Tibouchina urvilleana |
Odgovori | Stranica <12345> |
Korisnik | |
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme, al paket je od tebe ! Ili .... A kaj to onda opet ja bedinam ? I čije je to dijete ?
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Sponzorirani linkovi | |
kamelia
Odrastao grm Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja mislim free da je moje
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Free pobrkala lončiće !! Nikaj novoga !! Al sada znam od koga je! Pa mogu samo sa žaljenjem rečii......nije uspjelo !!
|
|
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo bromelija,prekrasni cvijetovi,a tek boja |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
nbjelovu
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jedina biljka, uz begonije, koja cvate cijelu zimu u negrijanom plasteniku, sjecam se da je i lani cvala, iako je zima bila jos gora.
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
lela.h
Mladi grm Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasna biljka, nemogu po slikama bas procijeniti,,,, koliki je promjer cvijeta?
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nina imaš li možda koju lijepoticu na prodaju.meni izgledaju dosta veliki cvijetovi a oblik im je prekrasan
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lela,evo slika moje ruke i cvjeta tibuchinie :D (ruka mi nije mala )
Slike su od ljeta.. |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
lela.h
Mladi grm Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Wow, cvijet je stvarn povelik! Definitivno moram nabaviti! Hvala Alisa
|
|
makk
Odrastao grm Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divna biljka, a i fotka
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...predivna biljka, divna boja...
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
Free
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Blago ruci koja ovu ljepotu miluje !!! |
|
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
do kojeg pupa se orezuju tibouchine?
nina je napisala da je treba dosta skratiti jer ode u visinu, moja je bila previsoka kad sam je kupila - par grana sa čupercima lišća tek na vrhu, nedavno sam je "škaricala" i dobila kritiku da sam to predrastično napravila - do prvog "koljena" iznad zemlje |
|
nbjelovu
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Natalija, mislim da si mogla ostaviti dva-tri koljena, da se prije popuni. Jako ju je tesko dugo odrzati u lijepom obliku. Treba zaista dosta rezati, i cesto. Za tren oka izdjika u visinu, i ostane golih grana. Ali , cvvijet je tako lijepe boje da joj se moze oprostiti ta nesavrsenost.
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nina ova je baš išla samo u visinu, a uzela sam je jesenas pa je tek na vršcima imala par malih listića koji se nisu makli otada
nadam se da je nisam zeznula s tim orezivanjem... da neće propasti još ništa nigdje ne tjera |
|
Free
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Natalija, dok ne potjeraju mladi listići, držimo ti fige ! A odrezani dio, jesi li iskoristila za pelcanje ? Ako jesi, imaš se još više čemu nadati !! |
|
|
|
natalija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i još ništa ne tjera... već me pomalo strah da i neće...
free, nešto sam podijelila, nešto bocnula pa ćemo vidjeti, stvarno bi mi bilo jako žao da mi matična biljka ne potjera, gledala sam je u peveca davno, još dok je sam pevec bio vlasnik ali, kako bude |
|
Free
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nina, kakvo je stanje na otoku ?? Je si dobro pogledala ? |
|
|
|
lela.h
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odnedavno sam i ja ponosna na moju malu ljepoticu samo.... nikako da krene, mozda je do ovoga hladnog vremena, dali joj je uredu mjesto; dopodne sunce posljeodne hlad? Koju prihranu im dajete?
|
|
Skroman covijek sve umnozi svojom skromnoscu, veseljem i zahvalnoscu.
|
|
Aidazg
Upravo klijam Pridružen: 27 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 151 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ja sam se danas ponovila, dajte nam savjet za prihranu!
|
|
Odgovori | Stranica <12345> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |