Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Cvijeće foto... > Moj grad u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Primošten
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Primošten

Odgovori Odgovori Stranica  <12345 6>
Korisnik
Poruka
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Status: Offline
Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2010 u 20:02
Krasna pisma!

Ali, gdje su nestale tvoje slike?
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2010 u 20:48
Ne znam Otok, nisam sigurna da li sam ih stavljala preko imagesforme ili photobucketa, ali ih na puno mjesta nema. Zato sam vam i stavila novu razglednicu
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2010 u 14:49
ja sam uzivala uz ovu pjesmu ...zao mi sto su nestale slike
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2011 u 20:40
Šteta što nema slika ali naći ću ih ja na guglu.Ako bude sve po planu (a nemam nikakav plan) sutra sam u Primoštenu na malom solo izletiću.Ako Hoya ili bilo tko s foruma čita ovo nek se javi na pp sa brojem moba pa možemo na kavu.
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2011 u 06:56
Kiki-ko na žalost sam u Rijeci.
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2011 u 20:46
Nema slikica
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2011 u 18:19
Bila,vidla,oduševila se,napatila se od prometnog kolapsa pa se danas još odmaram.Sutra reportaža i teškom mukom dobivene fotke(aparat je baš našao vrijeme kad da crkne.Reagira samo na šakom po njemu).
Hoyu bi zamolila da proba u one prazne rupe uz pomoć "edita" staviti bar par fotki(dilitaš križiće i ubacuješ fotke).Ovako je stvarno ružno.
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2011 u 19:06
Može, drugi tjedan kad mi gosti odu Wink
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2011 u 13:14
Duugo je trebalo da prebacim fotke.Evo ih!

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2011 u 13:15

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2011 u 13:20
Oduševili su me kilometri plaže svuda unaokolo.Nasuto?

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2011 u 13:40
Ulaz u grad.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2011 u 13:42
Oduševilo me da je na samom ulazu moderan i besplatan wc,a razočaralo me da ima na stotine restorana i picerija, a samo jedan kafić.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2011 u 13:50
Sve je minijaturno.Kučice su kao za Hobite.Velike ,nove nisam ni slikala.Svaka ,doslovno rupa je iskorištena za turizam.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2011 u 13:51
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2011 u 13:54

Zbog nedostatka prostora roba se suši uz zid kuće.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2011 u 14:00
A na vrhu brda.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2011 u 14:07
Ne vidim baš neki veliki razlog zašto je Primošten 2007 dobio ovu nagradu.

Jer u gradu ima vrlo malo cvijeća.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2011 u 14:14
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2011 u 14:18
Detalji.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12345 6>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.