Moj senjski vrt |
Odgovori | Stranica <12345 152> |
Korisnik | |
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bok curke, drago mi je vidjeti vas u mojem vrtu.
Draga Niho-slijedeći put te čeka kafica.
Maslačak, draga, pa zar sama ispod suncobrana, već je otišao?
Kat.rea, krivo sam napisala, sorić, mislila sam na tvoje j.zvjezdane,dakle astere, jedno "e"sam putem izgubila, jer sam se spotaknula u veliki drač u tvojem vrtu.Obožavam astere, ali sam uvijek mislila da kod mene nebi uspijevali zbog suše.Budem pokušala posaditi.
Draga Hoya,drago mi je da ti se svidjela prezentacija vrta, jer mi je bila namjera da najprije pokažem vrt kak izgleda, kao "panorama", a zatim neke od biljaka koje imam posađene sada, pa da onda uz vaše savjete ja to dotjerujem.
Ak misliš na onu plavu kuću blizu Konzuma, odnosno preko puta benziske, onda ćemo svaki dan biti ispod mojih suncobrana.
Bromelina, draga moja, Sara je već sva nabrijana u očekivanju Cezara.
Pozdrav curice, vidimo se
|
|
Sponzorirani linkovi | |
aherts
Novo sjeme Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čekaj malo, jer to Ante(Davor) svaki dan poslije posla ide u Senj na uređenje vrta i zalijevanje istog!!?!?!!Ma, znam da ne( trebalo mu je dva mjeseca da odfura onu kosilicu, hehehe). Jako lijepo, a s obzirom da je vrt u Senj a vi u ZGB preedivno
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i mene u tvom vrtu:),pored biljki predivna i retriver/ka:))
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na posjeti Gioiaa, to je moja retriverka Sara.
Čekaj malo Aherts, prvi post, prva posjeta u vrt, i to moj???
I otkud znaš za ono s kosilicom?
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svaki vrt je,barem meni,na svoj način lijep(osim onog di korov prevladava)pa tako i tvoj.Šteta je da nemaš"slobodne ruke" pa da urediš po svom no i ovako je lijep a kad porastu oleandri,pa yuke pa smlje i sve ostalo..mislim,uvjerena sam, da će suvlasnicima bii žao što ti nisu dopustili da sve urediš.
U jednoj si poruci(vidi me,nisam samo slike gledala nego sam i sve pročitala)spomenula ruže.Draga moja,odakle ti to da ruže nebi rasle?!
Bi,samo ih posadi.Ima za kupiti prihranu za ruže koja se stavi oko njih i traje 6mjeseci.To ti je idealno jer si same uzimaju hrane koliko im treba.
Ružama suša ne smeta.Ok,bilo bi dobro da im kod sadnje staviš malo nekog komposta no mislim da će ti svakako uspijevati.
Sve u svemu,vrt ti je krasan ,kolačići na stolu su fini i ...svratit ću ja uskoro opet
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja reko da vidim ima li šta novo da malo izgazam-a ono nema -idi bolan samo počela stavljati ljepotu i stala -ti nas samo mučiš---------
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Shasha, drago mi je da si virnula malo kod mene, hvala na savjetima, samo dođi opet, uvijek si dobrodošla.
A ti Niho, što si navalila bona, polako. Već svi znaju da MM ne može dobiti godišnji. A do onda, stavit ću popodne malo nekih slikica moga balkona, ako ekipa nema ništa protiv. Pa onda gledaj, ali upozoravam te, nemoj imati prevelika očekivanja.
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sad me malo novopridošlica zbunila!
Živiš li ti u Zg ili u Senju?
|
|
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jedva čekam samo ti stavi
|
|
|
|
minimode
Odrastao grm Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
napokon da vidim i tvoj vrt, stvarno je velik i fantastičan za kreiranje, žao mi je što eto ne možeš cijelog srediti-al što je tu je -koristi rubne djelove- bojama i teksturama bilja koje ne traže puno njege, možeš ga stvarno popuniti i uljepšati, iako i ovkav sada ima starinskih čari..... samo ti stavi slikice, mi ih očekujemo! |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Niho, Niho, "ludo" jedna mala. Drago mi je Minimode da si i ti zavirila.
Bakić, mora da te muž stalno natjerava i prekida u špijanju vrtova, kad nisi pročitala da živim u Zg. Kad MM konačno dobije taj godišnji/2o dana/ ima da se prva nacrtaš ispod suncobrana. Jasno?
Pozdrav
|
|
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hajmo cvijeće na sunce-i kafica jedna može uz to sve
|
|
|
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čekaj, bona, tek je podne, odi radi nešto, skuhaj ručak, peglaj, kopaj..
Kad zađe sunce, pa onda polako, pa naiđi na kaficu
|
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Žardinjere pred ulazom u zgradu o kojima brinem
Centrantus ruber
Salvije u drugoj žardinjeri
Klorofit
Tradeskancije
Viseće begonije
Englezica pri kraju cvatnje
Pogled kroz prozor
Viseći prkosi
Novo kupljene Callune
Pelargonija obična
Gloksinija s tri pupoljka
Prvi pupoljak
Drugi pupoljak
Ahimenes (Niho- Ahimenes) tvoj je ljepši
Pripreme za proljeće
MM kupio mi za prvi dan jeseni
Sara
Moj vrtni pomoćnik Luka, zadužen za pinciranje
|
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ima tu puno lipih stvari odnosno cvijeća
a Sara očito uživa |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tak ti je to s nama starcima. Ja vidjela vrt u Senju i preselila te!
Ali zato ove slike što si sad stavila...
Žardinjere su prekrasno iskombinirane.Ostalo cvijeće jako lijepo.
A pomoćnik je bombončić!
|
|
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako lijepe biljke pogotovu centrantus
|
|
Željka23
Odrastao grm Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivno cvijeće, a onaj buketić izgleda mrak!
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nakon što sam se nagledala predivnih sličica i biljčica samo da ti kažem da u Senju ima još jedna slična tako jako plava. Iza policijske stanice. Tamo ja dolazim, a to je vrlo, vrlo blizu!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eto mene sad lude ja navalila i vidi sad šta pokaza-majko moja mila-i šta kažeš čojk ti kupio pola kuruza za prvi dan jeseni -meni je moj natresao punu vreću oraha -pa tako imam i kuruza to sve moje nije se morao trošiti-------- a sm reci da ne bi se i on dalje trošio nek se javi ja ću tebi svega poslati--------a što me bolan nasmija svaka čast
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <12345 152> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |