Tockica |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Korisnik | |
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Oprosti Točkice tek sam te sad otkrila
![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jao vidi ovo krasote..... |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
Tockica ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 12 |
|
|
![]() |
|
Tockica ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 12 |
Pozdrav svima
ja sam bila dugo na moru i potpuno bez internetskog priključka sto znaci odsjecena od ostatka svijeta.
Puno hvala na komplimentima.
Moram reci sa sam uspjela "zaraziti" moje prijateljice koje su jako jako inficirale virusom decoupaga pa isto tako rade svoje uratke koja na zalost jos ne objavljuju.
Na pitanje o lavanda salvetama nasla sam ih u intersparu u city one, nadam se da nije prekasno.
Imam jos nesto za pokazati Vam a to je starinska vitrina koju sam ovo ljeto uredivala i mozete ju vidjeti.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
jastuci su fantastični
![]() |
|
![]() |
|
Primavera
a tek tvoja uskrsna jaja su doista posebna i divna.
Super!!!
![]() |
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Dobro došla.
![]() Gdje možemo vidjeti vtrinu?
|
|
![]() |
|
tinaw ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 106 |
dobrodošlica i od mene,radovi su ti jako lijepi
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Jako su mi lijepe zdjelice, tek jastuci..odlično
|
|
![]() |
|
omnia violet ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 274 |
jastuci su me oduševili...svaka čast! samo jedno pitanje,,jel to salveta ili rižin papir!!
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
ma bravo!Čudno mi je što sam te tek sada otkrila a stalno kopam po ovim stranicama.Jako lijepi radovi!Pretposzavljam da je ono na jastučičima salveta jer sam ju ja upotrebljavala na svojoj stolici i još na dosta radova a ti si ju odlično iskoristila!Bravo, jedva čekam da vidim komodu!
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Ja sam nova, tvoji radovi su njezni i romanticni, posebno jastucici, bravo
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Dobro došla točkice! Radovi su ti zaista jako lijepi, a oni jastučići-kao što je već netko primjetio, zaista su očivjeli onu garnituru. Jako uredni i maštoviti radovi!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |