Moj skromni vrtić |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Predivan vrt, kamenjar je super, ali galiardia me oborila s nogu
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
martina1985 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 409 |
pozdrav..ovaj puzavi prkos ti je super..... moram nabavit sjeme za sljedeću godinu da si ga posadim u viseće teglice..... vrt ti je odličan
|
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Tanjice, lijepo te pozdravljam i ja!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ja sam opet zavirila. Puzavi prkos je super. Pišem si na cedulju za proljeće što kupiti! |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
da da lijepo je sve
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
gailardie su i mene ove godine osvojile...ova mamina ruža je prava kapitalka i bila bi šteta da nam ju nisi pokazala
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
baš je prava kapitalka mamina ruža, a vjerujem i da ljepo miriši
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Polako sam ponovo pregledala tvoje cvjeće ali mi opet zapela ova krijesta kako je sjajna
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
tanjica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 235 |
Hvala još jednom svima na lijepim komentarima!
![]() minimode, hm, pa što se tiče mirisa ruže, iskreno, neznam ..nisam je nikad pomirisala, al da je ruža strašna, strašna je :D ..Baš sam rekla mami kak ste svi oduševljeni ružom, odmah je i ona procvjetala ![]() Niho, što se krijeste tiće, malo je za ovaj sjaj i fotić zaslužan ..odnosno blic jer je kao što vidiš slikana u mraku pa je i zato malo više sjajnija ..No svejedno jako je i inače bila lijepa tad .. |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
baš super što si stavila sliku pijetlove krijeste
dobila sam sjeme i sad znam kako će izgledati ![]() |
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
baš ti je ljepo cvijeće...a što se tiče pijetlove krijeste ja ju znam pod nazivom "lepeza" valjda zbog oblika...imala sam je davno...nego ako budeš imala viška sjemena ili sadnica..znaš kome ćeš se obratiti...hehhe
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
U tvom skromnom vrtu puno raskošnih buketa. Pjetlova krijesta je nakada davno bila u mom vrtu, zahvaljujući Anaidi imam njeno sjeme i ove godine se nadam da će imati barem malo od ljepote ove tvoje!
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
prekrasno !
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Pa ne vidim da je tvoj vrt tako skroman, kao što si napisala. Imaš puno jako lijepog cvijeća.
|
|
![]() |
|
tanjica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 235 |
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ne znam na koju travu misliš?Dvije su slike za redom.Ne znam niti jednu kako se zove, ali su obje krasne i vrlo dekorativne i jako mi se sviđaju!.
Posebni pozdrav s moje strane bijelim ljubicama! One su, bar tako mislim, rijetkost!
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
da,bas brzo nam napreduju cvjecke
![]() |
|
![]() |
|
Hvala
![]() Baka, mislila sam na ovu šarolisnu travu ..ovo ispod su ustvari listovi od ljiljana ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |