Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj skromni vrtić
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj skromni vrtić

Odgovori Odgovori Stranica  <12345>
Korisnik
Poruka
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2009 u 13:43
Predivan vrt, kamenjar je super, ali galiardia me oborila s nogu
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
martina1985 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 409
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje martina1985 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2009 u 13:02
pozdrav..ovaj puzavi prkos ti je super..... moram nabavit sjeme za sljedeću godinu da si ga posadim u viseće teglice..... vrt ti je odličan

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2009 u 16:22
Tanjice, lijepo te pozdravljam i ja!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2009 u 18:59

Ja sam opet zavirila.

Puzavi prkos je super. Pišem si na cedulju za proljeće što kupiti!WinkBig%20smile

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2009 u 16:53
Originalno poslano od člana Flavia Flavia napisao:

Tanjica, baš mi se sviđa tvoje cvijeće.....sve je krasno...a ovo što se ne možeš sjetiti kako se zove...zove ti se celosia cristata ili pijetlova krijesta

Sve pohvale za tvoje biljkice! Clap
- E ova pijetlova krijesta su predivna kao da su od svileClapClap
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
inaja View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje inaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2009 u 12:18
da da lijepo je sve
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2009 u 14:53
gailardie su i mene ove godine osvojile...ova mamina ruža je prava kapitalka i bila bi šteta da nam ju nisi pokazala Clap
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2009 u 15:00
baš je prava kapitalka mamina ruža, a vjerujem i da ljepo mirišiThumbs%20Up
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2009 u 16:58
Polako sam ponovo pregledala tvoje cvjeće ali mi opet zapela ova krijesta kako je sjajna
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
tanjica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 235
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tanjica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2010 u 00:15
Hvala još jednom svima na lijepim komentarima!Tongue

minimode, hm, pa što se tiče mirisa ruže, iskreno, neznam ..nisam je nikad pomirisala, al da je ruža strašna, strašna je :D ..Baš sam rekla mami kak ste svi oduševljeni ružom, odmah je i ona procvjetala Embarrassed ...

Niho, što se krijeste tiće, malo je za ovaj sjaj i fotić zaslužan ..odnosno blic jer je kao što vidiš slikana u mraku pa je i zato malo više sjajnija ..No svejedno jako je i inače bila lijepa tad ..
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2010 u 14:49
baš super što si stavila sliku pijetlove krijeste
dobila sam sjeme i sad znam kako će izgledati
Na vrh
nichll =) View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 718
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nichll =) Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2010 u 00:18
baš ti je ljepo cvijeće...a što se tiče pijetlove krijeste ja ju znam pod nazivom "lepeza" valjda zbog oblika...imala sam je davno...nego ako budeš imala viška sjemena ili sadnica..znaš kome ćeš se obratiti...hehhe
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2010 u 08:22
U tvom skromnom vrtu puno raskošnih buketa. Pjetlova krijesta je nakada davno bila u mom vrtu, zahvaljujući Anaidi imam njeno sjeme i ove godine se nadam da će imati barem malo od ljepote ove tvoje!
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2010 u 22:46
prekrasno !
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
makk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje makk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2010 u 00:41
Pa ne vidim da je tvoj vrt tako skroman, kao što si napisala. Imaš puno jako lijepog cvijeća.
     (")
    (\|/)
   __L_
   \___/http://cvjetnaoaza.blogspot.com
Na vrh
tanjica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tanjica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2010 u 23:51
Evo malo proljeća o mom vrtu ..ove godine zbilja sve brzo napreduje ..

da sad neidem na temu za prepoznavanje, jel zna netko ime ovoj travi?

svaki dan kad pogledam ovo neobično lišće odmah mi se zavrti LOL

Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2010 u 01:23
smile227
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2010 u 09:00
Ne znam na koju travu misliš?Dvije su slike za redom.Ne znam niti jednu kako se zove, ali su obje krasne i vrlo dekorativne i jako mi se sviđaju!.
Posebni pozdrav s moje strane bijelim ljubicama! One su, bar tako mislim, rijetkost!Big%20smile
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2010 u 10:15
da,bas brzo nam napreduju cvjecke
Na vrh
tanjica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tanjica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2010 u 22:57
Hvala Embarrassed

Baka, mislila sam na ovu šarolisnu travu ..ovo ispod su ustvari listovi od ljiljana Smile

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12345>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.