anastazija - ručni rad |
Odgovori | Stranica <12345 8> |
Korisnik | ||
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Draga Anastazija, rijetkost je danas vidjeti da mlada osoba poput tebe veze na ovako krasan način, s toliko ljubavi i smisla, i samo sam napisala ono što sam osjetila kad sam vidjela tvoje rukotvorine....vrlo dobro znam iz iskustva koliko je vremena, strpljenja, ljubavi potrebno da se napravi ovako nešto, a danas je, nažalost, takav rad out, nedovoljno cijenjen i poštovan, stoga sam dvostruko oduševljena ovime što radiš i nijedan kompliment nije pretjeran...a kaj se tiče zadržavanja pri zemlji , nakon tvojih riječi i meni je potrebno neko opterećenje da me zadrži da ne odlebdim
|
||
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Prekrasni božićni radovi! Stvarno si majstor za ručni rad,meni bi trebalo puno vremena za tako nešto ...i nisi jedina kojoj pada Božić na pamet, sinoć nisam mogla zaspati i odjednom se sjetim kako bi bilo lijepo imati lila kuglice za bor
|
||
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
hvala monna!
|
||
rosa2
Trajnica Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
preljepo je ja znam nasvavati gomblene al na platnu neznam,al morat cu ja zaposlit svoje cure u udruzi da me nauce
|
||
cvijet za cvijet=buket
|
||
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
rosa2, u usporedbi s tvojom čipkom ovo je mačji kašalj. uopće ne sumnjam da ćeš i to savladati!
|
||
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
fantasticni radovi...to oduvijek zelim nauciti al nazalost ostala bez baka rano i nema me tko nauciti...fantasticni su radovi,stvarno! ja heklam,vezem malo goblene,nesto sivam al ovo neznam...odusevila si me...morat cu nekako probati...nadam se da nije tesko...
|
||
lluvia
Mladi grm Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ajme anastazija, kako je ovo prekrasno. Uvijek sam se divila zenama koje su u stanju tako nesto napraviti. Ja, nazalost, nemam dovoljno ni strpljenja ni interesa za to, ali s obzirom na to da zbog svoje sire obitelji ipak znam kako to funkcionira mogu samo raci: moj duboki naklon majstorice
|
||
anastazija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
maslacak, Iluvia hvala vam cure!
maslacak, nije teško pogotovo ako imaš volje. a obzirom da heklaš, vezeš goblene, vjerujem da bi i ovo za čas savladala. ja sam naučila od mame. naravno, kad sam bila mlađa nije mi baš bilo fora, a malo poslije sam se zainteresirala pa probala i nisam požalila. uvijek mi je zadovoljstvo stvoriti nešto sa vlastitim rukama.
|
||
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Radovi su ti prekrasni, a uz čestitke tebi, čestitke idu i mami, jer očito da je bila dovoljno strpljiva u vrijeme dok to tebe baš nije zanimalo.
A na ovu rečenicu sam se od srca nasmijala, starice
|
||
lula
Odrastao grm Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Svestrano naše....bravo
|
||
anastazija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
anastazija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
lula
|
||
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ane divne su mi ove tvoje rukotvorine,imas moj naklon
|
||
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
otkrila ja i ovu tvoju galeriju i ostala bez teksta......prekrasno
|
||
anastazija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ni ja sama nisam bila u ovoj mojoj galeriji već duuuugo, ali to ne znači da se ništa ne radi. većeras završavam nešto sa već viđenim motivom ali svejedno ću kad operem i uštirkam i popeglam staviti slikicu ovdje da mi barem služi kao ispričnica što me dugo nije bilo. kaća , mare
|
||
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Božićni motivi koje si objavila 26. kolovoza su upravo aktualni! Imaš lijepe radove.
|
||
anastazija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
hvala ti Cimicifuga!
ja sam malo uranila ljetos sa tim motivima. ove godine sam radila nekoliko po narudžbi pa dok sam to napravila nije ostalo vremena za nove stvari...
|
||
anastazija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ovakva dva sam radila po narudžbi jednoj našoj forumašici. motiv sam vam već pokazala, ali ovi su kako je ona željela ovalni i s crvenom čipkom
|
||
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
ANĐELKA
|
||
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
koja ljepota,bravo ane
|
||
Odgovori | Stranica <12345 8> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |