Bilogorsko cvijeće |
Odgovori | Stranica <12345 6> |
Korisnik | |
Lili 68
Upravo klijam Pridružen: 19 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 114 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na dobrodoslici i pohvalama. Uskoro ce i novo macje leglo pa uz pelcere svakako morate uzeti i mace,jako su slatki ali problem nastane kada ih moram udomiti.
Silvek vec sutra cu upelcati bijelu lipu a budi bez brige uskoro cu nesto izabrati i od tebe cim se malo ukurazim!
Svim posjetiteljima velika
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Athena
Pustio korijenje Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Namo naprijed Lili 68 - sve ti je prekrasno i očaravajuće!
|
|
Horti
Odrastao grm Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I bijeli abutilon i hibiscus su prekrasni. Sad bi bilo pretjerano da i ja tražim da mi pikneš grančicu jer bi za čas bio ćelav. Ja bih molila ako ti hibi napravi kakvu sjemenčicu da ne baciš . Za uzvrat šaljem naravno nešto po tvom izboru.
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni ne moras nista piknuti, samo ti želim reći da su me tvoji hibiskusi očarali, prelijepi su.
|
|
Lili 68
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Vam. Horti zbog jedne grancice vise lipa nece ocelaviti.
nazalost hibi ne radi sjeme,radi ali nije oplođeno,slijedeci dan otpadne.
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
------Predivni -preslatki tvoji hibiji
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lil68 draga gdje si hoćemo još, hoćemo još
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lili, danas sam ponovno pregledala najljepše bilogorsko cvijeće, naravno, tvoje.
jeli ti se pokvario fotoaparat, da nema više slika, ili..
Ajde, kreni, lijepi pozdrav
|
|
satfan2009
Pustio korijenje Pridružen: 11 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 368 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Konačno imam vremena pa švrljam po vrtovima i slinim nad prekrasnim cvijećem.Sve je prekrasno,ali hibiji...Totalno sam se zarazila.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja bogme nisam još vidjela tvoje cvijeće. Puno nas ima a sve ne stignem. No vidim da je predivno, pa obećajem da ću češće svratiti pregledati što imaš.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga lili 68 imaš bijelog krumpirka dali znaš???
to ti je onaj prekrasni grm za koji mi mislimo da je jasmin |
|
Flavia
Neukroćena biljka Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...imam ga i jaaaaaaaaaaa! Zove se Jasminko!
|
|
Lili 68
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala svim posjetiteljima moga vrta bolje receno terase i balkona!
pokazat cu vam nekoliko slicica tim da nisu sve snimljene danas,tegle stalno razmjestam zbog nedostatka mjesta . Moje dvoriste nije za pokazivanje do proljeca jer su radovi u toku.
Se virtualne posjetitelje srdacno pozdravljam!
bums/tt207/lili1968/KopijaodIMG_1790-1.jpg[/IMG]
[/IMG]
|
|
Lili 68
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
bromelija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro ti je krenulo lipa je prekrasna
|
|
Lili 68
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anđeoska truba
Adam
Jasmin
Mjesto za jutarnju kavu
Hibiskus
Ožiljeni tropski hib. ,od nininh reznica
Ovogodisnje ožiljene lantane
Ruselija ,ožiljena ovog ljeta
Roza lantana
Coccineus ,ove godine nije cvjetao
Nisam neki ljubitelj kaktusa ,svejedno imam ih nekoliko,nemojte mi zamjeriti ali niti jednom neznam ime,
|
|
Lili 68
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sada vidim da sam stavila dvije iste slike,neznam obrisati :
Jako volim begonije ,ovo ljeto nisam zadovoljna njima,slabo su cvjetale, sada su krenule sa cvjetanjem:
Ovo je jednogodisnja vrlo zahvalna biljka,jako puno je cvala,naravno nemam pojma kako se zove:
Za danas toliko!
|
|
Flavia
Neukroćena biljka Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Brugmansijeeeeee.....i to roze.....krasne su ti! Jasmin-krumpirko je savršen...vež vidim svoga slijedeće godine kako "konkurira" ovom tvom ljepotanu!
Ruselije su prekrasne....moje nisu niti upola guste kao tvoje...a isto su ovogodišnje. Sad sam u dilemi da li ih treba malo "pošišat" prije zimovanja...ili da ostavim tako kako jesu?....na mojima ima i djelomično suhih grančica...
Kaktusi su ti isto jako lijepi...niti ja se baš ne razumijem u kaktuse...ali ovi su tvoji baš krasni primjerci! Drago mi je da si nas počastila sa novim slikicama
|
|
Flavia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...za obrisat sliku....otvoriš taj post sa "edit"...označiš sliku klikom, onda klik na desni miš, klik na cut...i slika obrisana!
|
|
Odgovori | Stranica <12345 6> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |