdje si nabavila bijeli i rozi achimenes? smile39
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2009 u 22:44
Kontesa,rozi je iz Slovenije iz Bakkera,a bijeli iz Engleske(Jungle seeds).Puno se slabije razmnožavaju nego oni plavi,valjda hibridi slabije stvaraju gomolje.Vidim po avataru da si ljubiteljica achimenesa.Dojdi mi opet!

Nedavno sam dobila novu (sad mi je ona najdraža)Esheveriu i nekoliko novih sempervivuma.Eto ih!

Esheveria

sempići

jovibarbe

I opet malo prošlosti

encian

varijegirani arabis

erodium

carex

physalis

laburnum(zlatna kiša)

glicinia

pogled s prozora

ovo je suha kosina na kojoj su u tijeku teški fizički radovi i u koju treba integrirati jezerce.Kak bu to ispalo,živi bili pa vidjeli na proljeće

gledaju me kroz prozor

Puno pozdrava!
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2009 u 22:51
Gioia baš dobro kaj si zalutala,ja se uvijek pitam,kad dođem u tvoj vrt,pa kak ova žena sve to stigne,tvoj vrt mi je sinonim za "rascvjetanost"
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2009 u 07:06
baš krasano a mačuhice su posebne, šteta kaj nema slika malih šapica ali bude nadam se
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2009 u 07:13
arabis je vjerujem arabis procurrens? Njega mi je jedna ženska maznula pred nosom, erodium sam sijala ali nikaj a carex je baš krasni - i da, cesta mi nekak poznata :)
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2009 u 07:47
Eh, ova me je slika s brdom u rekonstrukciji utješila, jer su i kod mene u tijeku teški fizički brdski radovi, jedino nam je pristup drugačiji. Kod tebe je kosina ostala kosina, a mi smo svoju pretvorili u terase. I kod mene na radilištu još ništa ne raste, a tu je već bujno.
Onu bih gredicu iza grbavog drveta rado izbliza pogledala, čini mi se da tamo ima puno zanimljivih trajnica. Imaš možda koju sliku?
Nova echeveria je posebna, a i šatirani arabis. Kad god objaviš slike nađem na njima nešto što me oduševi. Jedva čekam nastavak.
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2009 u 08:42
Baš sve je prekrasno, mačuhice su jako lijepe...ma da ne nabrajam sve mi se sviđa.
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2009 u 09:00
Ženo daj mi šapni na PP gdje si ti doma, sve si mislim da smo mi ljetos ili proljetos prošli kraj tvoje kuće (ova žuta kuća preko ceste mi je poznata).

Vrteki na kosinama su baš krasni, a i da se puno toga napraviti na njima. Jel da Hana?
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2009 u 09:41
o da, ja bih na dnu malo jezerce a preko kamena vijugavi potočić koji se slijeva u njega.uz obalu se može posaditi svašta. Ja imam mjesta ali nemam kosine na žalost a previše bi mi materijala trebalo za umjetnu
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2009 u 13:27
Pa ovo je ljepota!! Zlatna kiša, visterija....  Zatim sve ostalocvijeće i grmlje.. A tek ideja za jezerce.. Ulalala, čekam proljeće, čekam proljeće....
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12345 39>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.