nada-m nova galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 33> |
Korisnik | |
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Pre,prelijepa lampa.
Inače volim uporabne predmete, a tvoji su.... nemam riječi!
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Prekrasna lampa!
To si ti crtala? |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
prekrasna lampa nado.. bez obzira na tehniku. Jednostavno prekrasno.
![]() |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
hvala vam na lijepim rijećima, da to je moj rad , prvo sam oslikala svilu , pa sam poslala u zagreb u radionicu gdje se bave izradom sjenila za svjetiljke , kad je bilo gotovo sjenilo otišla sam keramičaru koji je napravio postolje i ispale su lampe koje sam vam pokazala.
|
|
![]() |
|
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
Nado-m radovi su ti prekrasni....ostala sam bez teksta.... sve su ti slikice vesele vesele.... baš su tako i na mene djelovale...
![]()
Molim te reci mi jesu ti ovo obični drveni okviri? i zanima me koji lak za finiš koristiš...
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
lampa ostavlja bez daha... jednostavno nema dovoljno vjerodostojnih riječi da sada opišem koliko mi se ona sviđa...uostalom, kao i si vaši radovi
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
frezija, ako me pitaš za okvire na ovim sličicama decoup.da to su drveni okviri , meni majstor stolar napravi takve drvene formate u obliku slike , dakle sa "okvirom "što ja sve oslikam i obradim po svojoj inspiraciji.Na kraju uvijek prelakiram običnim akrilnim lakom u spreju kupljenim u kemoboji ili sl. dučanima.Ja čitam na forumu kakvim sve čudima od lakova , pa za raspucavanje neznam im ni imena vi majstorice raspolažete, ja to sve samo običnim za raspucavanje, i akrilnim lakom ,pitorico mi je strana rijeć, ja sve vrlo jednostavno akrilnim ili granitnim bojama najradije prstima oslikam , doradim oko salvete prelakiram i gotovo.
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
draga nado lampe su bozanstvene,kao i slike na svili,odusevljavaju..a radovi u salvetnoj su ti savrseni
![]() |
|
![]() |
|
tinaw ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 106 |
molimo i drugu lampu
|
|
![]() |
|
draga moja tina , obje lampe su na drugoj temi
nada-m svila nova galerija |
|
![]() |
|
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
Draga moja u tebe sve jednostavno............ a rezultat savršen ( možda je u tome i bit)...
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...upravo k'o što je rekla Proljeće...nova dimenzija u decoupageu...suncokreti, prekrasna lampa s tulipanom i jorgovanom, noćni ormarići koji oduzimaju dah....sve sam to na svoju sreću već pomno razgledala i u staroj galeriji, ali ljepote se teško zasititi, uvijek iznova me oduševljavaš draga Nado-M
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Iako sam staru galeriju proučila do najsitnijih detalja ,ponovno se divim i divim,čista ljepota...
|
|
![]() |
|
pod "razni hoby" stavila sam prve radove od filcane vune, ako ima zainteresiranih pogledajte, a glavna ideja vodilja mi je da potaknem ostale koji se bave vunom da stave svoje radove , da izmjenimo iskustva, odnosno da ja sakupim vaša jer svojih još nemem
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Oduševljena sam tvojim radovima!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |